Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

τότε γιατί μαρή το πήρες;εγω προσωπικά....μιλάω για εμένα..δεν θα φορούσα τόοοοοοοοοσο φωτεινό...χρώμα....:D:D:D...εσύ αν δεν έχεις πρόβλημα....είναι μια χαρά....

γτ μου άρεσε ... και μένα τα πιο πολλά που έχω είναι μουντά ... ήθελα κάτι πιο φωτεινό ... αλλά δεν ξέρω αν το παράκανα ... εγώ δεν έχω ... για την νύφη δεν ξέρω... αυτό με ανησυχεί ...

url]

Διαφημίσεις

δεν ξέρω αν κάνει να είσαι τόσες ώρες όρθια ... ξέρω πως τώρα πρέπει να την πέσεις λιγάκι και να μην κάνεις ταρζανιές ... πως περάσετε ???

καλά ήταν...αλλά κούραση....πόσο το πήρες;....σου είπα έλα εδώ έχουμε ένα μαγαζί με ωραία ρούχα....είδα προχθές είχε δυο ωραίες φόρμες...φοράς τέτοια...

γτ μου άρεσε ... και μένα τα πιο πολλά που έχω είναι μουντά ... ήθελα κάτι πιο φωτεινό ... αλλά δεν ξέρω αν το παράκανα ... εγώ δεν έχω ... για την νύφη δεν ξέρω... αυτό με ανησυχεί ...

ααααα...σιγά ρε μην έχει πρόβλημα....τα μαλλιά σου πως θα τα κάνεις;

Διαφημίσεις

άστα...άστα...εντωμεταξύ ....δεν ξέρω αν κάνει να είμαι τόσες στο πόδι...12 μέρες έχουν περάσει απο την επέμβαση...λες να μην κάνει;ποιος ξέρει!γιατί δεν παίρνεις να τους πεις οτι σε πονάει το στομάχι σου...ίσως σου δώσουν κάτι γιαυτό...

Kata ti gnomi mou den nomizona ftei alla oso mporis na minkourazese

Tha kanw ipomoni alles 4meres eiman alla kanw k vlakies tin pernw kapoies fores me adio stamaxi

image.php?u=35426&dateline=1369653980

καλά ήταν...αλλά κούραση....πόσο το πήρες;....σου είπα έλα εδώ έχουμε ένα μαγαζί με ωραία ρούχα....είδα προχθές είχε δυο ωραίες φόρμες...φοράς τέτοια...

ποιο μαγαζί λες ??? είναι πάνω στον κεντρικό ? ήρθα και εκεί και δεν μου πολυάρεσε κάτι παρα μόνο καποια που όταν είδα τιμή κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό ...

είναι bsb, για πες .. πόσο περίπου να το πήρα ... ?

url]

Καλησπέρα...σε λίγο θα βγω για καφεδάκι στην πλατεία...

Cacao ραπτομηχανή δεν ξέρω...όμως μπες στο youtube και πάρε μαθήματα, εγώ από εκεί έμαθα βελονάκι...

Τι άλλα νέα??

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

εγω το βρισκω ωραίο. Επειδή ειναι ασπρο το λες; δεν ειναι δα και νυφικο...

kOZcp3.png

Kata ti gnomi mou den nomizona ftei alla oso mporis na minkourazese

Tha kanw ipomoni alles 4meres eiman alla kanw k vlakies tin pernw kapoies fores me adio stamaxi

εγω λέω να τους πάρεις......δεν είναι μια μέρα είναι 4....να τρως βρε πουλάκι μου κάτι πρώτα...

Διαφημίσεις

ποιο μαγαζί λες ??? είναι πάνω στον κεντρικό ? ήρθα και εκεί και δεν μου πολυάρεσε κάτι παρα μόνο καποια που όταν είδα τιμή κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό ...

στον κεντρικό είναι....είδες τιμή ή ρώτησες;

100?;..............

Ζεττάκι μου να σου πω σχετικά με το χρώμα γιατί εγώ τα λέω...

Στον δικό μου γάμο δεν θα είχα πρόβλημα να το φορούσες...αν πήγαινες στον γάμο της νύφης μου όμως με λευκό θα σε σχολίαζε για τα επόμενα 10 χρόνια...

Οι περισσότερες δεν γουστάρουν...και στην θέση σου δεν θα τη ρωτούσα γιατί απλά δεν θα σου πει την αλήθεια από την στιγμή που το έχεις πάρει κιόλας...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλησπέρα...σε λίγο θα βγω για καφεδάκι στην πλατεία...

Cacao ραπτομηχανή δεν ξέρω...όμως μπες στο youtube και πάρε μαθήματα, εγώ από εκεί έμαθα βελονάκι...

Τι άλλα νέα??

Kalispera anastasia,

Kalo kafedaki

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Ζεττάκι μου να σου πω σχετικά με το χρώμα γιατί εγώ τα λέω...

Στον δικό μου γάμο δεν θα είχα πρόβλημα να το φορούσες...αν πήγαινες στον γάμο της νύφης μου όμως με λευκό θα σε σχολίαζε για τα επόμενα 10 χρόνια...

Οι περισσότερες δεν γουστάρουν...και στην θέση σου δεν θα τη ρωτούσα γιατί απλά δεν θα σου πει την αλήθεια από την στιγμή που το έχεις πάρει κιόλας...

ούτε και εμένα θα με πείραζε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...