Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

συμφωνώώώώώώ μπράβο ρε κορίτσια έτσι!!!!!!! νταντάκο πότε ξαναξεκινάς???

Kalhmera !!!

E, den mporo na akouo 2-3-5 kila ... Kai egw ksekinisa ala den zigizome !!!

Meta apo ena mina tha kano lipometrisi kai tha zigisto sto diatrofologo. Mexri stigmis kala ta paw ...

Exosomatiki ;;; Pote ;;; Den ksero !!!!

Tora exo tin Aleka edw, tha pao sto giatro na me dei se liges meres kai an einai kalo to oario tha to paroume.

Yv7Sp2.png

Παω για την ιστολογικη κορίτσια, εχω ολόκληρο ταξίδι να κανω ελπίζω να μη φαω κινηση!

Μάκια ♡

Μακάρι η ιστολογική να ειναι καθαρη...να μην παιζει κατι χρωμοσομικό....

Θα περιμένω τα νέα σου!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εγώ ζω εναν εφιάλτη.

Απο τότε που ηρθε η Αλέκα δεν εχω χασει γραμμάριο!

Ζω την ημέρα της μαρμοτας!

Καθε μερα 57.7!

Χθες βραδυ ζυγιζομαι ειμαι 57!!! Κανω παρτυ λέω δοξα το θεο παναγια μου, ζυγιζομαι σήμερα ΠΑΛΙ 57, 7, θεε μου λυπησου με θα τρελαθω!!

Όταν δεν εχεις να χάσεις πολλά και παιζεις σο 1-2 κιλά και στα γραμμάρια ειναι φρικη γιατι χανεις δύσκολο...

Εγώ θελω να δω αυριο ποσο θα ειμαι...μπορει και να τα βάλω πάλι...ειναι οτι να ναι ο οργανισμός μου! :shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Kalhmera !!!

E, den mporo na akouo 2-3-5 kila ... Kai egw ksekinisa ala den zigizome !!!

Meta apo ena mina tha kano lipometrisi kai tha zigisto sto diatrofologo. Mexri stigmis kala ta paw ...

Exosomatiki ;;; Pote ;;; Den ksero !!!!

Tora exo tin Aleka edw, tha pao sto giatro na me dei se liges meres kai an einai kalo to oario tha to paroume.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημέρα, Φυγατε ολες??? Εγω ειμαι καλα. δεν προλαβα να μπω χθες γιατι γυρισα το βραδυ, απο τη χαρα μου που ήταν ολα καλα πήγαμε για καφεδακι στο πασαλιμάνι, το μωρο ειναι καλα ευτυχως αποκολληση δεν υπαρχει αρα ολα βαινουν καλως. Σε 10 μέρες θα αρχισω ενεσακια θρομβοφιλιας γιατι εχω μια τάση για θρομβοφιλια και θελουμε να νιωθουμε πιο ασφαλής.

Ρε κορίτσια πολύ χαρηκα χθες γιατι είδα δύο μωρακια στο γιατρο οι γονεις τους πιασαμε την κουβέντα πήγαιναν για το αδερφάκι δεν είχαν κάνει ακόμη προσπάθεια αλλα ξεκινούσαν. Λοιπον η πρώτη περίπττωση κρατηθείτε... 5 αποτυχημένες προσπαθειες στον Καπ.......κη και μενει με την πρωτη στον Αρκ.....λη τυχαιο??? ειχε το μωρο εκει, προβλημα στις σαλπιγγες και στα ωάρια εβγαζε πολλα πολυκηστικες.

Η δευτερη περίπτωση ετών 41 ειχε στο ιστορικο της 3 προσπαθειες στον γνωστο Π....ο με 2 παλλινδρομες 1 στον γιατρο της Αννιτας ο οποιος εβαλε εμβρυα 2ημερας μιας και επεσε σε Πασχα.... 5η προσπαθεια σε αλλο γιατρο και 6η προσπαθεια στον Αρκ...λη παλι παλλινδρομη και 7η προσπαθεια στον Αρκ οπου εκανε το γίο.

