Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

πάρε τηλ....αλλά εγω που την είχα ρωτήσει μου είχε πει να φάω ότι γράφει....:D:D:D

Σταματα μαρή να γελας....:tongue::tongue::tongue:

Αμαν τι επαθα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Αυτες γινονται μαζι.Ξεχωριστα δεν εχει νοημα.Ναι σιγα να μη ντραπεις.Κριμα να μην την κανεις αφου μπαινεις στη διαδικασια.Επισης κριμα και να την πληρωσεις...

Βρε συ με ειδε χθες αυτος.Αφου συναντηθηκαμε να του δωσω το μοντεμ.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Αυτες γινονται μαζι.Ξεχωριστα δεν εχει νοημα.Ναι σιγα να μη ντραπεις.Κριμα να μην την κανεις αφου μπαινεις στη διαδικασια.Επισης κριμα και να την πληρωσεις...

Βρε συ με ειδε χθες αυτος.Αφου συναντηθηκαμε να του δωσω το μοντεμ.

Toτε θα την κανω και αυτη....θα ρωτησω ποσο κανει και βλεπω...αμαν η γκαντεμια μου...ολο χαβαλέ χρηματα δινω αυτες τις μερες....

Εσυ τι διαιτα κανεις πριν πας να τις κανεις?

Α ΣΕ ΕΙΔΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!! :tongue::tongue:;);) Ωραιος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Αφου σου εδωσε διατροφη πρεπει να την κανεις.Εγω λογω σακχαρου δεν κανω.Σιγα μην ανεβαχα σακχαρο τρεις μερες στο τρακοσια για να κανω καμπυλη....

αχαχαχαχαχααχαχαχ....άκουσες έφη;πρέπει να την κάνεις....αχαχαχα...αφου δεν με πιστεύεις εμένα...άκου την ροζαλίντα...

αχαχαχαχαχααχαχαχ....άκουσες έφη;πρέπει να την κάνεις....αχαχαχα...αφου δεν με πιστεύεις εμένα...άκου την ροζαλίντα...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D...μόλις είπες οτι θα την κάνεις αυτό σκέφτηκα...πως θα τα φας όλα όσα γράφει....:D:D:D:D:D:D:D

μαρή κακούργα :evil: δε με νοιαζει που ειναι πολλά αυτα που πρεπει να φαω για να μη παχυνω...με εφαγες...με νοιαζει που ειναι πολλα ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ να τα φαω...και ασε που δεν προλαβαινω να κανω 6 γευματα τη μερα :cry::cry::cry:

Με εφαγες....:|:-|:|:tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ποσο να κανει η καμπύλη ινσουλίνης ρε μαμώτο? :confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

μα εμενα δε μου αρεσουν ολα....

και ασε λογω του οτι δε δουλευω ξυπναω αργα...που να τα κανω ολα αυτα τα γευματα σε μια μερα? Δε θα προλαβω...

Πως δε ρωτησα :confused::confused::confused:

Ρωτα μηπως και δεν φας δεκατιανο αν ξυπνας αργα.Αν και θα σου πει τρεις μερες ειναι μονο.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ρωτα μηπως και δεν φας δεκατιανο αν ξυπνας αργα.Αν και θα σου πει τρεις μερες ειναι μονο.

Ναι θα την παρω να ρωτησω...

Δε μου ειπες...ΩΡΑΙΟΣ?

Ριχνει καρεκλοπόδαρα εδω τωρα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

μαρή κακούργα :evil: δε με νοιαζει που ειναι πολλά αυτα που πρεπει να φαω για να μη παχυνω...με εφαγες...με νοιαζει που ειναι πολλα ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ να τα φαω...και ασε που δεν προλαβαινω να κανω 6 γευματα τη μερα :cry::cry::cry:

Με εφαγες....:|:-|:|:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D:D:D:D:D....axaxaxaxaxaxaxax

Toτε θα την κανω και αυτη....θα ρωτησω ποσο κανει και βλεπω...αμαν η γκαντεμια μου...ολο χαβαλέ χρηματα δινω αυτες τις μερες....

Εσυ τι διαιτα κανεις πριν πας να τις κανεις?

Εγω τις πρωτες φορες εκανα διατροφη με υδατανθρακες.Τωρα τρωω κανονικα.Γενικα εγω πλεον και την καμπυλη τυπικα την κανω για να δω τι γινεται με τα φαρμακα αλλιως το προβλημα το ξερουμε.

Εμενα πιο πολυ τους καιει να κανω τις μετρησεις μου και γλυκοζυλιωμενη.

Αντε μωρε τον βλακα που ειναι στην ηλικια της μανας μουκαι χαλια.Τα ραντεβουδακια τον μαραναν.Και ειμαι σιγουρη οτι να πηδηξει θελει.Μπορει να ειναι και παντρεμενος με πεντε παιδια

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγω τις πρωτες φορες εκανα διατροφη με υδατανθρακες.Τωρα τρωω κανονικα.Γενικα εγω πλεον και την καμπυλη τυπικα την κανω για να δω τι γινεται με τα φαρμακα αλλιως το προβλημα το ξερουμε.

Εμενα πιο πολυ τους καιει να κανω τις μετρησεις μου και γλυκοζυλιωμενη.

Αντε μωρε τον βλακα που ειναι στην ηλικια της μανας μουκαι χαλια.Τα ραντεβουδακια τον μαραναν.Και ειμαι σιγουρη οτι να πηδηξει θελει.Μπορει να ειναι και παντρεμενος με πεντε παιδια

Tι γλοιώδεις τυποι ρε παιδι μου....

Σιχαμεροι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...