Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Einai proswpiko asfaleias. Diladi se ayto pou piga htan 3 atoma. Alla den exyphretoun!!!!!!!!!!!!

Koitaze sto apergia.gr na deis pote tha lhxei h apergia!!

Εγώ νόμιζα ότι απεργούν Τετάρτη και Πέμπτη.Τουλάχιστον αυτό είχα ακούσει.Πενθήμερες επαναλαμβανόμενες είχα ακούσει για τους καθηγητές.Θα δω τι θα κάνω αύριο!!!!

Κοριτσάκια μου σας αφήνω.Πάω δουλειά.Τα λέμε το βραδάκι!!!!

Διαφημίσεις

A! να σας πω και ενα πικάντικο; Αλλάξαμε συμβόλαιομε τον ΟΤΕ για σταθερο/ιντερνετ και ειχαμε ενα θεμα με τις ταχυτητες του δικτυου που ηταν πολύ μικρές σε σχεση με αυτό που πηραμε. Μας ενημερωσαν λοιπόν οτι θα ερθει σημερα τεχνικός για να δει αν υπάρχει βλαβη.

Πριν από λίγο λοιπόν, χτυπάει το κουδούνι..ανοιγω την πόρτα και βλέπω τον Θεό Απόλλωνα. Επιπλέον ηταν πολύ ευγενικός και μου ειπε ευχηθηκε πολλές φορές με το καλό...! Μου έφτιαξε τη μερα

kOZcp3.png

Εγώ νόμιζα ότι απεργούν Τετάρτη και Πέμπτη.Τουλάχιστον αυτό είχα ακούσει.Πενθήμερες επαναλαμβανόμενες είχα ακούσει για τους καθηγητές.Θα δω τι θα κάνω αύριο!!!!

Nantiaki mou etsi mou pe ayth. 5nthimeres epanalamvanomenes. An matheis kati allo pes mou!!

Στο απεργια.γρ λεει οτι απεργουν οι εργαζόμενοι σε ασφαλιστικά ταμεια και ΟΑΕΔ!!!! Και πραγματι αναφερουν 5θημερες επαναλαμβανομενες...Θα κλαψω, πανε τα ωραία μου λεφτουδάκια...πλακα πλακα θα κλεισω δυο μηνες απληρωτη...:evil::evil::evil:ευχομαι μεχρι αρχες Οκτωβρη να σταματησουν γιατί εχω να κανω και τα χαρτιά μου για την άδεια κύησης. Να παρω βρε αδερφέ και κανεναν σεντ παραπάνω γιατι με εχουν σκίσει .....

Καλη δουλεια Ναντια μου και καλή εβδομάδα

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Στο απεργια.γρ λεει οτι απεργουν οι εργαζόμενοι σε ασφαλιστικά ταμεια και ΟΑΕΔ!!!! Και πραγματι αναφερουν 5θημερες επαναλαμβανομενες...Θα κλαψω, πανε τα ωραία μου λεφτουδάκια...πλακα πλακα θα κλεισω δυο μηνες απληρωτη...:evil::evil::evil:ευχομαι μεχρι αρχες Οκτωβρη να σταματησουν γιατί εχω να κανω και τα χαρτιά μου για την άδεια κύησης. Να παρω βρε αδερφέ και κανεναν σεντ παραπάνω γιατι με εχουν σκίσει .....

Καλη δουλεια Ναντια μου και καλή εβδομάδα[/QU

:evil::evil::evil::evil:

τωρα ειδα οτι απο αυριο απεργουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί και εχω ραντεβου με την ενδοκρινολόγο. Αν απεργει αυριο, η επόμενη φορά που μπορεί να με δει θα ειναι στην καλύτερη περίπτωση την αλλη Τρίτη...που σημαίνει ότι θα πρέπει για άλλη μια εβδομάδα να συνεχίσω τη διατροφή χωρίς λογο.....Οχι ρε φουστη μου.....Οχι!!!

kOZcp3.png

Καλημέρα καλημερααααα!

Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα, μόνο την τρέχουσα σελίδα και έχω ερωτήσεις:

Α ) γι αυτό δε μου μπήκαν τα λεφτά της αναρρωτικής σήμερα?

Β) Τετάρτη που έχω κανονίσει να παω ικα για να κάνω τα χαρτιά για την αναρρωτική του μήνα που διανύουμε, δε θα εξυπηρετηθω?

Αααα.....

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα καλημερααααα!

Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα, μόνο την τρέχουσα σελίδα και έχω ερωτήσεις:

Α ) γι αυτό δε μου μπήκαν τα λεφτά της αναρρωτικής σήμερα?

Β) Τετάρτη που έχω κανονίσει να παω ικα για να κάνω τα χαρτιά για την αναρρωτική του μήνα που διανύουμε, δε θα εξυπηρετηθω?

Αααα.....

Kalimeraaaaa.

A) nai

B) oxi

giati xanesai esy?????????

τωρα ειδα οτι απο αυριο απεργουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί και εχω ραντεβου με την ενδοκρινολόγο. Αν απεργει αυριο, η επόμενη φορά που μπορεί να με δει θα ειναι στην καλύτερη περίπτωση την αλλη Τρίτη...που σημαίνει ότι θα πρέπει για άλλη μια εβδομάδα να συνεχίσω τη διατροφή χωρίς λογο.....Οχι ρε φουστη μου.....Οχι!!!

Den mporei na se dei idiwtika ayth??

Διαφημίσεις

Kalimeraaaaa.

A) nai

B) oxi

giati xanesai esy?????????

Τρέχω ένα σημαντικό project, θέλω να τελειώσω τον 7ο κύκλο του Two and a half men!

:tongue:

Είναι ξεκαρδιστικό ώρες ώρες. .

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΚΡΥΏΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΌΣ! ! ΟΥΦ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ!

ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Τρέχω ένα σημαντικό project, θέλω να τελειώσω τον 7ο κύκλο του Two and a half men!

:tongue:

Είναι ξεκαρδιστικό ώρες ώρες. .

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΚΡΥΏΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΌΣ! ! ΟΥΦ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗ ΖΕΣΤΗ!

ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Xaxaxa tromera shmantiko project!!

Nai mono gia simera. Apo avrio pali kalokairi!

Xaxaxa tromera shmantiko project!!

Nai mono gia simera. Apo avrio pali kalokairi!

Αλήθεια? Κρίμα νόμιζα ότι θα μείνει έτσι δροσερος ο καιρός.

Σήμερα μάλλον θα πάμε στην 3η γιορτή μπύρας στο κτήμα φιξ στο νεο Ηράκλειο.

Χθες είχε πανικό.

Ακουγόταν η συναυλία ως εδω.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αλήθεια? Κρίμα νόμιζα ότι θα μείνει έτσι δροσερος ο καιρός.

Σήμερα μάλλον θα πάμε στην 3η γιορτή μπύρας στο κτήμα φιξ στο νεο Ηράκλειο.

Χθες είχε πανικό.

Ακουγόταν η συναυλία ως εδω.

Popo ayto einai tromero ktima!!!!! Koukli!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...