Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ...ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΗΜΕΡΑ..!!!!!!!!:P:p:p

ΕΣΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..?????? ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ..!!!!!!!!!:P:p

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ, ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΧΤΙΣΤΑ ΝΥΧΙΑ....ΧΑΧΑΧΑ....ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ....ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΤΑ...ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!!

Καλημερα Ανιτακι!!!!

Σου ευχομαι ολα να πανε πολυ καλα με πολλα και γερα εμβρυακια και με φουσκωμενη κοιλιτσα!!!!!!!!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα

Λινάκι να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι..

Νταντάκι μου καλύτερα είσαι σήμερα????

Αθανασία μου έτοιμη???

Που είστε όλες???

Εχω όρεξη για κουβέντα

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρααααα

Αθανασία μου έτοιμη???

Που είστε όλες???

Εχω όρεξη για κουβέντα

Καλημερα Αναστασια μου

Ευχαριστουμε!!!!

καλημερούδια στα όμορφα κοριτσούδια ....

ΛΙΝΑΚΙ να ζήσετε γεροί ευτυχισμένοι και του χρόνου τέτοια μέρα να κρατάτε το μωράκι ή γτ οχι τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας.

Dadaki μου, ηθικό ???? ΑΚΜΑΙΟ έτσι ????

Εφάκι μου καλημέρα και σε σένα ... ακολούθησα τη συμβουλή τη δικιά σου και της Δημητρούλας ... έκανα ενα τοστακι να φάω ... πιστεύω σε καμιά ώρα να το εχω τελειώσει ...

Αθανασάκι μου καλημέρα και σε σένα, πως είσαι ???

url]

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα

Αθανασία μου έτοιμη???

Που είστε όλες???

Εχω όρεξη για κουβέντα

α και εσύ εδώ ....

καλημέρα ....

τι πέριεργο που έχεις όρεξη για κουβέντα ... συνήθως δεν μιλάς πολύ ... :tongue::tongue::tongue:

url]

Kαλημέρα σε όλο το ντουνιά. Τελικα πραγματι εχω μεινει εντελώς εκτός γιατι βραδυ πλεον μου ειναι αδυνατο να μπω. Κοιμαμαι νωρίς δεν αντεχω. Θα σας χασω εντελέως σε λίγο..!

Νταντακι από ότι κατάλαβα δεν σου ειπε και κατι καινουριο. Απλως αποφασίσατε για το πρωτοκολλο που αυτός ήταν και ο στόχος της επίσκεψης. Νομίζω οτι εχεις πιεστει λιγάκι με τη δουλειά και σου βγηκε άσχημα.

Το μαρκύ δεν ειναι και τοσο τραγικό, γιατι σε χαλάει; Εγω και στις δυο διεγερσεις αυτό ειχα κανει. 20-22 μερες κρατάει και εχεις και παρακολουθηση εντος αυτων των ημερών. Φαντασου που εγω στην ουσια λογω πολυκυστικών και αστατης περιόδου ειχα αρχίσει και ενα μηνα πριν που πηρα αντισυλληπτικα για να εχω ενα στοιχειωδη κυκλο. Αν βάλεις μεσα και αυτό ειναι συνολο περίπου 35-36 μέρες, αλλά εχει σταδια οπότε το σπας σε βηματα και βλεπεις τι γίνεται. Δεν ειναι τόσο βαρύ μην σε αγχωνει αυτό. Οσο για τα κιλά τι να πω. Κι εγώ θα έλεγα ότι μαμακίες λενε, αν ηταν ετσι οι αμερικάνοι θα ειχαν αποδεκατιστεί! Απλώς ειναι άλλος ενας παράγοντας που στατιστικά-και το τονιζω αυτο το στατιστικα-παίζει κάποιο ρόλο οπότε σου λένε κάνε και αυτο για να εισαι μεσα στο "ιδανικο"! Ενας γιατρός που είχα παει (και τον απέρριψα φυσικα) μου ειχε πει και εμενα για τα κιλα,μου ζητησε συγκεκριμενα να βάλω...προφανώς γιατί αποκλινω από το προτυπο...Μα αν ημασταν πρότυπα δεν θα χρειαζόμασταν υποβοηθούμενη αναπαραγωγή....Μην μου ανησυχείς πάνω από όλα. Μια διατροφή και ότι γίνει. Δεν θα περιμένεις και αλλους 5 μηνες για να γινεις στυλακι και μετα να πας για εξωσωματικη..!