Μηπως τελικα πρεπει να παει η Αννιτα μια επισκεψουλα μονο να τον δει εγω νομίζω οτι γινεται πολυ καλή δουλεια, αλήθεια δεν θελω να επηρεασω ή να κανω διαφημιση αλλα αν κρινω απο αυτα που βλέπω και απο εμενα που τα καταφερα δύο φορες ο ανθρωπος ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ και το πιο σημαντικο ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. μια επισκεψη 5Ο ΕΥΡΩ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΝΝΙΤΑ και μολις μεινεις εγκυος θα στα δωσω πίσω αλλα πιστευω πολύ οτι θα σε βοηθήσει ειναι και στον Πειραια σε βολευει. χι χι.

Μολις τελειωσουμε με την ανακαινιση του site ελπίζω να ερθουμε ολες και να μας βολεψει καλήτερα προς το παρον γραφω και στα δύο.

Για την συνάντηση οκ για 21 ειμαι κι εγω μεσα.

Λυσσαξατε με τις διαιτες θα μου γινεται ολες κορμαρες και αντε να σας μαζεψουν οι αντρες σας μετα... χι χι

;)

Φιλια σε ολες.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλημέρα, Φυγατε ολες??? Εγω ειμαι καλα. δεν προλαβα να μπω χθες γιατι γυρισα το βραδυ, απο τη χαρα μου που ήταν ολα καλα πήγαμε για καφεδακι στο πασαλιμάνι, το μωρο ειναι καλα ευτυχως αποκολληση δεν υπαρχει αρα ολα βαινουν καλως. Σε 10 μέρες θα αρχισω ενεσακια θρομβοφιλιας γιατι εχω μια τάση για θρομβοφιλια και θελουμε να νιωθουμε πιο ασφαλής.

Ρε κορίτσια πολύ χαρηκα χθες γιατι είδα δύο μωρακια στο γιατρο οι γονεις τους πιασαμε την κουβέντα πήγαιναν για το αδερφάκι δεν είχαν κάνει ακόμη προσπάθεια αλλα ξεκινούσαν. Λοιπον η πρώτη περίπττωση κρατηθείτε... 5 αποτυχημένες προσπαθειες στον Καπ.......κη και μενει με την πρωτη στον Αρκ.....λη τυχαιο??? ειχε το μωρο εκει, προβλημα στις σαλπιγγες και στα ωάρια εβγαζε πολλα πολυκηστικες.

Η δευτερη περίπτωση ετών 41 ειχε στο ιστορικο της 3 προσπαθειες στον γνωστο Π....ο με 2 παλλινδρομες 1 στον γιατρο της Αννιτας ο οποιος εβαλε εμβρυα 2ημερας μιας και επεσε σε Πασχα.... 5η προσπαθεια σε αλλο γιατρο και 6η προσπαθεια στον Αρκ...λη παλι παλλινδρομη και 7η προσπαθεια στον Αρκ οπου εκανε το γίο.

Μηπως τελικα πρεπει να παει η Αννιτα μια επισκεψουλα μονο να τον δει εγω νομίζω οτι γινεται πολυ καλή δουλεια, αλήθεια δεν θελω να επηρεασω ή να κανω διαφημιση αλλα αν κρινω απο αυτα που βλέπω και απο εμενα που τα καταφερα δύο φορες ο ανθρωπος ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ και το πιο σημαντικο ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. μια επισκεψη 5Ο ΕΥΡΩ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΝΝΙΤΑ και μολις μεινεις εγκυος θα στα δωσω πίσω αλλα πιστευω πολύ οτι θα σε βοηθήσει ειναι και στον Πειραια σε βολευει. χι χι.

Μολις τελειωσουμε με την ανακαινιση του site ελπίζω να ερθουμε ολες και να μας βολεψει καλήτερα προς το παρον γραφω και στα δύο.

Λυσσαξατε με τις διαιτες θα μου γινεται ολες κορμαρες και αντε να σας μαζεψουν οι αντρες σας μετα... χι χι

;)

Φιλια σε ολες.

Μπράβο που το μωράκι μας ειναι μια χαρά!!!!!!!!!!!!!!!! ;);););)

Λες γι αυτο ο δικός μου να κοριδευει τη διαιτα? Φοβαται μη γινω ακομα πιο θεά? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ανιτάκι καλημερα!

