Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Δεν το εβγαλα απλα το τραβηξα,και κρεμεται,Αμα ανοιξω το στομα μου το βλεπω

ρε συ κορίτσι πως τα κατάφερες ... ? Δεν ξέρω αλλά νομίζω πως πρέπει να πας σε δει.

έβαλα το "μωρό" για ύπνο και εγώ κλασικά δεν μπορώ να κοιμηθώ, οπότε .... εδώ...

εσύ πάλι δουλειές κάνεις?

url]

Διαφημίσεις

ρε συ κορίτσι πως τα κατάφερες ... ? Δεν ξέρω αλλά νομίζω πως πρέπει να πας σε δει.

έβαλα το "μωρό" για ύπνο και εγώ κλασικά δεν μπορώ να κοιμηθώ, οπότε .... εδώ...

εσύ πάλι δουλειές κάνεις?

Πριν απο λιγο ηρθαμε,θελω να μαγειρεψω αλλα βαριεμαι,εχθες το βραδυ εκανα γιουβαρλακια αλλα εγινε λαπας και το πεταξα.

Πριν απο λιγο ηρθαμε,θελω να μαγειρεψω αλλα βαριεμαι,εχθες το βραδυ εκανα γιουβαρλακια αλλα εγινε λαπας και το πεταξα.

χιχιχι, δεν πειράζει, θα μαγειρέψει αύριο ο καλός σου. εμείς καρμπονάρα φάγαμε... αύριο όμως? μάλλον καμιά φακή ή κανα σπανακόρυζο θα παίξει ....

url]

ΑΝ ξυπνησω νωρις αυριο θα παω να μαθω για το θεμα που λεγαμε

επομένως ίσως να έχεις νέα .... βέβαια νέα θα έχεις και την Δευτέρα, απόγευμα έχεις ραντεβού? εγώ αργά το μεσημέρι, άντε να δω τι θα μου ξεφουρνίσουν ....

url]

Διαφημίσεις

επομένως ίσως να έχεις νέα .... βέβαια νέα θα έχεις και την Δευτέρα, απόγευμα έχεις ραντεβού? εγώ αργά το μεσημέρι, άντε να δω τι θα μου ξεφουρνίσουν ....

Ναι μπορει,θα παω αυτη την εβδομαδα σιγουρα.ραντεβου εχω στις 19΄30

Zzzz..

...

.

.

Zzzzzzzz....

.

.

.

Κοριτσάκια η ωρα ειναι 02:30 και μόλις έκλεισα τα βιβλία μου.

.

.

Πω πω λέμε νύστα. ....

Δούλευα κιόλας ολη μέρα, το διάβασμα με μάρανε!

Zzzz....

...

καληνύ....zzz...... Καληνυχτίτσες!

Zzzzzz.....

...

..

.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

roubies να βρεθούμε λέω εγώ και στις 14 γιατί μετά το Πάσχα θα πλησιάζει και η εξεταστική μας αμείλικτη και ούτε εγώ που ξεκινάω 26 Μάη ούτε η Πρόεδρος θα μπορεί....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ....ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ....!!!!!!!!

βρε Αναστασία μέχρι να συνειδοτοποιήσω ποια τα γράφει αυτά είδα κι έπαθα! αφού άλλη έχει το κοπυράιτ με τα κόκκινα γράμματα μη μας μπερδεύεις οέο! :tongue::tongue: την άλλη φορά θα κάνεις πιο ξεκάθαρο quote γιατί εμείς που διαβάζουμε σαν τους κάβουρες δεν καταλαβαίνουμε.....ουγκ!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΕΣ,ΒΡΗΚΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ.ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΙΛΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ

χαχχαχαχαααααα μπαααααααα παιδί μου ο λαίμαργος ο άνθρωπος θα βρει τρόπο και θα φάει σου λέω ούτε αυτό μας σώζει!!!!!:rolleyes:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Απο την αποξεση!

Την είχα ξεχάσει εντελώς, νομίζω πάλι η Λαμπρινούλα μας μου τη θύμισε-καλή της ώρα! :-)

α κι εγώ σε ρωτούσα για την ιστολογική αλλά βέβαια η Λαμπρινούλα και η Λαμπρινούλα!!!!!!:evil::evil: .......:D:D:D:D

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Αναστασία καλό είναι και που ζηλεύεις και που αναγνωρίζεις ως συναίσθημα τη ζήλια και που έχεις το θάρρος να το παραδέχεσαι... τόσο μα τόσο ανθρώπινο... μην έχεις καμία ενοχή είναι απλώς ανρώπινο και για μένα περίεργα τρυφερό συναίσθημα....

Χριστινάκι μου φαίνεται δε χάιδευες αρκετά την κοιλίτσα και σου έκαναν αντίποινα τα εξτριμ μπόυς :)

Ρικάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! τι ακούω????????? καπνίζουμεεεεεεε????????? Μείωση αλλιώς θα φας ποινή!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...