Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλησπερα στα κοριτσια....

προσπαθω να μπω εδω και ωρα και με πεταγε εξω ..... δεν ξερω γιατι... μαλλον το δικτυο... τεσπα... αν χαθω αποτομα μην ανησυχησετε

πολυ προκομενα σας βλεπω... μπραβο... εγω απο αυτα δεν εχω ιδεα.... μονο κουμπια ξερω να ραβω....

Νατασούλα μου εσύ κάνεις ωραία γλυκά...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Και τι σου λέει ο αίσχος???Πες μας καμιά πιπεράτη λεπτομέρεια...

xaxaxa kala den mou eipe kai polla giati tou apanthsa poly adiafora.Πωωπω δεν μπορω με τα ξενα γραμματα.Καλυτερα ετσι.Μου λεει ρε συ.Εχεις καμια σχεση με χορο μηπως;Γιατι ανοιξα το μοντεμ και μου εβγαλε μια ονομασια σχετικη με χορο.368961yzn6nhcis8.gifΜου λεει θα το διαγραψω.Και του απαντησα ενα ξερο ναι και αν μπορεις διεγραψε το :tongue: Και πατα και το ευχαριστω στο θεμα μου χαχαχαχ Και παρολα αυτα απντησε ξανα.Μου λεει χορευεται καπου να ερθουμε να σας δουμε;;;:roll::roll::roll:Δεν εχω απαντησει ακομα αλλα μαλλον ενα ξερο οχι θα του στειλω ελεοςςςς

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

κακάο έχουμε και κατακτήσεις ε ????

Αντε μωρε με τον ηλιθιο.Δε λες καλα που δεν εδωσα κανενα τηλ για συνεννοηση για να το παραλλαβει;Αυτος ειναι στην ηλικια της μανας μου:roll::roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

xaxaxa kala den mou eipe kai polla giati tou apanthsa poly adiafora.Πωωπω δεν μπορω με τα ξενα γραμματα.Καλυτερα ετσι.Μου λεει ρε συ.Εχεις καμια σχεση με χορο ,ηπως;Γιατι ανοιξα το μοντεμ και μου εβγαλε μια ονομασια σχετικη με χορο.368961yzn6nhcis8.gifΜου λεει θα το διαγραψω.Και του απαντησα ενα ξερο ναι και αν μπορεις διεγραψε το :tongue: Και πατα και το ευχαριστω στο θεμα μου χαχαχαχ Και παρολα αυτα απντησε ξανα.Μου λεει χορευεται καπου να ερθουμε να σας δουμε;;;:roll::roll::roll:Δεν εχω απαντησει ακομα αλλα μαλλον ενα ξερο οχι θα του στειλω ελεοςςςς

Καλα εσύ μην το αποπάρεις πολύ το παιδί..με το μαλακό...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

xaxaxa kala den mou eipe kai polla giati tou apanthsa poly adiafora.Πωωπω δεν μπορω με τα ξενα γραμματα.Καλυτερα ετσι.Μου λεει ρε συ.Εχεις καμια σχεση με χορο ,ηπως;Γιατι ανοιξα το μοντεμ και μου εβγαλε μια ονομασια σχετικη με χορο.368961yzn6nhcis8.gifΜου λεει θα το διαγραψω.Και του απαντησα ενα ξερο ναι και αν μπορεις διεγραψε το :tongue: Και πατα και το ευχαριστω στο θεμα μου χαχαχαχ Και παρολα αυτα απντησε ξανα.Μου λεει χορευεται καπου να ερθουμε να σας δουμε;;;:roll::roll::roll:Δεν εχω απαντησει ακομα αλλα μαλλον ενα ξερο οχι θα του στειλω ελεοςςςς

χιχιιιχιχιι

α καλά ... πες του και εσύ μόνο πριβέ χορεύω και για σένα η πόρτα είναι κλειστή ...

url]

Διαφημίσεις

Καλα εσύ μην το αποπάρεις πολύ το παιδί..με το μαλακό...

χαχαχαχα παιδι.καλοοοο!Αυτος ειναι για τα καπη για μαθημα πλεξιματος χαχαχαχαχ Το αστειο ειναι οτι του ζητησα εγω τηλεφωνο για συνεννοηση και δεν μου το εδωσε.Παλι καλα δε λες;;Θα με επρηζε στα σμς.Μετα μου λεει η Ζεττα της φανηκε περιεργο που αλλαξα τοσα νουμερα τηλ:tongue: με το καθε βλακα.Να ημουνα και κανενα μοντελο διμετρη...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...