Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

πωπω ησυχία έχουμε ... τι έγινε ρε παιδιά ??? το κλείσαμε το μαγαζάκι ???Έβαλα φώτο στο fb το φόρεμα ... περιμένω τη γνώμη σας ...

Καλημέρα και σε σένα Ορέστη....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αη μαρή .... κουτουλούσα απο νύστα ... όχι απο ποτό ... άκου εγώ Ορέστης ...

5 φορές το χρόνο πίνω όλες κι όλες ...

ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ....ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ..!!!!!!!!!:P:p;);)

ΟΜΩΣ....ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ..??????:rolleyes::rolleyes:

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΛΟΛΑ ΜΟΥ..???????

γεια σου λολίτσα μου ...

δεν ξέρω βρε λολίτσα μου ... η δικιά μου η ακατονόμαστη όλο νερά μου κάνει ... θα δείξει ... προς το παρόν δε θέλω να το σκέφτομαι ... για αυτό και είμαι στο τέλος ...

url]

Διαφημίσεις

Kalispera koritsakia mou omorfa!!!!!!!

Kala eisai??????

Distixos xthes den katafera na ksanampo eixa poli treksimo...

Sas euxaristw gia tis euxes sas!!!!!

Apo xthes ponaw to stomaxi mou den exw oreksi gia fagito k an faw ligaki me ponai perisotero allo pali k auto se isixia na min meno katholou.

Anitaki shmera evales tin proti enesoula? Kali arxi!!!

Kale mou esi ola kala? Pws ta pas me tis enesoules? Euxomai ola kala!!!

Αnastasia konteuis k esi me to kalo!!! Na ksekinisis.

Mimitroula,pink,labrinoula ti kanoun ta mpempakia sas!!!! Me to kalo stis agkalies sas!!!

Cristinaki xairomai pou eida mnm sou, polla filakia se esena k sta didimakia sou!!!

Zettaki eida fwto sou sto face eisai thea!!!

Morfaki kala eisai?

Rikaki kala eisai? den exw petixi minimataki sou.

Ta filia mou k tin agapi mouk sta ipoloipa.....koritsia tis pareas!!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Kalispera koritsakia mou omorfa!!!!!!!

Kala eisai??????

Distixos xthes den katafera na ksanampo eixa poli treksimo...

Sas euxaristw gia tis euxes sas!!!!!

Apo xthes ponaw to stomaxi mou den exw oreksi gia fagito k an faw ligaki me ponai perisotero allo pali k auto se isixia na min meno katholou.

Anitaki shmera evales tin proti enesoula? Kali arxi!!!

Kale mou esi ola kala? Pws ta pas me tis enesoules? Euxomai ola kala!!!

Αnastasia konteuis k esi me to kalo!!! Na ksekinisis.

Mimitroula,pink,labrinoula ti kanoun ta mpempakia sas!!!! Me to kalo stis agkalies sas!!!

Cristinaki xairomai pou eida mnm sou, polla filakia se esena k sta didimakia sou!!!

Zettaki eida fwto sou sto face eisai thea!!!

Morfaki kala eisai?

Rikaki kala eisai? den exw petixi minimataki sou.

Ta filia mou k tin agapi mouk sta ipoloipa.....koritsia tis pareas!!!!

γεια σου βρε Λινάκι, γτ σε πονάει το στομάχι, μήπως σε πείραξε τπτ ???

σε ευχαριστώ για το σχόλιο ....

url]

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια...είμαι πτώμα...απο τις 9 το πρωί που έφυγα...γύρισα τώρα...πήγαμε στην βάφτιση της άλλης μου ανηψιάς στην χαλκιδική....ψοφήσαμε.....μαρή ζέτα γιατί έβαλες τον εαυτό σου τελευταία....;εμένα να έβαζες..:P:p...ωραίο είναι το φόρεμα...αν και πολύ φωτεινό για εμένα...:P:p:p

τι αντιβίωση παίρνεις? είναι βαριά? για το στομάχι δεν σου δώσανε χάπια παράλληλα με την αντιβίωση ?

