Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΛΙΝΑΚΙ καλή αρχή ελπίζω να πέρασε το στομάχι σου....

Αννιτάκι μου όλα καλά πώς πήγε ο υπέρηχός σου?

πενέλοπε αλλαγή γυναίκας? εύχομαι να είναι η τελευταία να ηρεμήσεις κι από αυτό!

λαμπρινούλα μου καλή ξεκούραση! να προσέχεις!

σοκολατένια να μας ενημερώσεις για το γλυκούλη σήμερα.....

φιλάκια σε όλο το παρεάκι

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Ευτυχως κοιμηθηκα σήμερα ειχαμε επισκεψεις χθες απο Χιο ενα ζευγαρι ήρθε 11 και εφυγε 8 το απογευμα οπως καταλαβαίνετε ήμουν κομματια μετα, εντωμεταξύ είχαν παει στο Ελενα γιατι εχουν περασει λεει 9 μηνες και δεν εχουν μεινει εγκυος μπαχαλο μου ειπαν η εξυπηρετηση εκει, τους ειπας καλωσήρθατε στο club του ψαξιματος τελικα ειναι πολυ σύνηθες αυτο που ζουμε.

Ντανιελα μου ολα καλα ειναι δεν θελω να πεφτεις ειδικα εσυ, το ξερεις οτι εχουμε ακριβως τα ίδια προβληματακια ε αφου τα καταφερα εγω θα μεινεις κι εσυ, σκεψου στην Σταυρουλα εβγαλα μονο 4 ωαρια και γονιμοποιήθηκαν τα 3 και τωρα δεν ειχα σχεδον τιποτα με το τσιγκελι τα βγαζαμε, ενα καλο εμβρυακι να βρεθει και τσουπ θα μεινεις εγκυος.!!! Σάγαπω πολυ πολυ και το πιστευω οτι θα τα καταφερεις! κι εσυ και ολες!

Αναστασια γιατι δεν ανυπομονεις να ανυπομονεις γιατι το μωρακι περιμενει.

Ειρηνουλα να κανεις ενεσακια ασε να λενε μονο βοηθαει αυτο κακο δεν κανει.

Εγω χθες πήγα οαεδ αλλα μου ανανεωσαν την καρτα γιατι τους ειπα οτι γενναω σε 4 μερες,

Οσο για την απεργεια εγω ειμαι μαζί τους πρεπει καποια στιγμη να ξεσηκωθουμε ολοι μαζικα να δειτε το θεμα μακροπροθεσμα μας εχουνε ρημαξει στην φορολογια και τα χαρατσια και σε λίγο οπως το πανε θα δουλευουμε οσοι θα εχουν δουλεια για 400Ευρω ελεος πια ποσο θα αντεξουμε κατι πρεπει να γινει.

Αθανασια πολυ γελασα με τον κερβερο ρίξε αλατι μήπως και βγει σε διαθεσιμότητα χι χι.

Αννιτακι ποτε θα κανεις υπερηχο? αχ τι ωραια που ξεκινησες και συ και ολες σιγα σιγα ειμαι πολυ αισιοδοξη για ολες!

Πολλα φιλια! Καλημερα!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Νταντάκι διάβασα τα νεάκια σου!!!Όλες εδώ ξέρουμε ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.Σου ήρθε κάπως σήμερα,είσαι και κουρασμένη από τη δουλειά και ήρθε και έδεσε.Όσο για τα κιλά άμα κάνεις μια σωστή διατροφή όλα θα πάνε καλά.Δεν είναι ανάγκη να κάνεις δίαιτα και να πεινάς.Με σωστή διατροφή σαν αυτή που λέει η Δημητρούλα και η Έφη όλα θα γίνουν.Προφανώς τα κιλά τα είπε όχι γιατί είναι ο παράγοντας να μείνεις ή όχι έγκυος,αλλά για επιπλέον βοήθεια και για μένα αυτό δείχνει ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά την προσπάθειά σου και θέλει να πετύχει αυτή τη φορά.Και θα πετύχει κοριτσάρα μου.Ήρθε η ώρα σου αγαπούλα να γίνεις μανούλα.Θα δεις!!!

