Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

μα ετσι πρέπει να γιορταζεται η επετειος. Στο σπίτι με πολλά γουτσου γουτσου.

Να ζησετε κοριτσάκι, παντα χαρουμενοι και ευτυχισμένοι...

Καλημερα!

Eυχαριστουμε pink

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Ζεττάκι γιατί με κοροϊδεύεις???Θέλεις να θυμώσω???

Αν θες πες μου να θυμώσω αν είναι...:tongue::tongue:

Πηνελόπη μου τι κάνεις???Πες μας και λίγα λόγια για την καινούργια...από πρώτη εικόνα πως την είδες???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΙ ΖΕΤΤΑΚΙ!

Ζεττακι πολύ καλα εκανες...μικρα και συχνα γευματα. Κοψε οπωσδηπουε αναψυκτικα, ελαττωσε αλατι, βαλε στεβια αντι ζαχαρη και θα δεις διαφορα ;)

Εγω κανω δουλεια για το φαρμακειο αρα θα χανομαι ποτε ποτε...

ΠΗΝΕΛΟΠΗ...εγω ηξερα οτι εφυγε η κοπελα που ειχες παρα πολυ καιρο με ολα εκεινα που εγιναν με την αδεια και την επιστροφη της και που δε σηκωνε τηλεφωνα και μετα ειχε ερθει μια νεα που πρωτη μερα τα ειχε παει καλα ο μικρος μαζι της...εκει εμεινα....τελικα αυτη η νεα εφυγε ή εμεινε?

εφυγε, μπορει να τα πηγαινε καλά με το μικρό δεν τα πηγαινε καλά μαζί μου. Οταν χτυπουσε ο μικρος πχ μου ελεγε ψεμματα οτι δεν ειχε χτυπησει και μονο οταν βγηκε το καρουμπαλο αναγκαστηκε να το παρδεχτεί. Γενικά εβγαζε και μια κακια για όλους και για όλα που δεν την αντεχω, ακόμα και για καποια πιτσιρικια στην παιδική χαρά. Δεν λέω, ειναι πολλά που είναι κακομαθημένα αλλά από αυτό μεχρι να λες κακίες και να απομονώνεσαι, μαζί με το παιδί ΜΟΥ, ε όχι...!! Θα δουμε πως θα παει με την καινουρια τωρα. Της ειπαμε οτι μετα τις πρωτες 15 μερες θα ξανακουβεντιάσουμε....

kOZcp3.png

Καλημερα zettaki

Eυχαριστουμε πολυ μακαρι!!!!

Εσυ καλα εισαι;;;

θα έρθει Λινάκι, θα έρθει ...

ΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Kalhmera koukles !!!

Kalitera eimai ... Pou tha paei tha apoktiso to paidaki mou !!!

Nelly egw pernw antisiliptika 4 mines idi kai kourastika. Otan mou eipe makry trelathika. Ala ana auto prepei na gini, auto tha kanw !!!!!

ναι Νταντάκι μου, θα το αποκτήσεις ...

ΟΟΟΟΟΜΜΜΜ

μην σε τρελαίνει το μακρύ ... η μόνη διαφορά ??? οτι απλά θα ξεκινήσουμε απο τον προηγούμενο κύκλο .... εντάξει δεν έγινε και τπτ ... λίγες τρύπες παραπάνω ... αλλά αυτό θα φέρει και το μωράκι σου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΙ ΖΕΤΤΑΚΙ!

Ζεττακι πολύ καλα εκανες...μικρα και συχνα γευματα. Κοψε οπωσδηπουε αναψυκτικα, ελαττωσε αλατι, βαλε στεβια αντι ζαχαρη και θα δεις διαφορα ;)

Εγω κανω δουλεια για το φαρμακειο αρα θα χανομαι ποτε ποτε...

