Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

δεν ξέρει ο μπαμπάς σου οτι θα κάνεις εξωσω;η μαμά σου;

Οχι.Αμα παει καλα θα τους το πω.Ουτε για τις αποβολες ξερουν τιποτα.Μονο η μανα μου ξερει για το προβλημα που εχω με τα ωαρια.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

και μόνη σου ρε τα περνάς;

Ασε γιατι μου θυμισες τωρα που δεν ειχα με ποιον να παω για την αποξεση και τελικα πηγα και γυρισα μονη μου:roll::roll: Δεν το ξερε και κανενας δικος μου εδω.Ο φιλος μου ελλειπε και οι φιλες μου ολες ηταν απασχολημενες:roll: Ειδικα η μια που εγραφα πιο πανω οτι δεν μιλαμε πια(αυτη με τη ραπτομηχανη αν ειδες) ειχε λεει να παει στην εφορια.Λες και αμα πηγαινε την επομενη μερα θα χαλουσε ο κοσμος ετσι κι αλλιως καθεται δεν δουλευει...:evil::evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ασε γιατι μου θυμισες τωρα που δεν ειχα με ποιον να παω για την αποξεση και τελικα πηγα και γυρισα μονη μου:roll::roll: Δεν το ξερε και κανενας δικος μου εδω.Ο φιλος μου ελλειπε και οι φιλες μου ολες ηταν απασχολημενες:roll: Ειδικα η μια που εγραφα πιο πανω οτι δεν μιλαμε πια(αυτη με τη ραπτομηχανη αν ειδες) ειχε λεει να παει στην εφορια.Λες και αμα πηγαινε την επομενη μερα θα χαλουσε ο κοσμος ετσι κι αλλιως καθεται δεν δουλευει...:evil::evil:

αντε ρε σύ;ξέρεις οι φίλοι στα άσχημα φαίνονται....εμένα αν με έπαιρνες τηλ.θα ερχόμουνα...:D:D.....αη μαρή βάλε κανένα τόνο...όλα κόκκινα είναι..:D:D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Εσενα σε χαλασε η επεμβαση μου φαινεται.Κηλη εκανες ή λοβοτομη; χαχαχχαχα

μην νομίζεις δεν κοιμάμαι....προχθές κοιμήθηκα στις 6 το πρωί...και ξύπνησα 9:30....εχθές κοιμήθηκα κατα τις 4...και ξύπνησα 8....γιαυτό νυστάζω...ταλαιπωρήθηκα και σήμερα....τα πόδια μου πονάνε...θα κάνω να βάλω ψηλά παπούτσια μήνες...:D:D

αντε ρε σύ;ξέρεις οι φίλοι στα άσχημα φαίνονται....εμένα αν με έπαιρνες τηλ.θα ερχόμουνα...:D:D.....αη μαρή βάλε κανένα τόνο...όλα κόκκινα είναι..:D:D:D:D

ειδες;;:evil:Και το αστειο ειναι οτι δεν μιλαμε για αλλο λογο και οχι γι αυτο.ΑΠλα εκανα το μαλακα κιαι λεω αμα με χρειαστεις θα σου πω κι εγω οτι εχω να φτιαξω τα νυχια μου :twisted::twisted::twisted: Αλλα τελικα εκατσε αλλη φαση και δεν μου μιλαει τωρα.Αυτη δεν μου μιλαει οχι εγω:roll::roll:

Δεν βαζω τονους!!!!!!!!!!!!!!Βαριεμαι.ΒΑσικα αλλου που γραφω βαζω αλλα επειδη εδω συχνα γραφω και απο κινητο δεν βαζω.

3231580x15ta1yz3w.gif

ειδες;;:evil:Και το αστειο ειναι οτι δεν μιλαμε για αλλο λογο και οχι γι αυτο.ΑΠλα εκανα το μαλακα κιαι λεω αμα με χρειαστεις θα σου πω κι εγω οτι εχω να φτιαξω τα νυχια μου :twisted::twisted::twisted: Αλλα τελικα εκατσε αλλη φαση και δεν μου μιλαει τωρα.Αυτη δεν μου μιλαει οχι εγω:roll::roll:

Δεν βαζω τονους!!!!!!!!!!!!!!Βαριεμαι.ΒΑσικα αλλου που γραφω βαζω αλλα επειδη εδω συχνα γραφω και απο κινητο δεν βαζω.

πάντως δεν είναι ωραίο να σε έχει κάποιος ανάγκη....και να μην πας....τώρα δεν είσαι κόκκινη....

μην νομίζεις δεν κοιμάμαι....προχθές κοιμήθηκα στις 6 το πρωί...και ξύπνησα 9:30....εχθές κοιμήθηκα κατα τις 4...και ξύπνησα 8....γιαυτό νυστάζω...ταλαιπωρήθηκα και σήμερα....τα πόδια μου πονάνε...θα κάνω να βάλω ψηλά παπούτσια μήνες...:D:D

Να βαζεις πατους σιλικονης:mrgreen:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

πάντως δεν είναι ωραίο να σε έχει κάποιος ανάγκη....και να μην πας....τώρα δεν είσαι κόκκινη....

ξεκοκκινησα;:lol::lol::lol::lol: το θεμα ειναι οτι εκεινη ειναι τυχερη και τους εχει ολους κοντα της.Αν χρειαστει κατι δεν θα με ειχε αναγκη:roll: απλα καταλαβα τι καλη φιλη ηταν.Και ειμασταν και φιλες απο το λυκειο...Τοσα χρονια μαζι και στη σχολη κλπ.Τι να πω...

3231580x15ta1yz3w.gif

ξεκοκκινησα;:lol::lol::lol::lol: το θεμα ειναι οτι εκεινη ειναι τυχερη και τους εχει ολους κοντα της.Αν χρειαστει κατι δεν θα με ειχε αναγκη:roll: απλα καταλαβα τι καλη φιλη ηταν.Και ειμασταν και φιλες απο το λυκειο...Τοσα χρονια μαζι και στη σχολη κλπ.Τι να πω...

δεν πειράζει....έχει ο καιρός γυρίσματα...δεν μπορώ να το καταλάβω πάντως...

μαλακίες δεν είναι αυτά;κάνουν δουλειά;

Δεν εχω δοκιμασει.Δε θα κανουν λες;Πιστευω οτι κατι θα κανουν αλλα ισως να θελει καλη μαρκα(οχι απο τζαμπο πχ)Μπορει και να μην παιζει ρολο και η μαρκα δε γνωριζω αλλα ετσι υποθετω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν εχω δοκιμασει.Δε θα κανουν λες;Πιστευω οτι κατι θα κανουν αλλα ισως να θελει καλη μαρκα(οχι απο τζαμπο πχ)Μπορει και να μην παιζει ρολο και η μαρκα δε γνωριζω αλλα ετσι υποθετω.

τι τζάμπο μαρή....θα έπαιρνε κανείς πάτους απο τα τζάμπο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...