Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλημέρα dadaki, πως είσαι ???

εεεεεε οι υπόλοιπες που είστε ??? άντε ξυπνήστε υπναρούδες ....

Kalhmera Zettaki mou !!!

Eimai ptoma, den ksekourastika katholou auto to SK kai simera eimai apo tis 7 sto grafeio.

Esu?

A nai eida to forema sou, oreo einai ala tha sou pw. Egw prosopika den tha evaza pote leuko sto gamo. Kai na exei provlima i nifi kai na min exei. Den ksero, etsi niotho.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΕΣ...!!!!!!!!!!!!!

ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ..???????????:P:p:p

ΛΟΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑ.... ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ...!!!!!!!!!

ΝΤΑΝΙΕΛΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ.....ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ.???????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Kalhmera Zettaki mou !!!

Eimai ptoma, den ksekourastika katholou auto to SK kai simera eimai apo tis 7 sto grafeio.

Esu?

A nai eida to forema sou, oreo einai ala tha sou pw. Egw prosopika den tha evaza pote leuko sto gamo. Kai na exei provlima i nifi kai na min exei. Den ksero, etsi niotho.

καλημέρα μωρό μου, αχ βρε κοριτσάκι μου σε ταλαιπώρησαν ε ??? τι ώρα σχολάς ??? τουλάχιστον να προλάβεις να ξεκουραστείς σήμερα.

Σήμερα δεν είναι που θα σου πει ο Μπαθ ... για τις εξετάσεις ???

Για το φόρεμα εγώ αυτό που σκεφτόμουν ήταν αν θα έχει πρόβλημα η νύφη, αλλά αφού η ίδια μου λέει πως δεν έχει, λέω να το βάλω ...

url]

καλημέρα μικρή μου λολίτσα ....σε ευχαριστώ.

Τι κάνεις ??? Πως είσαι ???

url]

Kalhmera Anitaki !!!

Oxi apla kourasmeni, eimai ptoma. Den antexo alo pragmatika ...

Esu pos pas me tis enesis?

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μωρό μου, αχ βρε κοριτσάκι μου σε ταλαιπώρησαν ε ??? τι ώρα σχολάς ??? τουλάχιστον να προλάβεις να ξεκουραστείς σήμερα.

Σήμερα δεν είναι που θα σου πει ο Μπαθ ... για τις εξετάσεις ???

Για το φόρεμα εγώ αυτό που σκεφτόμουν ήταν αν θα έχει πρόβλημα η νύφη, αλλά αφού η ίδια μου λέει πως δεν έχει, λέω να το βάλω ...

Stis 17.30 exo rantevou me to giatro. Lew na fygo kata tis 16.00.

Tha dei tis eksetasis kai tha doume ti protokolo tha kanoume kai tha kanw kai enan iperixo.

Gia to forema kane opos niothis. An to monadiko sou thema htan ti tha pei i nifi kai auti lei oti den exei provlima, tote ok.

Yv7Sp2.png

ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΧΑΛΑΣΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΜΟΥ.....ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΦΙΛΟΙ, ΞΑΔΕΛΦΙΑ..!!!!!!

ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ (ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΜΟΥ, ΒΑΡΥ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ),

Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΑ, ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΙΤΙΤΕΛΙΑ....

Η ΜΙΑ ΞΑΔΕΛΦΗ ΕΦΕΡΕ ΣΟΥΦΛΕ,

Η ΑΛΛΗ ΕΦΕΡΕ ΓΛΥΚΟ ΦΡΥΓΑΝΙΑ (ΤΕΛΕΙΟ),

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ (ΘΕΙΚΟ), ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΦΕΡΕ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ (ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ),

Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ (ΚΟΛΑΣΗ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..... ΕΝΑ ΜΙΛΦΕΙΓ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΦΑΕΙ....ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!:P:p:p

ΕΦΑΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΕΣΚΑΣΑ ΜΙΛΑΜΕ...!!!!!!!

ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 10 ΚΙΛΑ.....ΝΟΜΙΖΩ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΗΡΑ ΤΑ 2 ΠΙΣΩ...ΧΑΧΑΧΑ..;);)

Kalhmera Anitaki !!!

Oxi apla kourasmeni, eimai ptoma. Den antexo alo pragmatika ...

Esu pos pas me tis enesis?