ΠΗΝΕΛΟΠΗ...εγω ηξερα οτι εφυγε η κοπελα που ειχες παρα πολυ καιρο με ολα εκεινα που εγιναν με την αδεια και την επιστροφη της και που δε σηκωνε τηλεφωνα και μετα ειχε ερθει μια νεα που πρωτη μερα τα ειχε παει καλα ο μικρος μαζι της...εκει εμεινα....τελικα αυτη η νεα εφυγε ή εμεινε?

γεια σου βρε Εφάκι, αμάν πια με τις δουλειές .... κάτσε βρε παιδάκι μου λίγο να χαλαρώσεις ... πιες έναν καφέ με την ησυχία σου ...

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη ...

url]

Διαφημίσεις

Πηνελόπη μου τι κάνεις???Πες μας και λίγα λόγια για την καινούργια...από πρώτη εικόνα πως την είδες???

:P:p:p

Μπορείς ???? για θύμωσε λίγο ... να σε δω ...

................................

Είσαι πολύ σέξυ μωρό όταν θυμώνεις !!!!!!!!!!!!!

url]

Καλά ειμαι ρε κορίτσι. Εσύ πως πας; Ακόμα όνειρα περίεργα ή κοιμηθηκες καλύτερα σημερα;

Κοιτά για πρωτη μερα δεν τα πηγαμε και ασχημα αλλά ειναι νωρίς και δεν θέλω να κάνω δηλωσεις. Πάντως ο γιος μου τελικα είναι πολύ καλόβολος. Περισσότερο από οτι πίστευα. Μια χαρά τη δεχτηκε και αυτη. Τον καημένο μου, ειναι τόσο καλό παιδάκι....

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Καλά ειμαι ρε κορίτσι. Εσύ πως πας; Ακόμα όνειρα περίεργα ή κοιμηθηκες καλύτερα σημερα;

Κοιτά για πρωτη μερα δεν τα πηγαμε και ασχημα αλλά ειναι νωρίς και δεν θέλω να κάνω δηλωσεις. Πάντως ο γιος μου τελικα είναι πολύ καλόβολος. Περισσότερο από οτι πίστευα. Μια χαρά τη δεχτηκε και αυτη. Τον καημένο μου, ειναι τόσο καλό παιδάκι....

είδες βρε μαμα τι καλό παιδάκι !!! και εσύ έλοεγες πως το παιδάκι σου είναι ιδιότροπο ... μια χαρά μου φαίνεται εμένα ...

Μαμαδίστικες υπερβολές ....

url]

:P:p:p

Μπορείς ???? για θύμωσε λίγο ... να σε δω ...

................................

Είσαι πολύ σέξυ μωρό όταν θυμώνεις !!!!!!!!!!!!!

Οχι δεν θυμώνω...είμαι σε καλή διάθεση σήμερα και αποφάσισα έτσι να περάσω όλη την μέρα μου....;););)

I81rp3.png

Nai den exo provlima. Kai tridima !!!!

αχ όχι τρίδυμα. Αυτα ερχονται πάντα πρόωρα και δεν υπάρχει λόγος να εισαι πανω απο μια θερμοκοιτίδα στην πρωτη σου γεννα. Αφηνει πολλές πληγές και δεν θα το συνιστουσα...Διδυμα σου ευχομαι και μετά κανε και τα τριδυμα. Καλό ειναι η πρωτη εμπειρία, μετά απο τόση προσπαθεια και ταλαιπωρία, να ειναι η καλυτερη και να σε αποζημιωσει για όλα όσα υπεστεις...

kOZcp3.png

Εντάξει ας δούμε πως θα τα πάει...χρειάζεται και η κοπέλα μια περίοδο προσαρμογής...πολύ καλό το μωρό σου...εσύ να τα δεις αυτά μανα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγω παραδόξως σήμερα δεν έιδα παράξενα όνειρα...

I81rp3.png

Καλημερα σε ολο το παρεακι...!!!!!!!

Σημερα κλεισαμε τρεια χρονια γαμου!!!

Παω να διαβασω μηνυματακια σας..... & επιστρεφω....

Πολλα- πολλα φιλακια

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ!!!!

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ, ΥΓΕΙΕΙΣ ΚΑΙ

ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ!!!!!!:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...