Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ....ΤΙ ΟΝΕΙΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.????

ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΦΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ....ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΗΡΕΜΕΙΣ..!!!!!:P:p;);)

Αστο ρε Ανίτα δεν μου αρέσει να τα κουβεντιάζω...παλιο όνειρα είναι...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Το μόνο όνειρο που μου άρεσε ήταν ένα που είδα με το Ειρηνάκι μας...

Νομίζω ότι ήταν σημαδιακό και ότι το κορίτσι μας θα πετύχει...

μακάρι το κοριτσάκι μας, θα πετύχει αυτήν τη φόρα.

Αυτός ο χειμώνας είναι δικός μας....

url]

Διαφημίσεις

Αστο ρε Ανίτα δεν μου αρέσει να τα κουβεντιάζω...παλιο όνειρα είναι...

ΟΚ....ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ....

ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ....!!!!;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Το μόνο όνειρο που μου άρεσε ήταν ένα που είδα με το Ειρηνάκι μας...

Νομίζω ότι ήταν σημαδιακό και ότι το κορίτσι μας θα πετύχει...

ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!!:P:p

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ..!!:P:p

Ανίτα τελικά τι πρωτόκολλο κάνεις ???

τι ενεσάκια σου είπε να κάνεις ???

ΚΑΝΩ ΤΟ ΒΡΑΧΥ, ΜΕ ΠΟΥΡΕΓΚΟΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΠΟΥΡ ΜΑΖΙ...

μακάρι το κοριτσάκι μας, θα πετύχει αυτήν τη φόρα.

Αυτός ο χειμώνας είναι δικός μας....

ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!!:P:p

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ..!!:P:p

Καλά αυτό δεν το συζητάω....θα πετύχουμε...τελος.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου,πως πάνε τα κέφια σήμερα???

Πηνελοπάκι μου καλή επιτυχια με τη γυναίκα.Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να ηρεμίσεις λίγο!!!

Ζεττάκι μου τι ώρα είναι αυτή που ξυπνάς παιδί μου?Στο δικό μου γάμο 2 φίλες μου φόραγαν άσπρο,άλλα εμένα δεν με πειράζουν αυτά.Οπότε αφού δεν πειράζουν και τη νύφη μια χαρά.

Αναστασία μου είναι λογικό να έχεις άγχος.Θα τα αντιμετωπίσουμε όλα μαζί.Μην ανησυχείς κούκλα μου.Εγώ πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά.

Λαμπρινούλα μου υπομονή καρδιά μου.Δύσκολο το τελευταίο διάστημα πριν τη γέννα.Τουλάχιστον πρόσπαθησε να ξεκουράζεσαι λίγο,όταν η μικρή σου είναι σχολείο.

Ανιτάκι δεν πειράζει για ένα βράδυ που έφαγες.Θα επανέλθεις στο κανονικό σου πρόγραμμα και όλα καλά.Χαίρομαι πολύ που σε ακούω αισιόδοξη.Έτσι πρέπει να είσαι.

Νταντάκι μου καλή επιτυχία στο γιατρό και στη δουλειά.

Αθανασία μου δυστυχώς στις δουλειές υπάρχουν πάντα οι τραγικοί συνάδελφοι.Μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις.

Καλά αυτό δεν το συζητάω....θα πετύχουμε...τελος.

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...!!!!!!!!!!!

ΟΛΕΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.....ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ.....ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΟΙ ΝΤΟΚΤΟΡΑΔΕΣ..!!!!!!!!!:P:p;);)

Πηνελοπάκι μου καλή επιτυχια με τη γυναίκα.Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να ηρεμίσεις λίγο!!!

Ζεττάκι μου τι ώρα είναι αυτή που ξυπνάς παιδί μου?Στο δικό μου γάμο 2 φίλες μου φόραγαν άσπρο,άλλα εμένα δεν με πειράζουν αυτά.Οπότε αφού δεν πειράζουν και τη νύφη μια χαρά.

Αναστασία μου είναι λογικό να έχεις άγχος.Θα τα αντιμετωπίσουμε όλα μαζί.Μην ανησυχείς κούκλα μου.Εγώ πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά.

Λαμπρινούλα μου υπομονή καρδιά μου.Δύσκολο το τελευταίο διάστημα πριν τη γέννα.Τουλάχιστον πρόσπαθησε να ξεκουράζεσαι λίγο,όταν η μικρή σου είναι σχολείο.

Ανιτάκι δεν πειράζει για ένα βράδυ που έφαγες.Θα επανέλθεις στο κανονικό σου πρόγραμμα και όλα καλά.Χαίρομαι πολύ που σε ακούω αισιόδοξη.Έτσι πρέπει να είσαι.

Αθανασία μου δυστυχώς στις δουλειές υπάρχουν πάντα οι τραγικοί συνάδελφοι.Μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις.

ΨΥΧΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ..?????:P:p

ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ Ε.???????:(:(

Καλημέρα φιλενάδα...τι νεα εσύ???Ετοιμάζεσαι για την δουλειά???

Μακάρι ο γλυκούλης να κάνει το θαυμα του.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...