Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Mou eipe oti den prokete na mou dosei kapio alo protokolo. Exei dokimasei k to antagoniston k nai emina egkios ala auto den exei na kanei me protokolo. Pio pola evgala me makry.

Tha kanoume pali vlastokistes enoite k tha valoume k to ugro.

Mia xara tha pame !!! Nai !!!

Φυσικα και θα πατε μια χαρα! Κια θα μεινεις εγκυος οπως εγινε και την τελευταια φορα (και αυτο ειναι πολύ καλο σημαδι) και θα μεινουν αυτη τη φορα και θα κανεις τα μωρακια σου και θα τα θυμασαι μετα απο 1-2 χρονια και θα σου φαινοντα ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΑΚΡΙΝΑ! ;)

Προχωραμε φιλεναδα!!!!!! Μονο ετσι θα φτασουμε τον στοχο μας! Αν τα παρατησουμε το αποτελεσμα ειναι γνωστο, αν το παλεψουμε ομως το αποτελεσμα θα ειναι το επιθυμητο! ;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Μπράβο τώρα μιλάει το Νταντακι μου. ..

Μια χαρά θα τα πας και θα γίνεις και μανούλα. ...

Τώρα μπορώ να πάω και εγώ να την πέσω.

Καληνύχτα σε όλες φιλάκια. ...

Γειά σου μωρό μου...

Όνειρα γλυκά και σε σένα.

Παω κι εγώ να πάρω λίγο αγκαλιά τον άντρα.

Μάκια μωρά μου....

Zzzzzzzzzz. ........

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ρε ντάντα...εσύ μας μαλώνεις όταν πέφτουμε....και έπεσες εσύ;...ρε κορίτσι το ξέρουμε οτι είναι δύσκολα τα πράγματα...αλλά προσπαθούμε ναι; ναι.....δεν το βάζουμε κάτω εύκολα ...ναι; ναι....αντε καλή μου μη σε ξανακούσω να μιλάς έτσι...ναι ναι....

Ela Morfaki mou ... Nai ta kserw ola auta pou les ala ta akousa ola mazemena k mou hrthe kapos ...

Kala tha eimai ... Avrio tha paw gia perpatima !!!

Οι βασικές αρχές της σωστής διατροφής είναι να τρως πέντε γεύματα τη μέρα.

Υγιεινά δεν ειπα να τρως μπούρδες.

Αλλιώς ο μεταβολισμός δε δουλεύει. ....

Δεν τρως? Δεν καις.

Και το γεύμα που θα φας στις εξι και μισή, ο οργανισμός το κάνει λίπος.

Επειδή εχει μείνει νηστικός τόσες ώρες, το κάνει σαν να προσπαθεί να αμυνθεί.

Αποθηκεύει οτι τρως.

Steile mou ta stoixia tis dietologo pleaseeee !!!

Yv7Sp2.png

Παω και γω στο μωρο...ημουν σε αναμονη για τα νεα της Ντανιελας μου! Τωρα που ειμαστε οκ και προχωραμε θα τα πουμε αυριο ομορφιες μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ela Morfaki mou ... Nai ta kserw ola auta pou les ala ta akousa ola mazemena k mou hrthe kapos ...

Kala tha eimai ... Avrio tha paw gia perpatima !!!

έλα βρε κορίτσι σήμερα σου ήρθε κάπως το ξέρω...απο αύριο που θα ηρεμήσεις θα τα σκεφτείς αλλιώς...έλα μαζί να ξεκινήσουμε δίαιτα....και η καλύτερη μέρα για να ξεκινήσουμε είναι η παρασκευη....φάε οτι αγαπάς αυτές τις μέρες και παρασκευή....ξεκινάμε παρέα στον δύσκολο δρόμο της δίαιτας:D:D:D

έλα βρε κορίτσι σήμερα σου ήρθε κάπως το ξέρω...απο αύριο που θα ηρεμήσεις θα τα σκεφτείς αλλιώς...έλα μαζί να ξεκινήσουμε δίαιτα....και η καλύτερη μέρα για να ξεκινήσουμε είναι η παρασκευη....φάε οτι αγαπάς αυτές τις μέρες και παρασκευή....ξεκινάμε παρέα στον δύσκολο δρόμο της δίαιτας:D:D:D

Ok !!!