Όσον αφορά στο θέμα της θρομβοφιλίας και πότε τελικά αυτή αποτελεί πραγματικό κίνδυνο για μια εγκυμοσύνη η γνώμη μου είναι ότι πραγματικά οι αιματολόγοι δίνουν ένεση για παν ενδεχόμενο ακόμα κι αν δεν την χρειάζεσαι απόλυτα.Και γι'αυτό υπάρχει αυτή η διαμάχη.Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις βαριάς μορφής που χρειάζεται οπωσδήποτε.Υπάρχουν άπειροι λόγοι που μια εγκυμοσύνη ενδέχεται να μην πάει καλά.Ας σκεφτούμε μόνο πως είναι δυνατόν να υπάρχουν άπειρες γυναίκες που έχουν κάνει φυσιολογικότατα παιδιά και δεν έχουν εξεταστεί ποτέ για θρομβοφιλία.Αν όλες αυτές τις εξετάζαμε πιστεύετε ότι αυτή η τόσο αναλυτική εξέταση δεν θα έβγαζε τίποτα απολύτως???Πιστεύετε πως όλες οι γυναίκες που πάνε για εξωσωματική έχουν μόνο αντίστοιχα αποτελέσματα θρομβοφιλίας και οι άλλες όχι?Εγώ αυτό δεν το πιστεύω με τίποτα!!!Οπότε πιστεύω πως οι αιαματολόγοι υπερβάλουν λίγο σε αυτό το θέμα.Και πάλι ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ ότι δεν μιλάω για σοβαρές περιπτώσεις.Σε μένα ας πούμε μου είπε ο ένας αιματολόγος να μην κάνω,ο γυναικολόγος να μην κάνω,η κρουέλα να κάνω-αλλά αν δεν θέλω να μην κάνω-και ο αδερφός μου να μην κάνω.Όλα τα κρίνουν με βάση τις στατιστικές οι γιατροί.Τι πιθανότητες έχω π.χ. να πάθω κάτι(ο,τιδήποτε και να είναι αυτό το κάτι και όχι μόνο σε ότι αφορά την εγκυμοσύνη)άμα κάνω και τι πιθανότητες άμα δεν κάνω.

Συγγνώμη αν σας κούρασα,αλλά ήθελα να το πω για να μην τρελενόμαστε συνεχώς.

Kalhmera Nantiaki mou !!! Pos ta les etsi omorfa kai orea vre paidi mou !!! Eisai poli thetikos anthropos.

Genika den mou eipe tipota kako kai kanourgio, apla egw eimai poli piesmenh auto to kairo kai mou hrthan kapos.

Tha iremiso kai ola kala tha pane. Kai auto to makri me kourase poli tin proti fora ala auto thelei na kanoume opote auto prepei. Tha antekso !!!!

εφάκι βραχύ κάνω με ανταγωνιστές (μενοπουρ-cetrotide)

βρε κορίτσια μετά την αύξηση της δόσης νοιώθω τσιμπηματάκια στις ωοθήκες! λέτε να άρχισαν να "μαγειρεύουν" ή αυθυποβλήθηκα? χαχχαχαχαα

αύριο θα έχουμε καλύτερη εικόνα πιστεύω για να δούμε.....

Kalhmera Eirinoula mou !!! Mia xara ta pas. 4 se 4 hmeres !!!! Egw ekana 3 se 6 hmeres kai sto telos pirame 9. Auto pou niothis einai akrivos auto pou les. Ftiaxneis avgoulakia !!! Auti ti fora ola kala tha pane !!! Erxete to mpempeeee !!!!

