Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Και εγώ νόμιζα πως μόνο εγώ λιμοκτονω...

Εφαγες κάτι για βράδυ??

Εγώ λέω να κάνω ένα ζεστό γάλα με μέλι...μπας και κοιμηθώ πιο χαλαρά και δεν δω πάλι κωλο όνειρα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Εφαγες κάτι για βράδυ??

Εγώ λέω να κάνω ένα ζεστό γάλα με μέλι...μπας και κοιμηθώ πιο χαλαρά και δεν δω πάλι κωλο όνειρα...

Έφαγα πρωινό μεσημεριανό βραδινό στις 18.30.... 7 σαρδελες και μισή φέτα ψωμί

url]

Σήμερα ήπια ενα γάλα 2% για πρωινό.

Δεκατιανο ενα μήλο.

Μεσημεριανό ψητή μπριζόλα με μπρόκολο.

Ως εδώ καλά. ....

Βραδυνο.... της φουτανας!!!!!!!!!!

Τα μαμησα όλα.

Μη με ανάβεις λέμε. ... πεθαίνω της πείνας. ...

url]

Διαφημίσεις

Se mena doulevei kalitera to makry. Vevea den einai to klasiko. Prota kanoume enesis katastolis k meta diegersis ala oxi tautoxrona. Einai kati pou ekane ereuna autos k doulevei kala k vgazei kalis piotitas oaria.

Tin proti fora 10 ekana.

Egw tha akousw tin aimatologo na eimai sigourh !!! Kako dn tha mou kanoun oi enesis.

Tha prospathiso na xaso kila ...

Όσο αφορά το πρωτόκολλο σίγουρα ξέρει καλύτερα. .. τα ενεσακια κάνε ότι νιώθεις εσύ καλύτερο. ...

Τι εννοείς όχι ταυτόχρονα?

url]

Dadaki μου γιατί έπεσες καρδιά μου?

Δε σου είπε τίποτα κακό ο γιατρός.

Συνεχίζεις κανονικά την προσπάθεια σου με μόνο "όρο" ας πούμε να χάσεις κιλά για να βοηθήσεις την κατάσταση.

Αυτό που ξέρω είναι ότι αν πας σε διαιτολόγο μπορεί να σου γράψει διατροφή για να χάσεις γρήγορα τα κιλά χωρίς να πεινας.

Έχω μια καλη στο Χαλάνδρι.

Αν θες σου δίνω τα στοιχεία της.

Dn kserw ala epesa ...

Ton eida ligw skeptiko.

E ok k tin proti fora pou htan sigouros eidame ti egine. Mipos kalitera pou einai etsi sigratimenos ...

Vevea kaname k plaka. Mou lei: Den thimame na sou eipa na kaneis to kariotipo. Lew oxi ala afou einai dorean to ekana. Gelageeee. Meta vlepei tin kampili zaxarou k lei: Pw pw fantasou poso me eprikses k sou edosa k kampili !!!!

Meta vlepei toxoplasma k ta loipa k trelenete. Mou lei den pezese vre mana mou !!!

Mou eipe me oreo tropo na xaso ta kila, den me malose. A nai mou eipe k oti mou pane kolas !!!

Yv7Sp2.png

Εγω για βραδυ εφαγα 2 γεμιστα και φετα! Μιαμ μιαμ μιαμ

Απο αυριο ξεκιναω τη διατροφη για να κανω την καμπυλη σακχαρου την παρασκευη..

Οι εξετασεις στο locus (εκτος καρυοτυπου) εχουν βγει απο το σαββατο, σημερα ελαβαν τις εξετασεις που εγραψα εδω Σερρες, τους εβαλα και τα χρηματα και θα μου τις στειλουν ταχυδρομικα..Αντε να δουμε τι γινεται με ενδομητριωση, ΑΝΑ και ΝΚ :rolleyes:

ΝΤΑΝΙΕΛΑ μου, δε θελω να πεφτεις! Θα σου κανει το μακρυ που ξερει σου πηγαινει , θα χασεις τα κιλακια σου...(αλλωτσε και το αντρακι σου δεν ελεγες σε ηθελε με λιγοτερα κιλα?) και ολα θα πανε σουπερ!!! ;););)

απλα σου ηρθαν μαζεμενα σημερα....μονο μπροσστα παμε φουλα μου, αλλος δρομος δεν υπαρχει για μας! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Έφαγα πρωινό μεσημεριανό βραδινό στις 18.30.... 7 σαρδελες και μισή φέτα ψωμί

:shock::shock::shock::shock::shock: μονο αυτο?

Σήμερα ήπια ενα γάλα 2% για πρωινό.

Δεκατιανο ενα μήλο.

Μεσημεριανό ψητή μπριζόλα με μπρόκολο.

Ως εδώ καλά. ....

Βραδυνο.... της φουτανας!!!!!!!!!!

Τα μαμησα όλα.

τι εφαγες...για πες....:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Dn kserw ala epesa ...

Ton eida ligw skeptiko.

E ok k tin proti fora pou htan sigouros eidame ti egine. Mipos kalitera pou einai etsi sigratimenos ...

Vevea kaname k plaka. Mou lei: Den thimame na sou eipa na kaneis to kariotipo. Lew oxi ala afou einai dorean to ekana. Gelageeee. Meta vlepei tin kampili zaxarou k lei: Pw pw fantasou poso me eprikses k sou edosa k kampili !!!!

Meta vlepei toxoplasma k ta loipa k trelenete. Mou lei den pezese vre mana mou !!!

Mou eipe me oreo tropo na xaso ta kila, den me malose. A nai mou eipe k oti mou pane kolas !!!

Ας είναι σκεπτικός δε μας πειράζει αυτό.

Τουλάχιστον να κάνει οτι μπορεί, να σου δώσει σωστό πρωτόκολλο και να έχεις το θετικό αποτέλεσμα.

Ελπίζω να έχει καταλάβει ότι μετά απο οσα έχουν γίνει, πρέπει να σε προσέξει ιδιαίτερα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ας είναι σκεπτικός δε μας πειράζει αυτό.

Τουλάχιστον να κάνει οτι μπορεί, να σου δώσει σωστό πρωτόκολλο και να έχεις το θετικό αποτέλεσμα.

Ελπίζω να έχει καταλάβει ότι μετά απο οσα έχουν γίνει, πρέπει να σε προσέξει ιδιαίτερα.

Ακριβως αυτο που λεει η Δημητρουλα. Το πρωτο βασικο ειναι το πρωτοκολλο...δεν ειπα οτι ειναι θεοι οι γιατροι αλλα πρεπει να μελετανε πολυ καλα τις περιπτωσεις ειδικα εκει που εχουν προηγηθει ηδη αλλες προσπαθειες εξωσωματικης αρα υπαρχει ιστορικο να τους βοηθησει ωστε να δινουν ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ πρωτοκολλο....

Πιστευω οτι εσενα σε ξερει ως οργανισμο Ντανιελα μου αρα ξερει τι σου προτεινει! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...