Ειρήνη, 4 ειναι μια χαρά και μιας που σου αυξησε και τη δόση και εμην σε αγχωνει αυτό.Αν εχεις και τσιμπηματα θα γινουν περισσότερα! Αυτα τα τσιμπηματα στο τέλος γινεται πονος...δεν μπορείς να κατσεις καλά καλά...Θα δεις..Πάντως ενα καλό αρκει να σε κάνει μανούλα. Αντε δυο για να ξεμπερδεψεις μια κι εξω....

kOZcp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ!!!!!

Dada μου μην στενοχωριέσαι!!!!

Ο Μπαθ ξέρει τον οργανισμό σου απέξω και ανακατωτά

θα τη βρει τη λύση. Να του έχεις εμπιστοσύνη, αυτή τη φορά

το ή τα μωρά θα έρθουν και θα μείνουν για τα καλά!!!

Και μην "πέφτεις". Εσύ είσαι το στήριγμα μας, η κολόνα μας

που λένε τα κορίτσια. Πάντα μας εμψυχώνεις και μας βοηθάς,

μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε τέλεια!!!

Οσό για τα κιλά, μην τρελένεσαι!!

Πρόσεξε λίγο τη διατροφή σου και όλα εντάξει.

Και μην ακούτε τί λένε.

Η άλλη έμεινε έγκυος στα 117 κιλά, δεν

είχε αυτή κοιλιακό λίπος να εμποδιστεί η συλληψη?

Άσε ρε όλα μύθος και η ηλικία και τα κιλά.

Αν κάτι είναι να γίνει θα γίνει.

Ρηνάκι προχωράμε δυνατά!!

Χαλάρωσε και όλα θα πάνε κατ'ευχήν πατριωτάκι μου γλυκό.

Λαμπρινούλι μου τί αντοχές έχεις ρε παιδί??

Φιλοξένησες και κόσμο?? Πάντα έτσι να είσαι

κοριτσακι μου, δυνατή και γερή!!!!

Οσον αφορά τον κέρβερο, μάλλον κινδυνεύω εγώ

περισσότερο για διαθεσιμότητα γιατί εγώ είμαι πτυχιουχος

ΤΕΙ ενώ αυτή έχει και μεταπτυχιακό.

Δήμητρα τρελογυριστούλι ήπιες καμιά μπύρα???

Λινακι πώς πάς κορίτσι??

Εφη αν είσαι καλύτερα, πάρε με να τα πούμε για την αίτησή σου για Δνση.

Αναστασούλα μου τί έχεις και βλέπεις κακά όνειρα?

Αγχώθηκες ζουζούνα μου???

Χαλαρωσε αγαπούλα όλα θα πάνε καλά!!!!

Για το θέμα της θρομβοφίλιας, Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψε η Νάντια.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Kalhmera Athanasia mou !!!

Egw eimai poli kali na dino simvoules kai ipostiriksi stous alous.

Ston eauto mou omos den mporo.

Tha kanw oti kalitero mporo.

Yv7Sp2.png

ΛΙΝΑΚΙ να ζήσετε γεροί ευτυχισμένοι και του χρόνου τέτοια μέρα να κρατάτε το μωράκι ή γτ οχι τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας.

Εφάκι μου καλημέρα και σε σένα ... ακολούθησα τη συμβουλή τη δικιά σου και της Δημητρούλας ... έκανα ενα τοστακι να φάω ... πιστεύω σε καμιά ώρα να το εχω τελειώσει ...

μαρή μια ώρα για ένα τόστ; τόσο χάλια είναι;:tongue::tongue::tongue:

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Πολυ απλα στο σπιτι....

μα ετσι πρέπει να γιορταζεται η επετειος. Στο σπίτι με πολλά γουτσου γουτσου.

Να ζησετε κοριτσάκι, παντα χαρουμενοι και ευτυχισμένοι...

kOZcp3.png

Καλημερα zettaki

Eυχαριστουμε πολυ μακαρι!!!!

Εσυ καλα εισαι;;;

μαρή μια ώρα για ένα τόσο; τόσο χάλια είναι;:tongue::tongue::tongue:

καλημέρα μωρό μου,

χιχιιχι οχι δεν είναι χάλια ... απλά δεν τρώω ποτέ πρωινό και ζορίζομαι για να φάω το πρωι ... για αυτό ...

