Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Οχι ρε.Τωρα προσεξα εγραψα πιο πανω εγω εβαλα υφασμα, εγω το πηρα...αυτο εννοω (εγω χαχαχχααχ)

Δεν πειράζει...

Τι άλλα νέα??

Πότε πας στον γλυκούλη???Την τρίτη???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει...

Τι άλλα νέα??

Πότε πας στον γλυκούλη???Την τρίτη???

Ναι.Εσυ ξεκινησες;;;;

Εγω σαν πολυ να νιωθω οτι θα αδιαθετησω και φοβαμαι μηπως τελικα δεν προλαβω αυτο το κυκλο.

Και να σου πω την αληθεια δεν θα εσκαγα αλλα μου εχει πει ο πατερας μου για μια δουλεια απο εναν γνωστο του και υπαρχει μια περιπτωση να με παρουν.Αν και δεν το πιστευω.Παρολα αυτα με αγχωνει γιατιο αν παω μετα αντε γεια εξωσωματικη.Αν δουλευω ολη μερα δεν θα προλαβαινω και σιγουρα δεν θα μπορω να παρω και αδεια μολις παω...:( Αμαν κι αυτοι 2 χρονια ειμαι ανεργη τωρα βρηκαν να μου πουνε;:evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι.Εσυ ξεκινησες;;;;

Εγω σαν πολυ να νιωθω οτι θα αδιαθετησω και φοβαμαι μηπως τελικα δεν προλαβω αυτο το κυκλο.

Και να σου πω την αληθεια δεν θα εσκαγα αλλα μου εχει πει ο πατερας μου για μια δουλεια απο εναν γνωστο του και υπαρχει μια περιπτωση να με παρουν.Αν και δεν το πιστευω.Παρολα αυτα με αγχωνει γιατιο αν παω μετα αντε γεια εξωσωματικη.Αν δουλευω ολη μερα δεν θα προλαβαινω και σιγουρα δεν θα μπορω να παρω και αδεια μολις παω...:( Αμαν κι αυτοι 2 χρονια ειμαι ανεργη τωρα βρηκαν να μου πουνε;:evil:

Ενημέρωσε μας μωρό...και να σου πω ασε τη δουλειά για λίγο αργότερα..

Φιλιά

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ενημέρωσε μας μωρό...και να σου πω ασε τη δουλειά για λίγο αργότερα..

Φιλιά

Ρε συ δεν γινεται.Ο πατερας μου δεν ξερει τιποτα και τι θα του πω;Δεν παω;Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Ελπιζω μονο να ερθει η περιοδος στην ωρα της και να τελειωνω γρηγορα.Και ξερεις πιστευω πως δεν θα γινει τιποτα μ αυτη τη δουλεια και ισα ισα συμβαινει ολο αυτο για να εχω επιπροσθετο αγχος.:evil::evil::evil::evil:

Καληνυχτα Κοριτσια!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ρε συ δεν γινεται.Ο πατερας μου δεν ξερει τιποτα και τι θα του πω;Δεν παω;Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Ελπιζω μονο να ερθει η περιοδος στην ωρα της και να τελειωνω γρηγορα.Και ξερεις πιστευω πως δεν θα γινει τιποτα μ αυτη τη δουλεια και ισα ισα συμβαινει ολο αυτο για να εχω επιπροσθετο αγχος.:evil::evil::evil::evil:

Καληνυχτα Κοριτσια!!!!

δεν ξέρει ο μπαμπάς σου οτι θα κάνεις εξωσω;η μαμά σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...