Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ειμαι απο το κιν και σερνεται το σαιτ.....Λοιπον η καμπυλη κοστολογειται αναλογα με το ποσες μετρησεις θα κανεις.Δεν εχω κανει ποτε ομως ιδιωτικα και δεν ξερω ποσο εχει.Ειδικα στο νοσοκομειο δεν εχω πληρωσει τιποτα...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ειμαι απο το κιν και σερνεται το σαιτ.....Λοιπον η καμπυλη κοστολογειται αναλογα με το ποσες μετρησεις θα κανεις.Δεν εχω κανει ποτε ομως ιδιωτικα και δεν ξερω ποσο εχει.Ειδικα στο νοσοκομειο δεν εχω πληρωσει τιποτα...

Καταλαβα.....θα ρωτωσω την παρασκευη που θα παω για την εξεταση και θα δω...

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΓΕΜΙΣΤΑ γιατι θα παμε μαγαζι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Tι γλοιώδεις τυποι ρε παιδι μου....

Σιχαμεροι!

Ε μα ναι.Τι πιθανοτητες υπαρχουν να ψαχνει καποιος για σχεση μεσω νετ;Σχεδον καμια.Ολοι να μαμησουν ψαχνουν.Βασικα και ελευθερη να ημουν και ωραιος να ηταν δεν θα εβγαινα.Οχι οτι δεν το εχω κανει χαχαχα στα νιατα μου

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καταλαβα.....θα ρωτωσω την παρασκευη που θα παω για την εξεταση και θα δω...

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΓΕΜΙΣΤΑ γιατι θα παμε μαγαζι!

leuta μου, ειχα κανει καμπυλη ζακχαρου με 4 μετρησεις και πληρωσα 65 euro.

Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Toτε θα την κανω και αυτη....θα ρωτησω ποσο κανει και βλεπω...αμαν η γκαντεμια μου...ολο χαβαλέ χρηματα δινω αυτες τις μερες....

Εσυ τι διαιτα κανεις πριν πας να τις κανεις?

Α ΣΕ ΕΙΔΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!! :tongue::tongue:;);) Ωραιος?

Geia sou Efi ...

Egw ekana tin megalh kampili zaharou (6 metriseis) kai den mou edose kamia dieta. Plirosa 1 kai kati.

Kampili insulinis den ekana, den mou tin zitise.

Mporis na tis grapseis kai oi 2 kanonika me eoppy.

Yv7Sp2.png

leuta μου, ειχα κανει καμπυλη ζακχαρου με 4 μετρησεις και πληρωσα 65 euro.

Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!

Geia sou Linaki !!!

Pos eisai?

65 eur ?????

Giatti vre paidi mou afou grafete, krima einai !!!! Den exeis eopyy ?

Yv7Sp2.png

Geia sou Linaki !!!

Pos eisai?

65 eur ?????

Giatti vre paidi mou afou grafete, krima einai !!!! Den exeis eoppy ?

Γεια σου Dadaki:)

Καλα ειμαι, παιρνω τα φαρμακα που μου ειπαι ο Παντος επειδη στην καλλιεργεια εδειξε οτι εχω χαμηλο ph, και περιμενω να αδιαθετησωστης 26 για να ξεκινησω την προσπαθεια.

Εσυ;;;

Δεν θυμαμαι τι προβλημα υπηρχε και την πληρωσα, ναι εχωΕΟΠΠΥ.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Γεια σου Dadaki:)

Καλα ειμαι, παιρνω τα φαρμακα που μου ειπαι ο Παντος επειδη στην καλλιεργεια εδειξε οτι εχω χαμηλο ph, και περιμενω να αδιαθετησωστης 26 για να ξεκινησω την προσπαθεια.

Εσυ;;;

Δεν θυμαμαι τι προβλημα υπηρχε και την πληρωσα, ναι εχωΕΟΠΠΥ.

Egw tha ksekiniso ton Noemvri malon, prota o Theos.

Auti ti fora OLES tha petixoume !!!!

Yv7Sp2.png

Εφη αν δεν σου εγραψε την καμπυλη ινσουλίνης πιθανών να μη τη θέλει. Συνηθίζεται, να δες και τη Νταντα. Νομίζω τις καμπυλες τις δινουν και τις δυο όταν υπάρχει καποια υποψίας παθολογίας, οχι ετσι τυχαία. Ασε που νομίζω οτι απο τιμη ειναι τσιμπημένη, πρέπει να παιζει κοντα στα 50-60 ευρω. Εγω δεν την ειχα κανει πριν την εξωσωματική αλλά κανονικά στο 2ο τρίμηνο εγκυμοσύνης.

Για τη γυναικα που με ρωτάς, ειχα γραψει τα θέματά μου, ειναι καμια 10αρια σελίδες πίσω, ας μην τα ξαναπω και ζαλίζω όλο τον κόσμο, με λιγα λόγια δεν μας εκανε.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...