πως πήγε εχθες με την καινούρια ????

url]

Καλημέρααααα

Αθανασία μου έτοιμη???

Που είστε όλες???

Εχω όρεξη για κουβέντα

Kαλημέρα σε όλο το ντουνιά. Τελικα πραγματι εχω μεινει εντελώς εκτός γιατι βραδυ πλεον μου ειναι αδυνατο να μπω. Κοιμαμαι νωρίς δεν αντεχω. Θα σας χασω εντελέως σε λίγο..!

Νταντακι από ότι κατάλαβα δεν σου ειπε και κατι καινουριο. Απλως αποφασίσατε για το πρωτοκολλο που αυτός ήταν και ο στόχος της επίσκεψης. Νομίζω οτι εχεις πιεστει λιγάκι με τη δουλειά και σου βγηκε άσχημα.

Το μαρκύ δεν ειναι και τοσο τραγικό, γιατι σε χαλάει; Εγω και στις δυο διεγερσεις αυτό ειχα κανει. 20-22 μερες κρατάει και εχεις και παρακολουθηση εντος αυτων των ημερών. Φαντασου που εγω στην ουσια λογω πολυκυστικών και αστατης περιόδου ειχα αρχίσει και ενα μηνα πριν που πηρα αντισυλληπτικα για να εχω ενα στοιχειωδη κυκλο. Αν βάλεις μεσα και αυτό ειναι συνολο περίπου 35-36 μέρες, αλλά εχει σταδια οπότε το σπας σε βηματα και βλεπεις τι γίνεται. Δεν ειναι τόσο βαρύ μην σε αγχωνει αυτό. Οσο για τα κιλά τι να πω. Κι εγώ θα έλεγα ότι μαμακίες λενε, αν ηταν ετσι οι αμερικάνοι θα ειχαν αποδεκατιστεί! Απλώς ειναι άλλος ενας παράγοντας που στατιστικά-και το τονιζω αυτο το στατιστικα-παίζει κάποιο ρόλο οπότε σου λένε κάνε και αυτο για να εισαι μεσα στο "ιδανικο"! Ενας γιατρός που είχα παει (και τον απέρριψα φυσικα) μου ειχε πει και εμενα για τα κιλα,μου ζητησε συγκεκριμενα να βάλω...προφανώς γιατί αποκλινω από το προτυπο...Μα αν ημασταν πρότυπα δεν θα χρειαζόμασταν υποβοηθούμενη αναπαραγωγή....Μην μου ανησυχείς πάνω από όλα. Μια διατροφή και ότι γίνει. Δεν θα περιμένεις και αλλους 5 μηνες για να γινεις στυλακι και μετα να πας για εξωσωματικη..!

Ειρήνη, 4 ειναι μια χαρά και μιας που σου αυξησε και τη δόση και εμην σε αγχωνει αυτό.Αν εχεις και τσιμπηματα θα γινουν περισσότερα! Αυτα τα τσιμπηματα στο τέλος γινεται πονος...δεν μπορείς να κατσεις καλά καλά...Θα δεις..Πάντως ενα καλό αρκει να σε κάνει μανούλα. Αντε δυο για να ξεμπερδεψεις μια κι εξω....

Kalhmera koukles !!!

Kalitera eimai ... Pou tha paei tha apoktiso to paidaki mou !!!

Nelly egw pernw antisiliptika 4 mines idi kai kourastika. Otan mou eipe makry trelathika. Ala ana auto prepei na gini, auto tha kanw !!!!!

Yv7Sp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΙ ΖΕΤΤΑΚΙ!

Ζεττακι πολύ καλα εκανες...μικρα και συχνα γευματα. Κοψε οπωσδηπουε αναψυκτικα, ελαττωσε αλατι, βαλε στεβια αντι ζαχαρη και θα δεις διαφορα ;)

Εγω κανω δουλεια για το φαρμακειο αρα θα χανομαι ποτε ποτε...

ΠΗΝΕΛΟΠΗ...εγω ηξερα οτι εφυγε η κοπελα που ειχες παρα πολυ καιρο με ολα εκεινα που εγιναν με την αδεια και την επιστροφη της και που δε σηκωνε τηλεφωνα και μετα ειχε ερθει μια νεα που πρωτη μερα τα ειχε παει καλα ο μικρος μαζι της...εκει εμεινα....τελικα αυτη η νεα εφυγε ή εμεινε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...