Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Koritsia mou eimai ligo down.

Piga kata tis 8 epeidi girisa arga apo to grafeio. Ginotane tis popis, poli kosmo.

Eide oles tis ekseasis. Mporei to epomeno mina na pesei fsh ala einai periergo lei epedi ta antisiliptika tin rixnoun. Tha doume. Apo tin arxi exoume thema me tis oothikes mou. Mia den doulevei k einai taleporimeni apo ta xirourgia k i ali einai gerasmeni, den dixni gia oothiki 38 xronon.

Mou eipe na xaso kila opos k dipote. Autos genika den exei thema me ta kila. Fantastite posa pira afou mou eipe na ta xaso ...:(:(:(

Ksenerosa.

Tha kanoume to makri protokolo telika me daronda, gonal i puregon k menopur. Ton rotisa k gia tin enovla i pos to lene k mou eipe oxi.

Lei oti i apovoli den exei na kanei me thromvofilia (ti alo tha elege) !!! Malon kakis piotitas emvrio k den kratithike. Tou lew oti kanw enesis k oti mou to eipe i aimatologos kai den tou arese. Lei autoi aimatologoi olo enesis dinoun k dn kseroun kan giatti. Ti na pw.

Ακομα δεν εχω καταλαβει τα κιλα τι ρολο παιζουν στην εξωσωματικη...ολοι το πιπιλάνε αυτο αλλα για βλακεια μου φαινεται...

Αφου σου ειπε να χασεις ομως Ντανιελα μου να κανεις την προσπαθεια σου για να ξερεις οτι εκανες το καλυτερο δυνατον! ;););)

Εισαι πολύ δυνατο παιδι, εχεις καταφερει τοσα πραγματα δε θα κολλησουμε στα κιλα ;)

Οσο για τις ωοθηκες γι αυτο παιρνουμε πολλες κοπελες τις ορμονες επειδη ειναι γερασμενες οι ωοθηκες μας :rolleyes:...και γω στα ιδια ειμαι..αρα να μη μου αγχωνεσαι, με τις ορμονες θα κανεις αυγουλακια και ολα θα πανε καλα..;););)

Οσο για τη διαμαχη αιματολογων-εξωσωματικων τι να πω πια...και εχω μπερδευτει αν πρεπει τελικα να κανω ενεσακια ή οχι...:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Genika ksenerosa me ola k den kserw an thelw na ta polemiso, den kserw.

K O U R A S T I K A !!!

Υπομονή κοριτσάκι. .. είναι φρέσκο το θέμα τώρα γι αυτό είσαι έτσι.

Προσπαθήσε να χαλαρώσεις λίγο αυτόν τον μήνα απο όλα αυτά και είμαι σίγουρη ότι θα ξαναγίνεις το γνωστό Νταντακι που δεν το βάζει κάτω και δεν κολωνει πουθενά.

Εντάξει φουλιτσα μου? Μην απογοήτευσε. .. όλα θα γίνουν.

url]

Αχ βρε κοριτσάκι μου μην σε παίρνει απο κάτω. .. οι ωοθήκες θα λειτουργήσουν όπως και να έχει. .. σίγουρα.

Τα κιλά. .. ε αν σου είπε και αυτός να χάσεις. .. προσπάθησε και ότι καταφέρεις κέρδος θα είναι.

Για το πρωτόκολλο. .. δεν ξέρω. .. οτι πει. .. αυτος είναι ο ντοκ....

Οσο για τα ενεσακια θρομβο.... υπάρχουν και αιματολ. Που δεν δίνουν. .. Ίσως και να έχει δίκιο. ..

Se mena douleve kalitera to makry apla tote kaname apli ivf k den petixe.

Tora tha kanoume vlastokistes.

Kserw k egw ...

Yv7Sp2.png

Genika ksenerosa me ola k den kserw an thelw na ta polemiso, den kserw.

K O U R A S T I K A !!!

ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!! Ετσι δεν ειναι? Ολες μαζι ενωμενες! ;)

Σκεψου οτι του χρονου τετοιο καιρο θα εχεις το μωρακι σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Dadaki μου γιατί έπεσες καρδιά μου?

Δε σου είπε τίποτα κακό ο γιατρός.

Συνεχίζεις κανονικά την προσπάθεια σου με μόνο "όρο" ας πούμε να χάσεις κιλά για να βοηθήσεις την κατάσταση.

Αυτό που ξέρω είναι ότι αν πας σε διαιτολόγο μπορεί να σου γράψει διατροφή για να χάσεις γρήγορα τα κιλά χωρίς να πεινας.

Έχω μια καλη στο Χαλάνδρι.

Αν θες σου δίνω τα στοιχεία της.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια αν τα πράγματα ήταν ευκολα δεν θα πηγαίναμε στους γιατρούς....πάμε για να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα...

Οτι θέλει ας γίνει τουλαχιστον θα το έχουμε παλέψει..