To kanonisame !!!

Me to tsigaro ti tha kanoume ? To exo mamisei !!! Kanw pano apo 10 !!!

Yv7Sp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Νταντάκι διάβασα τα νεάκια σου!!!Όλες εδώ ξέρουμε ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.Σου ήρθε κάπως σήμερα,είσαι και κουρασμένη από τη δουλειά και ήρθε και έδεσε.Όσο για τα κιλά άμα κάνεις μια σωστή διατροφή όλα θα πάνε καλά.Δεν είναι ανάγκη να κάνεις δίαιτα και να πεινάς.Με σωστή διατροφή σαν αυτή που λέει η Δημητρούλα και η Έφη όλα θα γίνουν.Προφανώς τα κιλά τα είπε όχι γιατί είναι ο παράγοντας να μείνεις ή όχι έγκυος,αλλά για επιπλέον βοήθεια και για μένα αυτό δείχνει ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά την προσπάθειά σου και θέλει να πετύχει αυτή τη φορά.Και θα πετύχει κοριτσάρα μου.Ήρθε η ώρα σου αγαπούλα να γίνεις μανούλα.Θα δεις!!!

Όσον αφορά στο θέμα της θρομβοφιλίας και πότε τελικά αυτή αποτελεί πραγματικό κίνδυνο για μια εγκυμοσύνη η γνώμη μου είναι ότι πραγματικά οι αιματολόγοι δίνουν ένεση για παν ενδεχόμενο ακόμα κι αν δεν την χρειάζεσαι απόλυτα.Και γι'αυτό υπάρχει αυτή η διαμάχη.Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις βαριάς μορφής που χρειάζεται οπωσδήποτε.Υπάρχουν άπειροι λόγοι που μια εγκυμοσύνη ενδέχεται να μην πάει καλά.Ας σκεφτούμε μόνο πως είναι δυνατόν να υπάρχουν άπειρες γυναίκες που έχουν κάνει φυσιολογικότατα παιδιά και δεν έχουν εξεταστεί ποτέ για θρομβοφιλία.Αν όλες αυτές τις εξετάζαμε πιστεύετε ότι αυτή η τόσο αναλυτική εξέταση δεν θα έβγαζε τίποτα απολύτως???Πιστεύετε πως όλες οι γυναίκες που πάνε για εξωσωματική έχουν μόνο αντίστοιχα αποτελέσματα θρομβοφιλίας και οι άλλες όχι?Εγώ αυτό δεν το πιστεύω με τίποτα!!!Οπότε πιστεύω πως οι αιαματολόγοι υπερβάλουν λίγο σε αυτό το θέμα.Και πάλι ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ ότι δεν μιλάω για σοβαρές περιπτώσεις.Σε μένα ας πούμε μου είπε ο ένας αιματολόγος να μην κάνω,ο γυναικολόγος να μην κάνω,η κρουέλα να κάνω-αλλά αν δεν θέλω να μην κάνω-και ο αδερφός μου να μην κάνω.Όλα τα κρίνουν με βάση τις στατιστικές οι γιατροί.Τι πιθανότητες έχω π.χ. να πάθω κάτι(ο,τιδήποτε και να είναι αυτό το κάτι και όχι μόνο σε ότι αφορά την εγκυμοσύνη)άμα κάνω και τι πιθανότητες άμα δεν κάνω.

Συγγνώμη αν σας κούρασα,αλλά ήθελα να το πω για να μην τρελενόμαστε συνεχώς.

Διαφημίσεις

Ααααα και ένα τελευταίο.Όταν έμεινα έγκυος είχα τρελαθεί με το θέμα αυτό γιατί 2 μέρες αργότερα είχα πάρει τα αποτελέσματα της θρομβοφιλίας και μάλλον θα το θυμάστε γιατί σας τρέλανα από την αγωνία μου για να βρω γιατρό.Τώρα είμαι σίγουρη ότι μόνο από θρομβοφιλία δεν έχασα το μωρό,καθώς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου ένιωθα να έχω αίμα στη μύτη.Δεν έτρεχε η μύτη μου,αλλά είχε όμως αίμα και αυτό σημαίνει ότι το αίμα μου προφανώς δεν έπηζε και δεν είχε την τάση να κάνει θρόμβους.Επίσης σ'αυτές τις περιπτώσεις πολύ σημαντικό είναι το ιστορικό.