Καλημερα! Ευτυχως κοιμηθηκα σήμερα ειχαμε επισκεψεις χθες απο Χιο ενα ζευγαρι ήρθε 11 και εφυγε 8 το απογευμα οπως καταλαβαίνετε ήμουν κομματια μετα, εντωμεταξύ είχαν παει στο Ελενα γιατι εχουν περασει λεει 9 μηνες και δεν εχουν μεινει εγκυος μπαχαλο μου ειπαν η εξυπηρετηση εκει, τους ειπας καλωσήρθατε στο club του ψαξιματος τελικα ειναι πολυ σύνηθες αυτο που ζουμε.

Ντανιελα μου ολα καλα ειναι δεν θελω να πεφτεις ειδικα εσυ, το ξερεις οτι εχουμε ακριβως τα ίδια προβληματακια ε αφου τα καταφερα εγω θα μεινεις κι εσυ, σκεψου στην Σταυρουλα εβγαλα μονο 4 ωαρια και γονιμοποιήθηκαν τα 3 και τωρα δεν ειχα σχεδον τιποτα με το τσιγκελι τα βγαζαμε, ενα καλο εμβρυακι να βρεθει και τσουπ θα μεινεις εγκυος.!!! Σάγαπω πολυ πολυ και το πιστευω οτι θα τα καταφερεις! κι εσυ και ολες!

Αναστασια γιατι δεν ανυπομονεις να ανυπομονεις γιατι το μωρακι περιμενει.

Ειρηνουλα να κανεις ενεσακια ασε να λενε μονο βοηθαει αυτο κακο δεν κανει.

Εγω χθες πήγα οαεδ αλλα μου ανανεωσαν την καρτα γιατι τους ειπα οτι γενναω σε 4 μερες,

Οσο για την απεργεια εγω ειμαι μαζί τους πρεπει καποια στιγμη να ξεσηκωθουμε ολοι μαζικα να δειτε το θεμα μακροπροθεσμα μας εχουνε ρημαξει στην φορολογια και τα χαρατσια και σε λίγο οπως το πανε θα δουλευουμε οσοι θα εχουν δουλεια για 400Ευρω ελεος πια ποσο θα αντεξουμε κατι πρεπει να γινει.

Αθανασια πολυ γελασα με τον κερβερο ρίξε αλατι μήπως και βγει σε διαθεσιμότητα χι χι.

Αννιτακι ποτε θα κανεις υπερηχο? αχ τι ωραια που ξεκινησες και συ και ολες σιγα σιγα ειμαι πολυ αισιοδοξη για ολες!

Πολλα φιλια! Καλημερα!

Kalhmera Lamprinoula mou !!!

Se genikes grames den mou eipe kati kako o anthropos apla egw eimai xalia autes tis hmeres.

Tha doume ti tha gini. Elpizo oti ola kala tha pane !!!!

Yv7Sp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ!!!!!

Dada μου μην στενοχωριέσαι!!!!

Ο Μπαθ ξέρει τον οργανισμό σου απέξω και ανακατωτά

θα τη βρει τη λύση. Να του έχεις εμπιστοσύνη, αυτή τη φορά

το ή τα μωρά θα έρθουν και θα μείνουν για τα καλά!!!

Και μην "πέφτεις". Εσύ είσαι το στήριγμα μας, η κολόνα μας

που λένε τα κορίτσια. Πάντα μας εμψυχώνεις και μας βοηθάς,

μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε τέλεια!!!

Οσό για τα κιλά, μην τρελένεσαι!!

Πρόσεξε λίγο τη διατροφή σου και όλα εντάξει.

Και μην ακούτε τί λένε.

Η άλλη έμεινε έγκυος στα 117 κιλά, δεν

είχε αυτή κοιλιακό λίπος να εμποδιστεί η συλληψη?

Άσε ρε όλα μύθος και η ηλικία και τα κιλά.

Αν κάτι είναι να γίνει θα γίνει.

