Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Mpravo vre rubies, mpravo pes ta !!!!

Kai egw sas lew tora oti APAGOREVETE na milane gia dieta autes pou exoun na xasoun kato apo 8-10 kila !!!!!!!!

συμφωνώώώώώώ μπράβο ρε κορίτσια έτσι!!!!!!! νταντάκο πότε ξαναξεκινάς???

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Το ξέρω αυτό που λες για το τρίμηνο και το φοβάμαι πολύ.

Όμως μου λέει "μη με πιέζεις".

Γενικά έχει πρόβλημα με το θέμα πίεσης.

Δε θέλει να τον πιέζουν, δε το αντέχει, ουτε μπορεί να το διαχειριστεί.

Εμένα πχ αν μου λέει

"διαβασε! Έχεις μείνει πίσω! "

"Διαβασε! έχεις μεινει πισω"

Λεω "οκ"...

Αν όμως ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΩ:

"μήηηηηηπως να κάνεις μια εξέταση αίματος που εχεις να κάνεις τόσο καιρό"..?

Λέει

"Μη με πιέζεις σε παρακαλώ, εχω εκατον πενήντα χιλιάδες πράγματα στο κεφάλι μου να με αγχωνουν, εχω κι εσένα να μου τα πρήζεις, εχω και την αλλη την τρελή τη μάνα μου, τι θέλετε επιτέλους, να με τρελάνετε για να ησυχασετε, εχω και τον άλλο τον ηλιθιο στη δουλειά που με γεμίζει εκκρεμότητες, θα παω όποτε γουστάρω, γκεγκε??"

:shock::shock::shock:

Η αλήθεια είναι οτι ειναι ενας γλυκύτατος άνθρωπος, ο καλύτερος άντρας του κόσμου. ..

Αλλα αν τον πιέσεις....

Βρες τρύπα να κρυφτείς!

χαχχαχαχαχααχχαχαααααα σα να διαβάζω για μένα!!!!!! θέλεις να μην κάνω κάτι????? Απλώς πες μου "κάντο"!!!!! όχι μουλαρώνω, όχι τα στηλώνω....το σκάω γαιδαρο δεν περιγράφει την κατάστασή μου! και να ήθελα κάτι να το πράξω από μόνη μου... αν αισθανθώ ότι έλαβα έστω και υποψία εντολής ή παραίνεσης....τίποτα! δεν το κάνω! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

leutako μου φαίνεται σε λίγο καιρό για σένα θα ρωτούν όλες για τη δίαιτα! :) μα τι σιδερένια θέληση είναι αυτή???? πώς τα καταφέρνεις? αχ κι εγώ πρέπει να κάνω σοβαρή προσπάθεια για να έχει μεγαλύτερη τύχη και η εξωσωματική μου.....

pink hat πολύ ωραία η ιστορία με τη φίλη σου.... εσύ πώς πας? έχουν αρχίσει τα όμορφα συμπτώματα της εγκυμοσύνης????

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

επομένως ίσως να έχεις νέα .... βέβαια νέα θα έχεις και την Δευτέρα, απόγευμα έχεις ραντεβού? εγώ αργά το μεσημέρι, άντε να δω τι θα μου ξεφουρνίσουν ....
με τον εξω έχεις ραντεβού ζεττάκι? να κανονίστε την πορεία και να συζητήσετε γι αυτή την προσπάθεια που πέρασε?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

"ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ' date=' ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ..."

ΤΟΤΕ, ΑΥΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...!!!!!!!!!:P:p:p

[/b'][/size]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν και χάσαμε ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑ θα γράφω με πράσινα σήμερα γιατι μας μαμησαν οι διαιτητες :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΝΝΤΙΤΟΥΛΑΣ!!!

Δεν τον πρήζεις έτσι απλά του πετάς το μπαλάκι...Αν θελει να το κόψει θα το κανει ουτως ή άλλως....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 700 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΤΩ!!!!!!!!!!!!!ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΑ ΠΙΣΤΑ ΕΧΘΕΣ!

Σας το λέω απλά για να τη δοκιμάσετε οποιες θέλετε να χάσετε ;)

Θα δω βεβαια πως θα πάει και τις επομενες μέρες και θα σας πω για να ξερετε..

