Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλημέρα Ναντιάκι μου, πως είσαι ????
ΨΥΧΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ..?????:P:p

ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ Ε.???????:(:(

Καλημέρα φιλενάδα...τι νεα εσύ???Ετοιμάζεσαι για την δουλειά???

Μακάρι ο γλυκούλης να κάνει το θαυμα του.

Καλά είμαι αγαπούλες.Ετοιμάζομαι σιγά σιγά για τη δουλειά.Κάθε Δευτέρα θα πηγαίνω νωρίτερα από άλλες χρονιές γιατί μου βάλανε εποπτεία στα παιδάκια τις 1-3 δημοτικού στο μεγάλο τους διάλειμμα και μετά τραπεζαρία στα παιδάκια της έκτης.

Αναστασία να προσέχει ο γλυκούλης γιατί είμαστε πολλές και ούτε ψίλος στον κόρφο του αν δεν κάνει τα μαγικά του!!!!Χιχιχιχιχιχι!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα...γιατί παρακαλώ???

Giati paw apo ta axhmerwta sto ika na parw mia vevaiwsh htan ekei mia typissa geia sas. Geia sas lew. Ti theletE? Mia vevaiwsh lew. A apergoume kyria mou den vlepete tileorasi?

Lew poso kairo tha apergeite? 5nthimeres epanalamvanomenes leei.

Lew sygnwmh kai plhrwneste??????????????????

Me koitage san malakas. Thn epomeni fora na parete tilefwno mou leei. Lew giati to shkwnete?????? Tha ths espaga to pothri me ton kafe sto kefali!!

Den xerw gia tous dhmosious giatrous alla oi dhmosies yphresies einai MPOURDELO.

M P O U R L W TO

Καλά είμαι αγαπούλες.Ετοιμάζομαι σιγά σιγά για τη δουλειά.Κάθε Δευτέρα θα πηγαίνω νωρίτερα από άλλες χρονιές γιατί μου βάλανε εποπτεία στα παιδάκια τις 1-3 δημοτικού στο μεγάλο τους διάλειμμα και μετά τραπεζαρία στα παιδάκια της έκτης.

Αναστασία να προσέχει ο γλυκούλης γιατί είμαστε πολλές και ούτε ψίλος στον κόρφο του αν δεν κάνει τα μαγικά του!!!!Χιχιχιχιχιχι!!!!

Kalhmeraaaa douleutarouuuuu mas !!!!

Yv7Sp2.png

Giati paw apo ta axhmerwta sto ika na parw mia vevaiwsh htan ekei mia typissa geia sas. Geia sas lew. Ti theletE? Mia vevaiwsh lew. A apergoume kyria mou den vlepete tileorasi?

Me koitage san malakas. Thn epomeni fora na parete tilefwno mou leei. Lew giati to shkwnete?????? Tha ths espaga to pothri me ton kafe sto kefali!!

Den xerw gia tous dhmosious giatrous alla oi dhmosies yphresies einai MPOURDELO.

M P O U R L W TO

Kalhmera Annoula !!!

Pw pw pw pos kratithikes ??? Tha tin skotona !!!!!

Yv7Sp2.png

M P O U R L W TO

Καλά μιλάς σοβαρά???Και έχω και εγώ δουλειά στο ΙΚΑ αύριο.Δεν το πιστεύω.Δηλαδή κάνουν λευκή απεργία για να καταλάβω???Είναι στη δουλειά,αλλά δεν εξυπηρετούν????Ωχ και έχω δουλειές!!!Δεν θα τελειώσω ποτέ!!!Λες να μην πάω αύριο και να πάρω τηλέφωνο???

Διαφημίσεις

Kalhmera Annoula !!!

Pw pw pw pos kratithikes ??? Tha tin skotona !!!!!

Kalimera Dadaki!!

Ase milame sto tsak kratithika!!!!!

Erxetia kai mia alli meta kai leei sthn typissa xwris na me koitaxei TI THELEI H KYRIA?

Efyga giati tha tis epiana apo to mali kai ta xtypaga ta keflia tous metaxy tous san avga!

Καλά μιλάς σοβαρά???Και έχω και εγώ δουλειά στο ΙΚΑ αύριο.Δεν το πιστεύω.Δηλαδή κάνουν λευκή απεργία για να καταλάβω???Είναι στη δουλειά,αλλά δεν εξυπηρετούν????Ωχ και έχω δουλειές!!!Δεν θα τελειώσω ποτέ!!!Λες να μην πάω αύριο και να πάρω τηλέφωνο???

Einai proswpiko asfaleias. Diladi se ayto pou piga htan 3 atoma. Alla den exyphretoun!!!!!!!!!!!!

Koitaze sto apergia.gr na deis pote tha lhxei h apergia!!

Ωχ, ελπίζω αυτό να μη σημαίνει οτι δεν θα μου βαλουν και τα λεφτά μου γιατι εχω να πληρωθώ για Αυγουστο και Σεπτεμβριο μαζί...Μην μου κάνουν κανένα τέτοιο χουνέρι γιατί θα φαρμακωθω!!!!

Αννα να κοιτάς το apergia.gr...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...