Και Νταντάκι μη λες εσύ κουράστηκα...εσύ είσαι ο αρχηγός σε αυτό...Εντάξει?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Leiden εχω και εγώ και η sis πήγαμε σε διαφορετικους αιματολ. Εμένα μου είπε να κάνω ενώ την sis της είπε να μην κάνει. .. τι να πει κανείς?

Αντε ρε! Αλήθεια?

Εμένα μου είπαν ο λειντεν θέλει σίγουρα ενέσεις.

Ελα Παναγία μου.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κορίτσια αν τα πράγματα ήταν ευκολα δεν θα πηγαίναμε στους γιατρούς....πάμε για να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα...

Οτι θέλει ας γίνει τουλαχιστον θα το έχουμε παλέψει..

Και Νταντάκι μη λες εσύ κουράστηκα...εσύ είσαι ο αρχηγός σε αυτό...Εντάξει?

Συμφωνω απολύτως Αναστασία.

Εσύ νταντακι είσαι παράδειγμα δύναμης και έλεγες θα κάνεις τα πάντα για ενα νινί.

Σκέψου να το πάρεις στην αγκαλίτσα σου.

Θα σου φανεί πιο εύκολη η διαδικασία .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

και θέμα κιλά...

Ρε Νταντάκι εχεις παχύνει από την προηγούμενη εξω?Γιατί εμένα δεν μου φάνηκε....

Τεσπα...κάνε ένα κουράγιο να χάσεις 5-6 και βλέπουμε...

I81rp3.png

Κάτσε ρε μωρό μου...γιατί απογοητευτικες???Ειπαμε δεν είναι και πολύ απλά τα πράγματα για εμας και το ξέρουμε.Θα το παλέψουμε όμως...όπως μπορούμε..

Μακρύ πρωτόκολλο σου εξήγησε γιατί?

Οσο για τους αιματολόγους και όλα αυτα που σου είπε πραγματικά δεν έχω άποψη...την Τετάρτη έχω ραντεβού σε έναν εδώ και θα σας πω.

Se mena doulevei kalitera to makry. Vevea den einai to klasiko. Prota kanoume enesis katastolis k meta diegersis ala oxi tautoxrona. Einai kati pou ekane ereuna autos k doulevei kala k vgazei kalis piotitas oaria.

Tin proti fora 10 ekana.

Ακομα δεν εχω καταλαβει τα κιλα τι ρολο παιζουν στην εξωσωματικη...ολοι το πιπιλάνε αυτο αλλα για βλακεια μου φαινεται...

Αφου σου ειπε να χασεις ομως Ντανιελα μου να κανεις την προσπαθεια σου για να ξερεις οτι εκανες το καλυτερο δυνατον! ;););)

Εισαι πολύ δυνατο παιδι, εχεις καταφερει τοσα πραγματα δε θα κολλησουμε στα κιλα ;)

Οσο για τις ωοθηκες γι αυτο παιρνουμε πολλες κοπελες τις ορμονες επειδη ειναι γερασμενες οι ωοθηκες μας :rolleyes:...και γω στα ιδια ειμαι..αρα να μη μου αγχωνεσαι, με τις ορμονες θα κανεις αυγουλακια και ολα θα πανε καλα..;););)

Οσο για τη διαμαχη αιματολογων-εξωσωματικων τι να πω πια...και εχω μπερδευτει αν πρεπει τελικα να κανω ενεσακια ή οχι...:confused:

Egw tha akousw tin aimatologo na eimai sigourh !!! Kako dn tha mou kanoun oi enesis.

Tha prospathiso na xaso kila ...

Yv7Sp2.png

Αντε ρε! Αλήθεια?

Εμένα μου είπαν ο λειντεν θέλει σίγουρα ενέσεις.

Ελα Παναγία μου.

Κι ομως... βασικά της είπε και άλλα που εμάς μας ακούγονται κουφά. ..

Τι να πεις μωρό μου?

url]

Α και καλησπερα, μόλις γυρίσαμε απο τη γιορτή μπύρας.

Μη σας πω τι έφαγα καλύτερα. ..

Χεχεχεχε!

Μη πεις γιατί πεινάω και κρατιέμαι με νύχια και με δόντια...:evil::evil::evil:

I81rp3.png

Se mena doulevei kalitera to makry. Vevea den einai to klasiko. Prota kanoume enesis katastolis k meta diegersis ala oxi tautoxrona. Einai kati pou ekane ereuna autos k doulevei kala k vgazei kalis piotitas oaria.

Tin proti fora 10 ekana.

Egw tha akousw tin aimatologo na eimai sigourh !!! Kako dn tha mou kanoun oi enesis.

Tha prospathiso na xaso kila ...

Κάτι θα ξερει σίγουρα αυτός παραπανω από εμας...

Ελα ανέβα λίγο...μην πέφτεις....έλα σου κρατάω το χέρι να ανέβεις...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...