Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μόνο το λες? Όταν έφαγα εκείνη την ώρα έσκασα. ... Τώρα όμως .... ΠΕΙΝΑΩ

Οχι μην πεις Δημητρουλα... λυπησου με...

Δε λέω μανίτσα μου.

Μη φοβάσαι.

Όμως δεν κάνει να τρως μόνο ενα γεύμα τη μέρα και αυτό να είναι στις έξι και μιση το απόγευμα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Όσο αφορά το πρωτόκολλο σίγουρα ξέρει καλύτερα. .. τα ενεσακια κάνε ότι νιώθεις εσύ καλύτερο. ...

Τι εννοείς όχι ταυτόχρονα?

Sto klasiko makry kaneis katastoli gia 10 hmeres peripou, meta kaneis diegersi ala den stamatas tis enesis katastolis gia liges hmeres akoma.

Se auto pou tha kanw egw stmatao tin katastoli telios k ksekinao tin diegersi.

Yv7Sp2.png

ρε ντάντα...εσύ μας μαλώνεις όταν πέφτουμε....και έπεσες εσύ;...ρε κορίτσι το ξέρουμε οτι είναι δύσκολα τα πράγματα...αλλά προσπαθούμε ναι; ναι.....δεν το βάζουμε κάτω εύκολα ...ναι; ναι....αντε καλή μου μη σε ξανακούσω να μιλάς έτσι...ναι ναι....

Ζεττάκι δεν κάνει να μένεις ολη μερα νηστική.

Μετά οτι τρως γίνεται λίπος.

Μα ... έφαγα ... πρωί δεν μπορώ να φάω. .. αν φάω νωρίς το μεσημέρι. .. μετα ξανά πεινάω. ...

url]

Εγω νιωθω τυψεις για τα γεμιστα...αλλα τα εφαγα γιατι με εχει πιασει λυσσα που 3 μερες δε θα τρωω οτι θελω...δεν τρωω ποτε ποσοτητα αλλα ειμαι λιγουρω...και οταν φανταστω κατι πρεπει να το φαω εστω και λιγο...αρα τωρα 3 μερες θα λυσσαξω..θα θυμηθω και θα λιμπιστω ολα τα απιθανα! :oops::oops::oops::oops:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ακριβως αυτο που λεει η Δημητρουλα. Το πρωτο βασικο ειναι το πρωτοκολλο...δεν ειπα οτι ειναι θεοι οι γιατροι αλλα πρεπει να μελετανε πολυ καλα τις περιπτωσεις ειδικα εκει που εχουν προηγηθει ηδη αλλες προσπαθειες εξωσωματικης αρα υπαρχει ιστορικο να τους βοηθησει ωστε να δινουν ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ πρωτοκολλο....

Πιστευω οτι εσενα σε ξερει ως οργανισμο Ντανιελα μου αρα ξερει τι σου προτεινει! ;)

Ακριβως μπέμπα, την ξέρει τη Ντάντα μας, αυτή τη φορά πρέπει να κάνει το καλύτερο και να το σκεφτεί αρκετά το οποιοδήποτε βήμα.

Ξέρει τον οργανισμό της.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μα ... έφαγα ... πρωί δεν μπορώ να φάω. .. αν φάω νωρίς το μεσημέρι. .. μετα ξανά πεινάω. ...

ας ξαναπεινας..να κανεις μικρα συχνα γευματα...αυτο που κανεις ειναι χειροτερο..ο οργανισμος ριχνει το μεταβολισμο για να επιβιωσει και οτι τρως μετα το κανει λιπος γιατι βρισκεται σε κατασταση εκτακτου αναγκης...αληθεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσάκια μου πάω να ξαπλώσω...

Νταντάκι όλα καλά θα πάνε πάρε τα πάνω σου..

Καληνύχτα όμορφες..

καληνύχτα κορίτσι μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κοριτσάκια μου πάω να ξαπλώσω...