καλημέρα μικρή μου λολίτσα ....σε ευχαριστώ.

Τι κάνεις ??? Πως είσαι ???

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΜΟΥ.....ΤΡΥΠΙΕΜΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗ ΧΑΡΑ...!!!!!!!:P:p:p:p

Tha dei tis eksetasis kai tha doume ti protokolo tha kanoume kai tha kanw kai enan iperixo.

Gia to forema kane opos niothis. An to monadiko sou thema htan ti tha pei i nifi kai auti lei oti den exei provlima, tote ok.

16.00 αν φύγεις ... 17.30 έχεις ραντεβού ... δε σε βλέπω πάλι να ξεκουράζεσαι ... να μπεις να μας πεις ... εντάξει ??? άντε αγάπη μου πλησιάζει και η δικιά σου ώρα.

url]

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!:P:p:p

ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..!!!!!!;););)

Διαφημίσεις

μπράβο βρε Ανιτάκι, περάσετε σούπερ... και εγώ θέλω τόσα πολλά γλυκά ... μου τρέχουν τα σάλια ...

Άντε μωρό μου, αυτήν την φορά όλα θα πάνε σουπερ... θα πάρουμε το +++

url]

16.00 αν φύγεις ... 17.30 έχεις ραντεβού ... δε σε βλέπω πάλι να ξεκουράζεσαι ... να μπεις να μας πεις ... εντάξει ??? άντε αγάπη μου πλησιάζει και η δικιά σου ώρα.

A mpa den prolaveno na ksekourasto.

Tha sa pw molis giriso.

Anipomono na dw ti protokolo tha mou dosei.

Yv7Sp2.png

Βρε σουσουραδες, τι ωρα ξυπνατε για να ειστε απικο απο τις 7 (βλέπε Ζέττα).

Τι κάνετε; κι εγω νυσταζω, ο μικρός εχει κανα δυο μερες που δεν κοιμάται καλά, ξυπνάει κανά δυο φορές και κλαίει. Ευτυχώς με την πιπίλα ησυχάζει αλλά οπως και να εχει, ο μικρός και η τουαλέτα σε συνδυασμό με κάνουν και ξυπνάω ανά 2ωρο.

Νταντακι να μας πεις νεα απο το γιατρό σημερα και τι γινεται με τη δουλειά και τα "μισθα".

Σε λίγο ερχεται και η καινουρια γυναίκα και πρέπει να τα κάνω όλα πάλι από την αρχή. Δεν μπορώ άλλο αυτή την αβεβαιότητα, φοβάμαι οτι θα γεννήσω και δεν θα εχω άνθρωπο να με βοηθήσει οχι με τα μωρά αλλά με τον μεγάλο....! Τι θα κάνω ;;;;;;

kOZcp3.png

μπράβο βρε Ανιτάκι, περάσετε σούπερ... και εγώ θέλω τόσα πολλά γλυκά ... μου τρέχουν τα σάλια ...

Άντε μωρό μου, αυτήν την φορά όλα θα πάνε σουπερ... θα πάρουμε το +++

ΜΑΚΑΡΙ ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Τι κάνετε; κι εγω νυσταζω, ο μικρός εχει κανα δυο μερες που δεν κοιμάται καλά, ξυπνάει κανά δυο φορές και κλαίει. Ευτυχώς με την πιπίλα ησυχάζει αλλά οπως και να εχει, ο μικρός και η τουαλέτα σε συνδυασμό με κάνουν και ξυπνάω ανά 2ωρο.

Νταντακι να μας πεις νεα απο το γιατρό σημερα και τι γινεται με τη δουλειά και τα "μισθα".

Σε λίγο ερχεται και η καινουρια γυναίκα και πρέπει να τα κάνω όλα πάλι από την αρχή. Δεν μπορώ άλλο αυτή την αβεβαιότητα, φοβάμαι οτι θα γεννήσω και δεν θα εχω άνθρωπο να με βοηθήσει οχι με τα μωρά αλλά με τον μεγάλο....! Τι θα κάνω ;;;;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ....ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΙ ΕΣΥ Ε..??????????

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΠΕΛΑ...!!!!!!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΡΔΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΨΕΙ...!!!!!!:P:p:p

Kalhmera mikroula !!!

Meta tis 2 tha ksero an evalan ta leuta i tha akousw pali paramithi.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...