Και μη νομιζετε οτι πείνασα:

ΠΡΩΙΝΟ: 2 φέτες μαύρο ψωμί + ανθότυρο + 2 φέτες milner + καφές

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 2 αυγά βραστά με λάδι, λεμόνι, πιπέρι + 2 φέτες γαλοπούλα

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: σουπιές στιφάδο + ντομάτα + ανθότυρο + μαύρη σοκολάτα

ΒΡΑΔΥΝΟ: 4 φέτες γαλοπούλα + ντομάτα + ανθότυρο + μαύρη σοκολάτα

Και ενδιάμεσα ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ + ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

roubies να βρεθούμε λέω εγώ και στις 14 γιατί μετά το Πάσχα θα πλησιάζει και η εξεταστική μας αμείλικτη και ούτε εγώ που ξεκινάω 26 Μάη ούτε η Πρόεδρος θα μπορεί....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

KALE......TA ΕΙΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ KAI TA ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ.......ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 21/4.....ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

KALE......TA ΕΙΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ KAI TA ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ.......ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 21/4.....ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΙΤΑΚΙ!

Βρε Ανιτάκι μου αστες να βρεθούν και 1 βδομάδα πριν αφού μπορούν...Ειναι κρίμα να μη γνωρίσουν και τη Δήμητρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 700 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΤΩ!!!!!!!!!!!!!ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΑ ΠΙΣΤΑ ΕΧΘΕΣ!

Σας το λέω απλά για να τη δοκιμάσετε οποιες θέλετε να χάσετε ;)

Θα δω βεβαια πως θα πάει και τις επομενες μέρες και θα σας πω για να ξερετε..

Και μη νομιζετε οτι πείνασα:

ΠΡΩΙΝΟ: 2 φέτες μαύρο ψωμί + ανθότυρο + 2 φέτες milner + καφές

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 2 αυγά βραστά με λάδι, λεμόνι, πιπέρι + 2 φέτες γαλοπούλα

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: σουπιές στιφάδο + ντομάτα + ανθότυρο + μαύρη σοκολάτα

ΒΡΑΔΥΝΟ: 4 φέτες γαλοπούλα + ντομάτα + ανθότυρο + μαύρη σοκολάτα

Και ενδιάμεσα ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ + ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ

ΛΕΤΑΚΙ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ..????????????

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....!!!!!!!!!!!!!

ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ, ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ε..????????????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΙΤΑΚΙ!

Βρε Ανιτάκι μου αστες να βρεθούν και 1 βδομάδα πριν αφού μπορούν...Ειναι κρίμα να μη γνωρίσουν και τη Δήμητρα...

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...... ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ....ΠΑΡΘΕΝΕΣ....!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΤΑΚΙ.......ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΑ.....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΜΠΥΡΟΥΛΑ....???????:confused::confused::confused::confused::confused:

ΑΠΟ ΤΑ SOFT DRINKS.....ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ ΝΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ...?????????:confused::confused::confused::confused:

ΛΕΤΑΚΙ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ..????????????

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....!!!!!!!!!!!!!

ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ, ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ε..????????????

Γράφει οτι επιτρέπεται...αλλά εγώ σκέφτομαι να φάω μολις δω λιγο αποτέλεσμα..αν δηλαδή ως το σκ χασω οντως και δεν τα ξαναπαρω θα φαω λιγο παγωτακι το σκ...αλλα απο την 1η ημέρα της δίαιτας δεν ήθελα να φαω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΤΑΚΙ.......ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΑ.....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΜΠΥΡΟΥΛΑ....???????:confused::confused::confused::confused::confused:

ΑΠΟ ΤΑ SOFT DRINKS.....ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ ΝΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ...?????????:confused::confused::confused::confused:

ΟΧΙ ΜΠΥΡΑ! Μόνο κρασί!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...... ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ....ΠΑΡΘΕΝΕΣ....!!!!!!!!!!!!!!!!

E βρε κορίτσια και σεις αφού η Ανιτουλα ερχεται απο μακριά και θέλει να συναντηθείτε ολες για πρωτη φορά (παρθενες) καντε της το χατήρι!! Θα ειναι πιο αυθόρμητη ετσι η συνάντηση σας οταν δε θα γνωρίζει καμια καμία άλλη...;););)

Εσεις που ειστε όλες Αθήνα μπορειτε να κανονίσετε αλλη μια συνάντηση οταν επιστρέψει η Δημητρούλα :cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...