Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ποιο μαγαζί λες ??? είναι πάνω στον κεντρικό ? ήρθα και εκεί και δεν μου πολυάρεσε κάτι παρα μόνο καποια που όταν είδα τιμή κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό ...

είναι bsb, για πες .. πόσο περίπου να το πήρα ... ?

bsb ε; μαλλον εδωσες αρκετα. Δεν ξέρω πως την εχει δει αυτη η bsb...Κάποτε ειχα παει να ρωτησω τιμη για ενα πουλοβερ (μη φανταστειτε μαλλινο κλπ, μια βλακεια ηταν) και μου ειπαν 90 ευρω!!! (μιλαω για 2008. Δεκα μερες μετά εγιναν τα επεισόδια Γρηγοροπουλου και ημουν εκει κοντα οσο καιγοταν η Αθηνα...σπασμενη βιτρινα και το πουλόβερ κειτονταν στη λασπη...για να ειμαι ειλικρινής δεν στεναχωρεθηκα καθόλου....

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

εγω το βρισκω ωραίο. Επειδή ειναι ασπρο το λες; δεν ειναι δα και νυφικο...

γεια σου μωρό μου, πάλι άλλαξες κοπέλα ε ??? αν δεν σου έκανε καλά έκανες, πάνω απο όλα να είσαι εσυ ΟΚ .

Ναι επειδή είναι υπολευκο ... γι αυτό προβληματίζομαι ....

στον κεντρικό είναι....είδες τιμή ή ρώτησες;
100?;..............

ρώτησα μπήκα και δοκίμασα κιόλας ... στο morgan ... μου πέσαν τα αυτιά ...

μπράβο πέτυχες την αρχική ... μείον 70%, 30 το πήρα ...

Ζεττάκι μου να σου πω σχετικά με το χρώμα γιατί εγώ τα λέω...

Στον δικό μου γάμο δεν θα είχα πρόβλημα να το φορούσες...αν πήγαινες στον γάμο της νύφης μου όμως με λευκό θα σε σχολίαζε για τα επόμενα 10 χρόνια...

Οι περισσότερες δεν γουστάρουν...και στην θέση σου δεν θα τη ρωτούσα γιατί απλά δεν θα σου πει την αλήθεια από την στιγμή που το έχεις πάρει κιόλας...

εγώ λέω να την ρωτήσω ... γτ το θέμα είναι πως δεν θα είμαι απλά καλεσμένη αλλά θα είμαι και δίπλα ... οπότε ... θα δείξει ... πιστεύω οτι θα μου πει την αλήθεια ... αυτή τα λέει ...

ούτε και εμένα θα με πείραζε...

ούτε και εμένα ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις ... γι αυτό ρωτάω γνώμες ...

url]

bsb ε; μαλλον εδωσες αρκετα. Δεν ξέρω πως την εχει δει αυτη η bsb...Κάποτε ειχα παει να ρωτησω τιμη για ενα πουλοβερ (μη φανταστειτε μαλλινο κλπ, μια βλακεια ηταν) και μου ειπαν 90 ευρω!!! (μιλαω για 2008. Δεκα μερες μετά εγιναν τα επεισόδια Γρηγοροπουλου και ημουν εκει κοντα οσο καιγοταν η Αθηνα...σπασμενη βιτρινα και το πουλόβερ κειτονταν στη λασπη...για να ειμαι ειλικρινής δεν στεναχωρεθηκα καθόλου....

καλά μολις δεις πόσο ... θα καταλάβεις ...

url]

γεια σου μωρό μου, πάλι άλλαξες κοπέλα ε ??? αν δεν σου έκανε καλά έκανες, πάνω απο όλα να είσαι εσυ ΟΚ .

ελώ λέω να την ρωτήσω ... γτ το θέμα είναι πως δεν θα είμαι απλά καλεσμένη αλλά θα είμαι και δίπλα ... οπότε ... θα δείξει ... πιστεύω οτι θα μου πει την αλήθεια ... αυτή τα λέει ...

ναι αυτό λέω....θα πηγαίναμε μαζί ρε χαζό.....

Διαφημίσεις

ελώ λέω να την ρωτήσω ... γτ το θέμα είναι πως δεν θα είμαι απλά καλεσμένη αλλά θα είμαι και δίπλα ... οπότε ... θα δείξει ... πιστεύω οτι θα μου πει την αλήθεια ... αυτή τα λέει ...

