Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

τι να σου πω ρε κορίτσι. Μηπως απεργουν μονοι οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι γιατροι όχι; νομίζω οτι πρεπει να πας και θα δεις. Δεν θα απαντησουν και στο τηλέφωνο ουτως ή άλλως

Ναι ήρθε. Θα δούμε. Δεν θέλω να πω πολλά γιατί και με την άλλη καλά νόμιζα ότι ημαστε και μεσα σε δυο εβδομάδες κατέρρευσε το οικοδόμημα.

Πως είσαι εσυ; Ξεκουράστηκες καθόλους μετά το γλέντι;

ναι ξεκουράστηκα....εχθές είχα και κάτι πόνους...αλλά ευτυχώς σήμερα δεν έχω τίποτα....μόνο οι πατούσες μου πονάνε...

εντάξει δοκίμασέτην και θα δεις αν σου κάνει

Διαφημίσεις

ναι ξεκουράστηκα....εχθές είχα και κάτι πόνους...αλλά ευτυχώς σήμερα δεν έχω τίποτα....μόνο οι πατούσες μου πονάνε...

εντάξει δοκίμασέτην και θα δεις αν σου κάνει

Και μεις γυρισαμε εχ8ες στις 5 απο το γλεντι....:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΜΟΡΦΑΚΙ μπορει να μην απεργουν...πήγαινε μη χασεις την αδεια....

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κατι?

Την παρασκευη θα κανω καμπύλη σακχάρου...μου εδωσε ο γιατρος μια 3ημερη διαιτα και μετα θα παω για την εξεταση. επρεπε να κανω και καμπύλη ινσουλίνης ή ειναι ασχετο αυτο?

εγώ στην θέση σου δεν θα την έκανα....αφού την κάνεις και όταν μένεις έγκυος....

A! να σας πω και ενα πικάντικο; Αλλάξαμε συμβόλαιομε τον ΟΤΕ για σταθερο/ιντερνετ και ειχαμε ενα θεμα με τις ταχυτητες του δικτυου που ηταν πολύ μικρές σε σχεση με αυτό που πηραμε. Μας ενημερωσαν λοιπόν οτι θα ερθει σημερα τεχνικός για να δει αν υπάρχει βλαβη.

Πριν από λίγο λοιπόν, χτυπάει το κουδούνι..ανοιγω την πόρτα και βλέπω τον Θεό Απόλλωνα. Επιπλέον ηταν πολύ ευγενικός και μου ειπε ευχηθηκε πολλές φορές με το καλό...! Μου έφτιαξε τη μερα

:cool::cool::cool::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

εγώ στην θέση σου δεν θα την έκανα....αφού την κάνεις και όταν μένεις έγκυος....

Η συμμετοχη σε χρήματα ειναι μόνο 1,30 :cool: και επειδη παντοτε ειχα χαμηλο σακχαρο λογω ΜΗ ΣΥΧΝΩΝ γευματων :oops: θελω να την κανω γιατι επηρεαζει αν ειναι πολύ χαμηλή ή πολύ υψηλή...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Η συμμετοχη σε χρήματα ειναι μόνο 1,30 :cool: και επειδη παντοτε ειχα χαμηλο σακχαρο λογω ΜΗ ΣΥΧΝΩΝ γευματων :oops: θελω να την κανω γιατι επηρεαζει αν ειναι πολύ χαμηλή ή πολύ υψηλή...

Και τώρα που δε δουλευω ειναι ευκαιρια να παω να φαω 3 ωρες εκει....;) αλλιως δε θα μπορουσα...θα επρεπε να φαω μερα αδειας

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

δεν λέω για τα χρήματα....λέω αφού θα την κάνεις όταν μείνεις έγκυος....τώρα αν νομιζεις οτι πρέπει ...κάντην...πρέπει να τα φας όλα όσα σου έγραψε....και είναι και πολλά....

Τί να ηρεμήσει ρε Ζέττα..

Απλά κατευθύνει αλλού τη λύσσα της.

Ανταγωνίζεται την προϊστάμενη.

Αρνείται να κάνει έγγραφα, θα δώ πολλά σώου στο μέλλον.