Ρηνάκι προχωράμε δυνατά!!

Χαλάρωσε και όλα θα πάνε κατ'ευχήν πατριωτάκι μου γλυκό.

Λαμπρινούλι μου τί αντοχές έχεις ρε παιδί??

Φιλοξένησες και κόσμο?? Πάντα έτσι να είσαι

κοριτσακι μου, δυνατή και γερή!!!!

Οσον αφορά τον κέρβερο, μάλλον κινδυνεύω εγώ

περισσότερο για διαθεσιμότητα γιατί εγώ είμαι πτυχιουχος

ΤΕΙ ενώ αυτή έχει και μεταπτυχιακό.

Δήμητρα τρελογυριστούλι ήπιες καμιά μπύρα???

Λινακι πώς πάς κορίτσι??

Εφη αν είσαι καλύτερα, πάρε με να τα πούμε για την αίτησή σου για Δνση.

Αναστασούλα μου τί έχεις και βλέπεις κακά όνειρα?

Αγχώθηκες ζουζούνα μου???

Χαλαρωσε αγαπούλα όλα θα πάνε καλά!!!!

Για το θέμα της θρομβοφίλιας, Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψε η Νάντια.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΝΑΝΤΙΑ....ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...!!!!!!!:P:p:p

ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΟΝΟ...!!!!!!!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ....ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕ 10 ΚΙΛΑ ΜΕΙΟΝ...ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΝΙΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ..!!!!!!!!:P:p:p

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙΛΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΤΑ ΑΣΤΑΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑ ΚΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΙΛΑ...:(:(:(

ΜΕΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΚΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ....ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ...ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ....ΕΝΑΝ ΚΟΤΣΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΑ ΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑ ΚΟΝΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 10 ΕΥΡΩ...:oops::oops::oops::oops:

ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ....ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ.:cry::cry::cry:

ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΡΦΑΚΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΑ..!!!!!!!!!:P:p:p

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ..!!!!!!;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Ανιτουλίνι καλημέρα, τί κάνεις ??

Πώς πανε τα ενεσάκια?? Υπέρηχο πότε πάς?

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ...ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΗΜΕΡΑ..!!!!!!!!:P:p:p

ΕΣΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..?????? ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ..!!!!!!!!!:P:p

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ, ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΧΤΙΣΤΑ ΝΥΧΙΑ....ΧΑΧΑΧΑ....ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ....ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΤΑ...ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

ΑΧ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ποσο σε καταλαβαινω με τα ονειρα...:oops: πάλι ξυπνησα στις 5:30 ...μετα περασε ποση ωρα μεχρι να ξανακοιμηθω και στις 8 και κατι με πηραν απο το σχολειο μου να με ρωτησουν για 13η φορα ποιες μερες πηρα αναρρωτικη, ποιες θα κανω απεργια...ΕΛΕΟΣ δηλαδη τα εχω πει σε 3 ανθρωπους διαφορετικους...σε αυτα τα θεματα ειμαι πολυ τυπικη δεν υπηρχε περίπτωση να τους αφησω ξεκρεμαστους...εχθες παρόλο που γυρισαμε στις 5 απο τον γαμο 8 παρα ειχα ξυπνησει για να παρω το σχολειο μου να τους πω οτι απεργω απο εχθες για 5 μερες γιατι την παρασκευη 13/09 εληξε η αναρρωτικη μου και επρεπε να ξερουν...αν ημουν καμια μουλαρα θα με εψαχναν ακομα...:twisted::twisted::twisted: Αυτο με εφαγε και μενα...η τυπικουρια μου να ειμαι σωστη και πηρα τα σκ@τ@! :twisted::twisted:

