Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!

Ξυπνησα πριν λιγο γιατι το ξενυχτησαμε εχθες..Το μωρο λυπαμαι που πήγε στο μαγαζι! Επεμενα να παω μαζι του να τον βοηθήσω...μου ειπε να κοιμηθω γιατι ακομα δε μου φυγε το κρυωμα.

Αποφασισα να κανω απεργία όλη αυτη τη βδομαδα...μαζι και με την ανευ αποδοχων θα στριμωχτουμε ακομα παραπανω αλλα ηθελα να την κανω αυτη την απεργια.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Γεια σας κοριτσακια μου!

Ξυπνησα πριν λιγο γιατι το ξενυχτησαμε εχθες..Το μωρο λυπαμαι που πήγε στο μαγαζι! Επεμενα να παω μαζι του να τον βοηθήσω...μου ειπε να κοιμηθω γιατι ακομα δε μου φυγε το κρυωμα.

Αποφασισα να κανω απεργία όλη αυτη τη βδομαδα...μαζι και με την ανευ αποδοχων θα στριμωχτουμε ακομα παραπανω αλλα ηθελα να την κανω αυτη την απεργια.....

αν δεν απεργήσεις εσυ ποιος θα απεργήσει..με όλο σου το δίκιο. Να ρωτήσω, επειδη όταν κάνεις απεργία δεν πληρωνεσαι τις μερες αυτές σωστα; αν εσενα σε εχουν ηδη πληρώσει για Σεπτέμβριο και από Οκτώβρη είσαι ανευ αποδοχών πως θα το ρυθμίσουν;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια.....δλδ εγω που περνάω επιτροπή αύριο θα έχουν απεργία;

ελα μου ντε...δεν ξέρω, εγώ λεω να πας και θα δεις τι θα σου πουν. Μην χασεις και το ραντεβου

τι επιτροπή περνάς εσυ πάλι; Πριν λιγο καιρό δεν πέρασες;

kOZcp3.png

ελα μου ντε...δεν ξέρω, εγώ λεω να πας και θα δεις τι θα σου πουν. Μην χασεις και το ραντεβου

τι επιτροπή περνάς εσυ πάλι; Πριν λιγο καιρό δεν πέρασες;

τότε ήταν για την εξωσω...τώρα θα περάσω για να μου γράψουν άδεια....

Διαφημίσεις

τότε ήταν για την εξωσω...τώρα θα περάσω για να μου γράψουν άδεια....

τι να σου πω ρε κορίτσι. Μηπως απεργουν μονοι οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι γιατροι όχι; νομίζω οτι πρεπει να πας και θα δεις. Δεν θα απαντησουν και στο τηλέφωνο ουτως ή άλλως

ήρθε η κοπέλα που περίμενες;

Ναι ήρθε. Θα δούμε. Δεν θέλω να πω πολλά γιατί και με την άλλη καλά νόμιζα ότι ημαστε και μεσα σε δυο εβδομάδες κατέρρευσε το οικοδόμημα.

Πως είσαι εσυ; Ξεκουράστηκες καθόλους μετά το γλέντι;

kOZcp3.png

Den mporei na se dei idiwtika ayth??

δεν ξέρω, δεν εχω ιδέα αν έχει δικό της ιατρείο. Εχω όμως ειδική καρτέλα στο νοσοκομείο και γραφει κάθε φορά διαφορα εκεί μεσα. Ασε που αν παω ετσι στο ιατρείο της δεν θα ξερει καν ποια ειμαι αφου στο νοσοκομειο μας δινουν αριθμούς και ετσι μας βλέπουν. Το Νο ταδε, το Νο δινα, κ.ο.κ. Η σύνδεση ονόματος και αριθμού βρίσκεται καπου στο φάκελο. Με λιγα λόγια χωρίς φακελο δεν μπορεί να με δει και ο φάκελος είναι στο νοσοκομείο....:evil::evil::evil::evil::evil:

kOZcp3.png

αν δεν απεργήσεις εσυ ποιος θα απεργήσει..με όλο σου το δίκιο. Να ρωτήσω, επειδη όταν κάνεις απεργία δεν πληρωνεσαι τις μερες αυτές σωστα; αν εσενα σε εχουν ηδη πληρώσει για Σεπτέμβριο και από Οκτώβρη είσαι ανευ αποδοχών πως θα το ρυθμίσουν;

Aν παρω απόσπαση στη β΄ φαση και επιστρεψω θα μου τα κοψουν απο τον νοεμβρη...αν συνεχισω τον νεομβρη με ανευ αποδοχων για ολη τη σχολικη χρονια (έως 31/08 ή θα μου τα κοψουν απο τον μισθο σεπτεμβριου 2014 ή θα μου τα ζητησουν να τα γυρισω.

Ναι ήρθε. Θα δούμε. Δεν θέλω να πω πολλά γιατί και με την άλλη καλά νόμιζα ότι ημαστε και μεσα σε δυο εβδομάδες κατέρρευσε το οικοδόμημα.

Εκεινη η κοπελαπου ειχε ερθει και ειχε αρεσει στου μικρου δεν εμεινε?

Σορρυ μαλλον εχασα επεισοδια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

δεν ξέρω, δεν εχω ιδέα αν έχει δικό της ιατρείο. Εχω όμως ειδική καρτέλα στο νοσοκομείο και γραφει κάθε φορά διαφορα εκεί μεσα. Ασε που αν παω ετσι στο ιατρείο της δεν θα ξερει καν ποια ειμαι αφου στο νοσοκομειο μας δινουν αριθμούς και ετσι μας βλέπουν. Το Νο ταδε, το Νο δινα, κ.ο.κ. Η σύνδεση ονόματος και αριθμού βρίσκεται καπου στο φάκελο. Με λιγα λόγια χωρίς φακελο δεν μπορεί να με δει και ο φάκελος είναι στο νοσοκομείο....:evil::evil::evil::evil::evil:

Τι εξεταση πρεπει να κανεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΜΟΡΦΑΚΙ μπορει να μην απεργουν...πήγαινε μη χασεις την αδεια....

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κατι?

Την παρασκευη θα κανω καμπύλη σακχάρου...μου εδωσε ο γιατρος μια 3ημερη διαιτα και μετα θα παω για την εξεταση. επρεπε να κανω και καμπύλη ινσουλίνης ή ειναι ασχετο αυτο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...