Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

χαχαχαχα παιδι.καλοοοο!Αυτος ειναι για τα καπη για μαθημα πλεξιματος χαχαχαχαχ Το αστειο ειναι οτι του ζητησα εγω τηλεφωνο για συνεννοηση και δεν μου το εδωσε.Παλι καλα δε λες;;Θα με επρηζε στα σμς.Μετα μου λεει η Ζεττα της φανηκε περιεργο που αλλαξα τοσα νουμερα τηλ:tongue: με το καθε βλακα.Να ημουνα και κανενα μοντελο διμετρη...

Μεγάλο παιδί...σιγά πως κάνεις έτσι...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

τί κανεις κακάο μου?? καλησπερα... μπα δεν το βλεπω.... δεν εχω και τοση υπομονη....:D

Δεν θελει κοπο.Θελει τροπο.Ελα βρε θα γελασουμε θα κανουμε τις κλωστες στη μηχανη μαλλια κουβαρια ειμαι σιγουρη:lol::lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν θελει κοπο.Θελει τροπο.Ελα βρε θα γελασουμε θα κανουμε τις κλωστες στη μηχανη μαλλια κουβαρια ειμαι σιγουρη:lol::lol::lol::lol:

να σαι σιγουρη γι αυτο.... προσεξε με τα κουβαρια γιατι οι γατες θα βρουνε ασχολία:P:p

οι δικες μου τουλαχιστον ειναι διαόλια:cool:

να σαι σιγουρη γι αυτο.... προσεξε με τα κουβαρια γιατι οι γατες θα βρουνε ασχολία:P:p

οι δικες μου τουλαχιστον ειναι διαόλια:cool:

ακομα καλυτερα.Διασκεδαση για ολους.

*Εμενα τρελαινεται ο ενας με τις τσαλακωμενες χαρτοπετσετες.Μεχρι και τουμπες κανει:D:D

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ακομα καλυτερα.Διασκεδαση για ολους.

*Εμενα τρελαινεται ο ενας με τις τσαλακωμενες χαρτοπετσετες.Μεχρι και τουμπες κανει:D:D

ασε ... και εμενα μεγαλα καραγκιοζακια.... τους πηραμε ενα λειζερ-φακο και γινεται χαμος.... χοροπηδανε ολη μερα:P

ασε ... και εμενα μεγαλα καραγκιοζακια.... τους πηραμε ενα λειζερ-φακο και γινεται χαμος.... χοροπηδανε ολη μερα:P

είχα και εγώ γατάκια για 2 βδομάδες ... αφασία είναι τα ατιμα ....

url]

αα τετοιο δεν εχω.Παντως εμενα ο ενας ειναι πανχοντρος ενα τετοιο επρεπε να τοθυ παρω να χασει και κανενα κιλο.Η τριτη γατουλα μου ειναι τυφλη και δεν κανει τετοια.Μονο με κανενα παιχνιδακι παιζει καμια φορα και μαζι

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...