Νταντάκι όλα καλά θα πάνε πάρε τα πάνω σου..

Καληνύχτα όμορφες..

Καληνύχτα κουκλίτσα. ..

Δε λέω μανίτσα μου.

Μη φοβάσαι.

Όμως δεν κάνει να τρως μόνο ενα γεύμα τη μέρα και αυτό να είναι στις έξι και μιση το απόγευμα.

Μπράβο μωρό μου μην λες... πες μας αύριο.

Αν φάω νωρίς μετά δεν έχω σταματημο....

Sto klasiko makry kaneis katastoli gia 10 hmeres peripou, meta kaneis diegersi ala den stamatas tis enesis katastolis gia liges hmeres akoma.

Se auto pou tha kanw egw stmatao tin katastoli telios k ksekinao tin diegersi.

Α κατάλαβα. ... Εγώ είχα κάνει αυτό που λες ταυτόχρονα. .. και την επόμενη μάλλον έτσι θα κάνω γτ είναι τα ίδια φάρμακα. ..

url]

Διαφημίσεις

Ακριβως αυτο που λεει η Δημητρουλα. Το πρωτο βασικο ειναι το πρωτοκολλο...δεν ειπα οτι ειναι θεοι οι γιατροι αλλα πρεπει να μελετανε πολυ καλα τις περιπτωσεις ειδικα εκει που εχουν προηγηθει ηδη αλλες προσπαθειες εξωσωματικης αρα υπαρχει ιστορικο να τους βοηθησει ωστε να δινουν ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ πρωτοκολλο....

Πιστευω οτι εσενα σε ξερει ως οργανισμο Ντανιελα μου αρα ξερει τι σου προτεινει! ;)

Mou eipe oti den prokete na mou dosei kapio alo protokolo. Exei dokimasei k to antagoniston k nai emina egkios ala auto den exei na kanei me protokolo. Pio pola evgala me makry.

Tha kanoume pali vlastokistes enoite k tha valoume k to ugro.

Mia xara tha pame !!! Nai !!!

Yv7Sp2.png

Οι βασικές αρχές της σωστής διατροφής είναι να τρως πέντε γεύματα τη μέρα.

Υγιεινά δεν ειπα να τρως μπούρδες.

Αλλιώς ο μεταβολισμός δε δουλεύει. ....

Δεν τρως? Δεν καις.

Και το γεύμα που θα φας στις εξι και μισή, ο οργανισμός το κάνει λίπος.

Επειδή εχει μείνει νηστικός τόσες ώρες, το κάνει σαν να προσπαθεί να αμυνθεί.

Αποθηκεύει οτι τρως.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ας ξαναπεινας..να κανεις μικρα συχνα γευματα...αυτο που κανεις ειναι χειροτερο..ο οργανισμος ριχνει το μεταβολισμο για να επιβιωσει και οτι τρως μετα το κανει λιπος γιατι βρισκεται σε κατασταση εκτακτου αναγκης...αληθεια!

Ακριβώς αυτό, η Εφη τα λέει πιο σωστά.

Το ρεζουμέ είναι να τρως 5 μικρά γεύματα τη μέρα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Mou eipe oti den prokete na mou dosei kapio alo protokolo. Exei dokimasei k to antagoniston k nai emina egkios ala auto den exei na kanei me protokolo. Pio pola evgala me makry.

Μπράβο τώρα μιλάει το Νταντακι μου. ..

Μια χαρά θα τα πας και θα γίνεις και μανούλα. ...

Τώρα μπορώ να πάω και εγώ να την πέσω.

Καληνύχτα σε όλες φιλάκια. ...

url]

Έτσι σε θέλω!

Αισιόδοξη.

Αλλά ταρακούνησε τον λίγο το γιατρό. .

Πες του γιατρέ θέλω το καλύτερο αυτή τη φορά.

Κανε τα μαγικά σου πες του.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...