Οσο για τα ονειρα ολο βλεπω πρωτοκολλα και φαρμακα και διεγερσεις...:cool: οτι δεν προλαβαινω τον κυκλο μου και θα πεσει η εξωσω δεκεμβριο στις γιορτες, οτι δε βρικσω τα φαρμακα στο φαρμακειο του εοπυυ...ολο κατι τετοιες ψυχωτικες ανωμαλίες...:rolleyes: Ειναι και η συνηθεια που οταν δουλευα το πρωτο ξυπνητηρι χτυπουσε στις 5:30 αλλα σηκωνομουν με το τελευταιο στις 6:15....καπακι μαζι με τα ονειρα στις 5:30 το ματι ανοιγει...και μετα δε μπορω να κοιμηθω γιατι ακομα και λιγο να ροχαλιζει το μωρο με ενοχλει εκεινη την ωρα...ενω δε με ενοχλει κατα τη διαρκεια του υπνου ή οταν παω να κοιμηθω το βραδυ...τα ξημερωματα με ενοχλει...ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! :P:p

Σημερα ξεκινησα τη διαιτα για την καμπυλη...πολυ φαι ρε παιδες...

Μονο για πρωινο...γάλα + 4 φέτες ψωμι με μαρμαλάδα + 2 φρουτα!!! Και εχει και δεκατιανο πιο μετα.....:|:|:?:?

ΑΘΑΝΑΣΙΑ μου ειχα σκοπο να σε παρω, θα σε παρω το μεσημερακι ομορφια μου...τωρα θα φτιαξω χαρτουρα για το φαρμακειο που την εφερα σπιτι και θα μου παρει ωρες...

ΑΝΙΤΤΑΚΙ - ΕΙΡΗΝΗ μου καλες ενεσουλες και σημερα!

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ελπίζω να ξυπνησες με λιγο καλύτερη ψυχολογια! ;);)

ΦΙΛΙΑ σε ολες!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημερα σε ολο το παρεακι...!!!!!!!

Σημερα κλεισαμε τρεια χρονια γαμου!!!

Παω να διαβασω μηνυματακια σας..... & επιστρεφω....

Πολλα- πολλα φιλακια

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ! Να ειστε παντα γεροι και ευτυχισμενοι με πολλα παιδακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ!!!!!

Dada μου μην στενοχωριέσαι!!!!

Ο Μπαθ ξέρει τον οργανισμό σου απέξω και ανακατωτά

θα τη βρει τη λύση. Να του έχεις εμπιστοσύνη, αυτή τη φορά

το ή τα μωρά θα έρθουν και θα μείνουν για τα καλά!!!

Και μην "πέφτεις". Εσύ είσαι το στήριγμα μας, η κολόνα μας

που λένε τα κορίτσια. Πάντα μας εμψυχώνεις και μας βοηθάς,

μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε τέλεια!!!

Οσό για τα κιλά, μην τρελένεσαι!!

Πρόσεξε λίγο τη διατροφή σου και όλα εντάξει.

Και μην ακούτε τί λένε.

Η άλλη έμεινε έγκυος στα 117 κιλά, δεν

είχε αυτή κοιλιακό λίπος να εμποδιστεί η συλληψη?

Άσε ρε όλα μύθος και η ηλικία και τα κιλά.

Αν κάτι είναι να γίνει θα γίνει.

Ρηνάκι προχωράμε δυνατά!!

Χαλάρωσε και όλα θα πάνε κατ'ευχήν πατριωτάκι μου γλυκό.

Λαμπρινούλι μου τί αντοχές έχεις ρε παιδί??

Φιλοξένησες και κόσμο?? Πάντα έτσι να είσαι

κοριτσακι μου, δυνατή και γερή!!!!

Οσον αφορά τον κέρβερο, μάλλον κινδυνεύω εγώ

περισσότερο για διαθεσιμότητα γιατί εγώ είμαι πτυχιουχος

ΤΕΙ ενώ αυτή έχει και μεταπτυχιακό.

Δήμητρα τρελογυριστούλι ήπιες καμιά μπύρα???

Λινακι πώς πάς κορίτσι??

Εφη αν είσαι καλύτερα, πάρε με να τα πούμε για την αίτησή σου για Δνση.

