Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ε και αφού έμεινα μόνη ... ας σβήσω τη λάμπα να μην καίει ... κλείνω και την πόρτα ... α .... και για τις βραδυνές τα κλειδιά στο γνωστό σημείο ...

φιλάκια σε όλες ...

url]

Καλησπέρα...σε λίγο θα βγω για καφεδάκι στην πλατεία...

Cacao ραπτομηχανή δεν ξέρω...όμως μπες στο youtube και πάρε μαθήματα, εγώ από εκεί έμαθα βελονάκι...

Τι άλλα νέα??

Γεια σου Αναστασιααα!!!Αληθεια εμαθες απο νετ;Εγω περιμενω να βρει η μαμα μου τις βελονες της κι εχω πει σε μια φιλη της να μου μαθει.Βελονακι δεν με ενθουσιαζει αν και εχω δει κατι ωραιες μπλουζες με βελονακι.Κεντημα ξερω απο μικρη αυτο το χω:tongue: Απο το αγχος μου το χειμωνα τελειωσα ενα κεντημα σε χρονο ρεκορ:tongue:

Αληθεια ξεκινησες;Δεν εχω διαβασει πολλα πιο πανω.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Γεια σου Αναστασιααα!!!Αληθεια εμαθες απο νετ;Εγω περιμενω να βρει η μαμα μου τις βελονες της κι εχω πει σε μια φιλη της να μου μαθει.Βελονακι δεν με ενθουσιαζει αν και εχω δει κατι ωραιες μπλουζες με βελονακι.Κεντημα ξερω απο μικρη αυτο το χω:tongue: Απο το αγχος μου το χειμωνα τελειωσα ενα κεντημα σε χρονο ρεκορ:tongue:

Αληθεια ξεκινησες;Δεν εχω διαβασει πολλα πιο πανω.

Καλησπέρα κοριτσάκι είσαι εδώ???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Edw eimai!Diavazw(leme twra):D

Λοιπόν μπορείς να μάθεις τα πάντα από το youtube...δεν νομίζω να σε δυσκολέψει η ραπτομηχανή...εμένα έχει και η πεθερά μου και η μάνα μου...άλλά είναι η παλιές με το πόδι οι οποίες είναι ασήκωτες και έτσι δεν μπορώ να πάρω κάποια στο σπίτι

I81rp3.png

Λοιπόν μπορείς να μάθεις τα πάντα από το youtube...δεν νομίζω να σε δυσκολέψει η ραπτομηχανή...εμένα έχει και η πεθερά μου και η μάνα μου...άλλά είναι η παλιές με το πόδι οι οποίες είναι ασήκωτες και έτσι δεν μπορώ να πάρω κάποια στο σπίτι

San autes pou einai oloklhro epiplo?H giagia mou tetoia ehei.Giati ki auth me herouli einai apla den ehei valtsilaki.

Mwre sto rapsimo den pisteuw na dyskoleutw.Ligo me tiw velones prepei na dw ti ginetai.Kai kathe rafh ehei kai allh.Tha katsw na diavasw tis odhgies prwta kiai mpoorei na rwthsw mia gnwsth.Apla den thelw kai na enohlw twra th geitonissa...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

San autes pou einai oloklhro epiplo?H giagia mou tetoia ehei.Giati ki auth me herouli einai apla den ehei valtsilaki.

Mwre sto rapsimo den pisteuw na dyskoleutw.Ligo me tiw velones prepei na dw ti ginetai.Kai kathe rafh ehei kai allh.Tha katsw na diavasw tis odhgies prwta kiai mpoorei na rwthsw mia gnwsth.Apla den thelw kai na enohlw twra th geitonissa...

Ναι νομίζω ότι αυτό είναι το δύσκολο...αλλά σίγουρα θα έχει τα βήματα στις οδηγίες...

I81rp3.png

Esy ti emathes apo to youtube gia to velonaki?Etoimazeis kanena trapezomanthlo? :D:D

Εχω μάθει τα πάντα αλλά δεν μπορώ να κάνω ολόκληρο κομμάτι γιατί με δυσκολεύει να κάνω ενώσεις...αυτό θα μου το δείξει κάποια στιγμή η μάνα μου...

Εχω φτιάξει με ένα ωραίο νήμα κάτι λουλούδια και θέλω να τα ενώσω για να κάνω εσάρπα.

I81rp3.png

Ναι νομίζω ότι αυτό είναι το δύσκολο...αλλά σίγουρα θα έχει τα βήματα στις οδηγίες...

Tha katsw mia mera na ta diavasw.Den thn ehw ferei spiti akoma.Alla ki egw...den perimena prwta na parw th mhxanh kai meta na tsakwthw me thn allh:roll::roll::lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Εχω μάθει τα πάντα αλλά δεν μπορώ να κάνω ολόκληρο κομμάτι γιατί με δυσκολεύει να κάνω ενώσεις...αυτό θα μου το δείξει κάποια στιγμή η μάνα μου...

Εχω φτιάξει με ένα ωραίο νήμα κάτι λουλούδια και θέλω να τα ενώσω για να κάνω εσάρπα.

Ti xrwma???

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...