Christine1012 Καλημέρα αααααα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ...ΦΙΛΑΚΙΑ..!!!!!!!!

;)

Φιλια σε ολες.

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 50 ΕΥΡΩ...!!!!!!

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 19/4....ΑΛΛΑ....ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.....ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά, δεν έχω πολύ χρόνο σήμερα, θα τα πούμε σίγουρα το απόγευμα...

Εχασα 1 κιλό ακόμα, σούπερ η δίαιτα...

Mimitra καλά αποτελέσματα...

Labrinipo μπράβο για το μωράκι σου...

Dada καλή αρχή στους φυσικούς...

Christine1012 και όλα τα κορίτσια σας ευχαριστώ που με καταλαβαίνεται...

Ανιτάκι θα ξεκινήσεις δίαιτα και θα τρως και 1 παγωτό την μέρα έτσι για την λιγούρα...

Kale σε μπέρδεψα ρε μπουμπού....δεν το ήθελα...

Ζετάκι θα πας στον γιατρό σήμερα???

Φιλουθκια σε όλες...:-P:razz::-P

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΛΑΜΠΡΙΝΗ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ....ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟ, ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ.....ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...???????????

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά, δεν έχω πολύ χρόνο σήμερα, θα τα πούμε σίγουρα το απόγευμα...

Εχασα 1 κιλό ακόμα, σούπερ η δίαιτα...

Mimitra καλά αποτελέσματα...

Labrinipo μπράβο για το μωράκι σου...

Dada καλή αρχή στους φυσικούς...

Christine1012 και όλα τα κορίτσια σας ευχαριστώ που με καταλαβαίνεται...

Ανιτάκι θα ξεκινήσεις δίαιτα και θα τρως και 1 παγωτό την μέρα έτσι για την λιγούρα...

Kale σε μπέρδεψα ρε μπουμπού....δεν το ήθελα...

Ζετάκι θα πας στον γιατρό σήμερα???

Φιλουθκια σε όλες...:-P:razz::-P

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ....ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΑΓΩΤΑΚΙ...!!!!!!!!

xixi μου άρεσε πολύ αυτό που είπες για το ντολμαδακι με τα ποδαρακια ΑΝΙΤΑΚΙ! Παρθένα μέχρι τη Ζακυνθοοοοοοοοοοοοο! χαχα να κουσει και ο αντρας μου θα νομιζει οτι τα φτιαξα με Ζακυνθινό! :tongue:

μιμιτρα μου ελπίζω να είναι καλή και η ιστολογικη.Πες μας μόλις ξέρεις. χ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου πάντα δίπλα σου είμαστε! Σ΄αγαπάμε πολύ x

leutaki απότι καταλαβαίνω είσαι θεά και από αυτές που δεν κανουν τπτ και έχουν κορμάραααααα οπόταν τι θα κάνεις αυτόν τον μοντιγκνι???? Κάνει λίγο sexercise με τον άντρα σου να έχεις και αποτελέσματα και στο κορμί και στο παιδί χιχιχιχι :D

dada μου ξεκινάς προσπάθειες σε φυσικό κύκλο κουκλίτσα? Άντε καλή αρχή!!! μακάρι όλα να πάνε καλά!

Που είναι οι υπόλοιπες?????? Είναι όλες νυχτερίδες? :cool:

Kαι το christinaki29 χάθηκε τελευταίως. Που είσαι όμορφη???

Οι εγκυούλες που είναι? (Με το λαμπρινάκι μιλάμε και στο επιτελουςμαμα!)

kisses

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΑΠΟ Κύπρο μαύρα χάλια θεά ειμαι...:tongue: αλλα τελοσπαντων....

Αναστασούλα την ιδια δίαιτα κάνουμε???

ΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ???????????????????????????????????????????????????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΛΑΜΠΡΙΝΗ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ....ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟ, ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ.....ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...???????????

ΝΑι να πάτε μαζί...Η Λαμπρινή εχει παραπανω εμπειρία απο πολλές μας....θα σε βοηθήσει σίγουρα!

Αχ Ανιτάκι μακάτι να βρειτε καμια ακρούλα!

Θα χαρώ πολύ τα Χριστούγεννα να εισαι φουσκωμένη και να MH σε νοιάζουν ούτε δίιατες ούτε τίποτα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...