Αναστασούλα μου τί έχεις και βλέπεις κακά όνειρα?

Αγχώθηκες ζουζούνα μου???

Χαλαρωσε αγαπούλα όλα θα πάνε καλά!!!!

Για το θέμα της θρομβοφίλιας, Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψε η Νάντια.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Καλημερα marathn!

Εδω συνεχιζω τα φαρμακα απο την καλλιεργεια που εκανα θα περνω μεχρι 20 του μηνα και σε εξι επτα μερες περιμενω να αδιαθετισ για τα ξεκινησω την προσπαθεια με τα κατεψυγμενα.

Εσυ κοριτσακι μου τα νεα σου;;;

Φιλακια

image.php?u=35426&dateline=1369653980

ΛΙΝΑΚΙ καλή αρχή ελπίζω να πέρασε το στομάχι σου....

Αννιτάκι μου όλα καλά πώς πήγε ο υπέρηχός σου?

πενέλοπε αλλαγή γυναίκας? εύχομαι να είναι η τελευταία να ηρεμήσεις κι από αυτό!

λαμπρινούλα μου καλή ξεκούραση! να προσέχεις!

σοκολατένια να μας ενημερώσεις για το γλυκούλη σήμερα.....

φιλάκια σε όλο το παρεάκι

Kοριτσακι μου καπως καλυτερα ειναι το στομαχι μου, ευχαριστω!

Εσυ πως πας με της ενεσουλες; καλη συνεχεια! & να πανε ολα πολυ καλα με γερα εμβρυακια.

Mou eipe oti den prokete na mou dosei kapio alo protokolo. Exei dokimasei k to antagoniston k nai emina egkios ala auto den exei na kanei me protokolo. Pio pola evgala me makry.

Tha kanoume pali vlastokistes enoite k tha valoume k to ugro.

Mia xara tha pame !!! Nai !!!

Dadaki μου ολα θα πανε πολυ καλα κ με το πρωτοκ. κ με τα κιλακια. Εισαι πολυ δυνατη και θα τα καταφερεις! Να εισαι αισιοδοξη και τα καλυτερα ερχοντε....!!!!!♥

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΝΑΝΤΙΑ....ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...!!!!!!!:P:p:p

ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΜΟΝΟ...!!!!!!!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ....ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕ 10 ΚΙΛΑ ΜΕΙΟΝ...ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΝΙΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ..!!!!!!!!:P:p:p

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙΛΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΤΑ ΑΣΤΑΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑ ΚΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΙΛΑ...:(:(:(

ΜΕΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΚΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ....ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ...ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ....ΕΝΑΝ ΚΟΤΣΟ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΑ ΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑ ΚΟΝΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 10 ΕΥΡΩ...:oops::oops::oops::oops:

ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ....ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ.:cry::cry::cry:

ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΡΦΑΚΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΑ..!!!!!!!!!:P:p:p

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ..!!!!!!;);)

Kalhmera Anitaki !!! Esu mia xara ta pas, eides apotelesmata kai pires panw sou. Egw exo to provlima pou den exo ipomoni kai ta paratao grigora.

Tha kanw oti kalitero mporo na xaso toulaxiston 4-5 mexri na ksekinisw.

Καλημερα σε ολο το παρεακι...!!!!!!!

Σημερα κλεισαμε τρεια χρονια γαμου!!!

Παω να διαβασω μηνυματακια σας..... & επιστρεφω....

Πολλα- πολλα φιλακια

Kalhmera Linaki !!!!

Na zisete panta eutixismenoi !!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ελπίζω να ξυπνησες με λιγο καλύτερη ψυχολογια! ;);)

ΦΙΛΙΑ σε ολες!!!

Kalhmera Efoula !!!

Otan douleva stin metaforiki evlepa ntalikes kai pinakides sinexia.

Eimai kapos kalitera simera, oxi poli ala ligo.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...