Και μια που δεν βλέπω καμία φιλεναδούλα σήμερα να μου κάνει παρέα,σας καληνυχτώ και σας φιλώ!!!

Ok !!!

To kanonisame !!!

Me to tsigaro ti tha kanoume ? To exo mamisei !!! Kanw pano apo 10 !!!

κοίτα σιγά σιγά...ας ξεκινήσουμε μια την δίαιτα....και στην πορεία....κόβουμε και τι τσιγάρο...ένα...ένα ...βήμα όχι όλα μαζί...θα πέσουμε...;););)

κοίτα σιγά σιγά...ας ξεκινήσουμε μια την δίαιτα....και στην πορεία....κόβουμε και τι τσιγάρο...ένα...ένα ...βήμα όχι όλα μαζί...θα πέσουμε...;););)

έτσι μπράβο τα κορίτσια μου! βήμα βήμα!

ντανιέλα μου μια χαρά πήγε το ραντεβού με τον όμορφο! (ο όμορφος κι ο γλυκούλης αχ και να τα ξέρανε!:mrgreen:)

μην τρελαίνεσαι για τα κιλά! έχεις μπροστά σου δυο μηνάκια να κάνεις σοβαρή προσπάθεια.... για μένα προσωπικά ο διαιτολόγος είναι πολύ δύσκολο ζήτημα... ειδικά όταν έχεις και άγχος με τη δουλειά και πολύ περιορισμένο χρόνο.... μην ξεκινήσεις να τον δεις αν δεν έχεις εξασφαλίσει χρόνο αρκετό για να προετοιμάζεις τα γεύματά σου... αλλιώς δεν έχει νόημα! εγώ ακολουθώ -ΠΛΕΟΝ!!!!- τα 5-6 γεύματα όσο γίνεται πιο υγειινά και ναι μεν δεν έχω χάσει από το καφεδάκι μας -μισό κιλό μόνο- αλλά και έχω ακόμα περίοδο και είμαι σε διέγερση οπότε και το να μην πάρω γραμμάριο κέρδος το θεωρώ!

συμφωνώ με αυτό που σου είπε η ναντιούλα μας δλδ ότι έχει πάρει στα σοβαρά την προσπάθειά σου και θέλει να πας με τις καλύτερες προυποθέσεις! αν λοιπόν έχεις βάλει -που εγώ στο καφεδάκι μας δεν είδα κάτι τέτοιο- τώρα που είναι πρόσφατα είναι ευκαιρία να τα χάσεις!

δυστυχώς τα κιλά παίζουν ρόλο γιατί το κοιλιακό λίπος δημιουργεί πρόσθετα οιστρογόνα τα οποία εμποδίζουν την εμφύτευση! αχχχχχχχχχχ δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι:rolleyes:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

εφάκι βραχύ κάνω με ανταγωνιστές (μενοπουρ-cetrotide)

βρε κορίτσια μετά την αύξηση της δόσης νοιώθω τσιμπηματάκια στις ωοθήκες! λέτε να άρχισαν να "μαγειρεύουν" ή αυθυποβλήθηκα? χαχχαχαχαα

αύριο θα έχουμε καλύτερη εικόνα πιστεύω για να δούμε.....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΝΑ σου πω...είμαι δεν είμαι έτοιμη αυτό που πρέπει να κάνω θα το κάνω....

Βλέπω όμως και εγώ μυστήρια όνειρα...μάλλον είναι το στρες το οποίο προσπαθώ να μην το εξωτερικευω και με καταλαμβάνει στον ύπνο μου...

ΑΥΤΑ...

εσύ ήσουν ξανθό ονειροπαρμένο από φυσικού σου! :-D

ο γλυκούλης θα τα κάνει τα μαγικά του! του είπα γιατρέ γκαστρώστε με αλλιώς θα σας διασύρω στο φόρουμ! δε θα σας ξεπλένει ούτε ο νιαγάρας! χαχαχχαχαααααα

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...