Προς το παρόν παίρνω αποστάσεις γιατί ψάχνει για κοροίδα να

φορτώνει τη δουλειά.

Τί να σου πώ.. ούτε τουαλέτα δεν πάει. Από το πρωί βιδώνεται

στη καρέκλα και δεν σηκώνεται για τίποτα.

Πω πω...και μεις ειχαμε μια ψυχασθενη στη δουλεια 2 χρονια..κοριτσια ειχε προβλημα η κοπελα..ειχε μαλωσει με ολους και ηταν σαν τη τρελη...

Εγω ομως δεν αντεξα ...την εκανα μαγκα..ημουν η μονη που δεν ειχα πλακωθει και ολες ελεγαν...πως εχω αντεξει και οτι αν τα ειπαιρνα εγω θα γινοταν της πουτ@ν@ς...και ετσι εγινε.....μια μερα εγινε κολαση! Μεχρι και η τρελη κολωσε....ευτυχως εφυγε και μετα ειμασταν τελεια!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

δεν λέω για τα χρήματα....λέω αφού θα την κάνεις όταν μείνεις έγκυος....τώρα αν νομιζεις οτι πρέπει ...κάντην...πρέπει να τα φας όλα όσα σου έγραψε....και είναι και πολλά....

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ??????

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΜΟΡΦΑΚΙ μπορει να μην απεργουν...πήγαινε μη χασεις την αδεια....

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κατι?

Την παρασκευη θα κανω καμπύλη σακχάρου...μου εδωσε ο γιατρος μια 3ημερη διαιτα και μετα θα παω για την εξεταση. επρεπε να κανω και καμπύλη ινσουλίνης ή ειναι ασχετο αυτο?

Εφη μαζι θα τις κανεις αυτες κανονικα.Την ωρα που θα σου παρουν αιμα για γλυκοζη θα σου παιρνουν και για ινσουλινη.Θα πρεπει να στη γραψει ομως κι αυτη ο γιατρος αλλιως θα την πληρωσεις την ινσουλινη(τη μετρηση εννοω).Και να σου γραψει και ποσες μετρησεις θα σου κανουν.Εστω και τρεις κατι θα δειξουν.Εγω πρωτη φορα τρεις μετρησεις εκανα και μετα με χωσαν για την αλλη που γινεται ανα μισαωρο...Να την κανεις να ξερεις απο πριν μεινεις εγκυος.

Τη διαιτα σου εδωσε;;Αφου δεν πρεπει να προσεχεις πριν την καμπυλη.Εκτος κι αν εννοεις διατροφη φουλ σε υδατανθρακες...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εφη μαζι θα τις κανεις αυτες κανονικα.Την ωρα που θα σου παρουν αιμα για γλυκοζη θα σου παιρνουν και για ινσουλινη.Θα πρεπει να στη γραψει ομως κι αυτη ο γιατρος αλλιως θα την πληρωσεις την ινσουλινη(τη μετρηση εννοω).Και να σου γραψει και ποσες μετρησεις θα σου κανουν.Εστω και τρεις κατι θα δειξουν.Εγω πρωτη φορα τρεις μετρησεις εκανα και μετα με χωσαν για την αλλη που γινεται ανα μισαωρο...Να την κανεις να ξερεις απο πριν μεινεις εγκυος.

Τη διαιτα σου εδωσε;;Αφου δεν πρεπει να προσεχεις πριν την καμπυλη.Εκτος κι αν εννοεις διατροφη φουλ σε υδατανθρακες...

ΡΟΖΑΛΊΝΤΑ...ΞΎΠΝΗΣΕς;ΔΙΑΤΡΟΦΉ ΤΗΝ ΈΔΩΣΕ....

ΡΟΖΑΛΊΝΤΑ...ΞΎΠΝΗΣΕς;ΔΙΑΤΡΟΦΉ ΤΗΝ ΈΔΩΣΕ....

Δε ξυπνησα τωρα βρε.Ειχα να μοιρασω λεφτα σημερα.Πηγα ευδαπ, τραπεζες κλπ...

Καλα αυτος που ελεγα χθες απο το αλλο φορουμ....μου εστειλε σημερα να με παει λεει σινεμα...πηρε το θαρρος λεει....

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...