καλά αν εχεις τη δυνατότητα να τη ρωτήσεις και να σου απαντήσει ειλικρινα τότε μην το σκεφτεσαι, ρωτα και βλέπεις. Αν εδωσες 30ευρω δεν ειναι δα και κομμός κεφαλής. Καλά εμένα εννοείται οτι δεν θα με πειραζε. Βεβαια μη δωσεις και πολύ σημασία στη γνωμη μου, γιατι εγω παντρευτηκα με πολιτικό γάμο, με φορεμα που αγορασα 50ευρω απο το ιντερνετ και στον οποία ηταν καλεσμένοι μόνο οι δυο μαρτυρες που απαιτουνται. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε για ιδιες συνθηκες...

kOZcp3.png

καλά αν εχεις τη δυνατότητα να τη ρωτήσεις και να σου απαντήσει ειλικρινα τότε μην το σκεφτεσαι, ρωτα και βλέπεις. Αν εδωσες 30ευρω δεν ειναι δα και κομμός κεφαλής. Καλά εμένα εννοείται οτι δεν θα με πειραζε. Βεβαια μη δωσεις και πολύ σημασία στη γνωμη μου, γιατι εγω παντρευτηκα με πολιτικό γάμο, με φορεμα που αγορασα 50ευρω απο το ιντερνετ και στον οποία ηταν καλεσμένοι μόνο οι δυο μαρτυρες που απαιτουνται. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε για ιδιες συνθηκες...

ναι δεν έχει θέμα τα λέει χύμα ...

30³ έδωσα γι αυτό δεν σκάω κιόλας ... αν δεν θα βάλω κάτι άλλο ...

α καλά σίγουρα άλλο στο πολιτικό ...

τι κάνεις ??? πως είσαι ??

url]

Διαφημίσεις

ναι μαρή....αφου σου είπα έλα....τι είδες και πόσο κάνει;

ένα πολύχρωμο με έναν ώμο και μου είπε 215 απο 230 ή 250 δεν θυμάμαι την αρχική ακριβώς το έχει και στην βιτρίνα

url]

ναι δεν έχει θέμα τα λέει χύμα ...

30³ έδωσα γι αυτό δεν σκάω κιόλας ... αν δεν θα βάλω κάτι άλλο ...

α καλά σίγουρα άλλο στο πολιτικό ...

τι κάνεις ??? πως είσαι ??

πότε είναι ο γάμος; γιατί θα ψυχράνει και ο καιρός, λάβε κι αυτό υπόψη σου

Ζεττάκι κάλα ειμαι αλλά επειδή εχω αρχίσει να βαραινω αρκετα και η ακτινα κινησης μου εχει περιοριστεί σε ενα καφεναδακι που ειναι περιπου 100 μέτρα απο το σπίτι μου, νιωθω λιγάκι εγκλωβισμένη. Ο,τι και να θελήσω πρέπει να το κάνει κάποιος άλλος για μένα (συνηθως ο άντρας μου) το οποίο μπορεί να φαίνεται ωραίο αλλά αισθάνομαι οτι πλεον δεν μπορώ να κάνω τίποτα με την ησυχία μου και χωρις να χρειαζεται να ενημερωσω τους πάντες για αυτο..! Βεβαια απο την αλλη ειμαι χαρουμενη γιατι αν καταφερω να διανυσω ακομα 10 μερες τοτε θα ειμαι εντελως ασφαλης συμφωνα με τους γυναικολόγους (συμφωνα με τους παιδιατρους πρεπει να παω εβδομάδα 34, αλλά παιρνω το πιο αισιόδοξο σεναριο για να μη λαλήσω)

kOZcp3.png

τις φόρμες τις είδες;

μάλλον όχι γτ δεν τις θυμάμαι ... πάντως έχει πολύ ωραία ρούχα ...

πότε είναι ο γάμος; γιατί θα ψυχράνει και ο καιρός, λάβε κι αυτό υπόψη σου

Ζεττάκι κάλα ειμαι αλλά επειδή εχω αρχίσει να βαραινω αρκετα και η ακτινα κινησης μου εχει περιοριστεί σε ενα καφεναδακι που ειναι περιπου 100 μέτρα απο το σπίτι μου, νιωθω λιγάκι εγκλωβισμένη. Ο,τι και να θελήσω πρέπει να το κάνει κάποιος άλλος για μένα (συνηθως ο άντρας μου) το οποίο μπορεί να φαίνεται ωραίο αλλά αισθάνομαι οτι πλεον δεν μπορώ να κάνω τίποτα με την ησυχία μου και χωρις να χρειαζεται να ενημερωσω τους πάντες για αυτο..! Βεβαια απο την αλλη ειμαι χαρουμενη γιατι αν καταφερω να διανυσω ακομα 10 μερες τοτε θα ειμαι εντελως ασφαλης συμφωνα με τους γυναικολόγους (συμφωνα με τους παιδιατρους πρεπει να παω εβδομάδα 34, αλλά παιρνω το πιο αισιόδοξο σεναριο για να μη λαλήσω)

στις 29 του μήνα.

Και 10 μέρες ακόμα θα πάρεις και παραπάνω μη σου πω ... όλα θα πάνε καλά βρε μωρό μου να το δεις ... φτάνει να προσέχεις ... ε και τι να κάνουμε ... ας κάνουν κάτι οι άλλοι τώρα δεν πειράζει ... εσύ μόνο να μην κουράζεσαι και να προσέχεις.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...