Pernw flagyl ton 500gr alla mpori na ofeilete sto oti exw pari arketi ti mia fora tin phra gia 10 meres k auti ti fora gia 7 meres mexri k tin pemptik meta telos tha vazo mono kolpika krema.

Esi kala eisai pws perases shmera??

γειά σας κορίτσια...είμαι πτώμα...απο τις 9 το πρωί που έφυγα...γύρισα τώρα...πήγαμε στην βάφτιση της άλλης μου ανηψιάς στην χαλκιδική....ψοφήσαμε.....μαρή ζέτα γιατί έβαλες τον εαυτό σου τελευταία....;εμένα να έβαζες..:P:p...ωραίο είναι το φόρεμα...αν και πολύ φωτεινό για εμένα...:P:p:p

Geia sou morfaki! Po toses ores fantazome kourasi

κάτσε να ξεκουραστείς λίγο τώρα γτ δεν κάνει λέμε να κουράζεσαι ...

άσε καλά είμαι εγώ στη γαλαρία ... πάνε εσύ μπροστά ...

μήπως είναι πολύ χοντρό να βάλω τέτοιο χρώμα στο γάμο ???

url]

Geia sou morfaki! Po toses ores fantazome kourasi

άστα...άστα...εντωμεταξύ ....δεν ξέρω αν κάνει να είμαι τόσες ώρες στο πόδι...12 μέρες έχουν περάσει απο την επέμβαση...λες να μην κάνει;ποιος ξέρει!γιατί δεν παίρνεις να τους πεις οτι σε πονάει το στομάχι σου...ίσως σου δώσουν κάτι γιαυτό...

Διαφημίσεις

Pernw flagyl ton 500gr alla mpori na ofeilete sto oti exw pari arketi ti mia fora tin phra gia 10 meres k auti ti fora gia 7 meres mexri k tin pemptik meta telos tha vazo mono kolpika krema.

Esi kala eisai pws perases shmera??

μπορεί και να σε πείραξαν, είναι δυνατά τα flagyl, συνήθως δίνουν και γαστροανθεκτικά χαπάκια για το στομάχι, αν εξακολουθεί ο πόνος και αύριο πάρε τηλ. σε κανένα παθολόγο.

καλά ... ήσυχα ...

url]

άστα...άστα...εντωμεταξύ ....δεν ξέρω αν κάνει να είμαι τόσες ώρες στο πόδι...12 μέρες έχουν περάσει απο την επέμβαση...λες να μην κάνει;ποιος ξέρει!γιατί δεν παίρνεις να τους πεις οτι σε πονάει το στομάχι σου...ίσως σου δώσουν κάτι γιαυτό...
................

κάτσε να ξεκουραστείς λίγο τώρα γτ δεν κάνει λέμε να κουράζεσαι ...

άσε καλά είμαι εγώ στη γαλαρία ... πάνε εσύ μπροστά ...

μήπως είναι πολύ χοντρό να βάλω τέτοιο χρώμα στο γάμο ???

τότε γιατί μαρή το πήρες;εγω προσωπικά....μιλάω για εμένα..δεν θα φορούσα τόοοοοοοοοσο φωτεινό...χρώμα....:D:D:D...εσύ αν δεν έχεις πρόβλημα....είναι μια χαρά....

άστα...άστα...εντωμεταξύ ....δεν ξέρω αν κάνει να είμαι τόσες στο πόδι...12 μέρες έχουν περάσει απο την επέμβαση...λες να μην κάνει;ποιος ξέρει!γιατί δεν παίρνεις να τους πεις οτι σε πονάει το στομάχι σου...ίσως σου δώσουν κάτι γιαυτό...

δεν ξέρω αν κάνει να είσαι τόσες ώρες όρθια ... ξέρω πως τώρα πρέπει να την πέσεις λιγάκι και να μην κάνεις ταρζανιές ... πως περάσετε ???

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...