Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δε ξυπνησα τωρα βρε.Ειχα να μοιρασω λεφτα σημερα.Πηγα ευδαπ, τραπεζες κλπ...

Καλα αυτος που ελεγα χθες απο το αλλο φορουμ....μου εστειλε σημερα να με παει λεει σινεμα...πηρε το θαρρος λεει....

είδες...είδες;έκαψες καρδιές.....:D:D:D

Διαφημίσεις

έχει πολλά πράγματα να φάει...δεν ξέρω αν τα καταφέρει...:D:D:D

Εγω δεν δυσκολευομαι.Αρκει να μην ειναι ολα υγιηνα ετσι;Δεν μπορω να στουμπωσω με φρουτα με παγωτα και πατατακια ομως μπορω:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εγω δεν δυσκολευομαι.Αρκει να μην ειναι ολα υγιηνα ετσι;Δεν μπορω να στουμπωσω με φρουτα με παγωτα και πατατακια ομως μπορω:tongue:

αααααααααα....καλάαααααα...με τέτοια και ποιος δεν μπορεί...:D:D:D...εγω δεν έφαγα τίποτα σήμερα....δεν μαγείρεψα τίποτα η τεμπέλα...θα έρθει ο δικός μου και θα κάνει καμιά μακαρονάδα μάλλον για να φάμε....:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

όχι τα μισά....ΌΛΑ ΠΡΈΠΕΙ....ΘΑ ΒΆΛΕΙς 2 ΚΙΛΆ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:tongue::tongue::tongue:

:cry::cry::cry::cry: Δε μπορω να τα φαω ολα ειναι πολλα...ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ?

Εφη μαζι θα τις κανεις αυτες κανονικα.Την ωρα που θα σου παρουν αιμα για γλυκοζη θα σου παιρνουν και για ινσουλινη.Θα πρεπει να στη γραψει ομως κι αυτη ο γιατρος αλλιως θα την πληρωσεις την ινσουλινη(τη μετρηση εννοω).Και να σου γραψει και ποσες μετρησεις θα σου κανουν.Εστω και τρεις κατι θα δειξουν.Εγω πρωτη φορα τρεις μετρησεις εκανα και μετα με χωσαν για την αλλη που γινεται ανα μισαωρο...Να την κανεις να ξερεις απο πριν μεινεις εγκυος.

Τη διαιτα σου εδωσε;;Αφου δεν πρεπει να προσεχεις πριν την καμπυλη.Εκτος κι αν εννοεις διατροφη φουλ σε υδατανθρακες...

Ινσουλινης δε μου εγραψε....:?

Καλα αυτος που ελεγα χθες απο το αλλο φορουμ....μου εστειλε σημερα να με παει λεει σινεμα...πηρε το θαρρος λεει....

Ποιος ειναι αυτος????? :confused::confused:

πάω να την πέσω...βρέχει κιόλας....τι ωραία.....

Ναι..ΤΕΛΕΙΑ Ε? ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Θα κανω 4 μετρησεις...

Λεγεται διαιτα φορτισης υδατανθράκων..

Τωρα σοβαρα πρεπει ολα?

Και πρεπει να κανω και ινσουλινης να την πληρωσω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

:cry::cry::cry::cry: Δε μπορω να τα φαω ολα ειναι πολλα...ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ?

Ινσουλινης δε μου εγραψε....:?

Ποιος ειναι αυτος????? :confused::confused:

Ναι..ΤΕΛΕΙΑ Ε? ;)

ναι κορίτσι μου ...πρέπει να τα φας όλα όσα γράφει....:D:D

Διαφημίσεις

ναι κορίτσι μου ...πρέπει να τα φας όλα όσα γράφει....:D:D

μα εμενα δε μου αρεσουν ολα....

και ασε λογω του οτι δε δουλευω ξυπναω αργα...που να τα κανω ολα αυτα τα γευματα σε μια μερα? Δε θα προλαβω...

Πως δε ρωτησα :confused::confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

αα εσυ δεν ησουν μεσα χθες που το ελεγα.Χαρισα χθες ενα μοντεμ και το βραδυ μου αρχισε το καμακι αυτος με πμ.Σημερα το προχωρησε με καλεσε για σινεμα.Αμα του απαντησω να με φτυσεις...

Πηγαινε στο γιατρο σου και πες του να στη γραψει.Γιατι ειναι αλλη εξεταση και θα στη χρεωσουν αν την κανεις.Παθολογος στην εγραψε;Στην αναγκη πες του σου ειπεο γυναικολογος να την κανεις.Δεν θα σου πει οχι.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ πες μου μαρη εσυ που ξερεις.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

μα εμενα δε μου αρεσουν ολα....

και ασε λογω του οτι δε δουλευω ξυπναω αργα...που να τα κανω ολα αυτα τα γευματα σε μια μερα? Δε θα προλαβω...

Πως δε ρωτησα :confused::confused::confused:

πάρε τηλ....αλλά εγω που την είχα ρωτήσει μου είχε πει να φάω ότι γράφει....:D:D:D

αα εσυ δεν ησουν μεσα χθες που το ελεγα.Χαρισα χθες ενα μοντεμ και το βραδυ μου αρχισε το καμακι αυτος με πμ.Σημερα το προχωρησε με καλεσε για σινεμα.Αμα του απαντησω να με φτυσεις...

Πηγαινε στο γιατρο σου και πες του να στη γραψει.Γιατι ειναι αλλη εξεταση και θα στη χρεωσουν αν την κανεις.Παθολογος στην εγραψε;Στην αναγκη πες του σου ειπεο γυναικολογος να την κανεις.Δεν θα σου πει οχι.

Εκαψες καρδιες παλι...καλα ουτε σε εχει δει και λεει για σινεμα...Μα τι λιγούρια ρε παιδι μου....:P

Μου την εγραψε ο εξωσω απο αθηνα...ηδη πηγα στη γυναικολογο μου εδω και μου εγραψε τις εξετασεις απο το locus....ντρεπομαι να ξαναπαω....

Η καμπυλη ινσουλινης παει απαραιτητα μαζι με την καμπύλη σακχαρου? Κια η διαιτα πρεπει να γινει ολη? Ολα τα φαγητα? Ολα τα γευματα? :?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...