Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!Δεν βλέπω πολλή κίνηση σήμερα!!!!Απολαμβάνετε την Κυριακή σας με τα αντράκια σας ε?

Εγώ γύρισα από το μάθημα και λέω σιγά σιγά να πάω να φτιάξω τις τσιπουρίτσες που έχουμε για σήμερα και να τακτοποιήσω λίγο την κουζίνα γιατί χθες ήμουν πτώμα και δεν έκανα τίποτα.

Αναστασούλα μου και εγώ πάω σχετικά συχνά τουαλέτα.Δεν ξέρω τι θα γίνει σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.Μάλλον με την λεκάνη αγκαλιά.Χιχιχιχιχι!:tongue::tongue::tongue:

Ανιτάκι μου πως πάει με τις ενέσεις???Πότε πας για υπέρηχο???

Μμμμμμ...ωραίο φαγητάκι έχετε σήμερα...μου αρέσουν πάρα πολύ τα ψάρια...

Εγώ σκέφτομαι για ένα μπανάκι μετά το φαγητό....σήμερα μαγειρεύει η πεθερά, έχουμε πολύ καιρό να κατέβουμε και σκέφτηκα να πάμε όλες τις Κυριακές μέχρι να κάτσω για να μην μουρμουράει μετά....αν και ικανή την έχω...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ναντια μου την ειδαμε την γυναίκα την Παρασκευή και κατληξαμε οτι θα την παρουμε γιατί με την άλλη δεν γινόταν. Δεν ακουγε τι της ελεγα και ελεγε και ψεμματα χωρίς λόγο. Οπότε την Παρασκευή της ειπαμε οτι δεν συννενοούμαστε , της δωσαμε το μισο μηνιάτικο και πηρε το δρόμο της. Από Δευτέρα ερχεται η καινουρια και αντε παλι απο την αρχη η γνωριμία με το μικρο, με εμας, με τις συνηθειες κλπ. Ελπίζω αυτη τη φορά να λειτουργήσει η σχεση γιατι δεν εχω άλλο χρονο, αν χρειαστεί να την αλλάξω κι αυτή καηκα...θα γεννάω και δεν θα εχω άνθρωπο να προσέχει το γιο μου...

Σ'ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια. Πραγματικά το να εχεις και μια συσταση απο καπου ειναι σημαντικο.

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια (μάλλον καλησπέρα..)

Νόμιζα ότι τα είχατε βρει με την προηγούμενη...τελικά δεν κόλλησε??

I81rp3.png

Ναντια μου την ειδαμε την γυναίκα την Παρασκευή και κατληξαμε οτι θα την παρουμε γιατί με την άλλη δεν γινόταν. Δεν ακουγε τι της ελεγα και ελεγε και ψεμματα χωρίς λόγο. Οπότε την Παρασκευή της ειπαμε οτι δεν συννενοούμαστε , της δωσαμε το μισο μηνιάτικο και πηρε το δρόμο της. Από Δευτέρα ερχεται η καινουρια και αντε παλι απο την αρχη η γνωριμία με το μικρο, με εμας, με τις συνηθειες κλπ. Ελπίζω αυτη τη φορά να λειτουργήσει η σχεση γιατι δεν εχω άλλο χρονο, αν χρειαστεί να την αλλάξω κι αυτή καηκα...θα γεννάω και δεν θα εχω άνθρωπο να προσέχει το γιο μου...

Σ'ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια. Πραγματικά το να εχεις και μια συσταση απο καπου ειναι σημαντικο.

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια (μάλλον καλησπέρα..)

Αχ ρε Πηνελοπάκι πως μπλέξατε έτσι.Ελπίζω αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί να ξαναμπλέξεις.Η φίλη μου την είχε νομίζω 2 χρόνια(δεν θυμάμαι καλά)και δεν είχε παράπονο,αλλά η κάθε οικογένεια είναι διαφορετική,οπότε ποτέ δεν ξέρεις.Πάντως εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ησυχάσεις και εσύ.

Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς.Δεν έκανα και τίποτα.Ευτυχώς που η μικρή της φίλης μου θα πάει παιδικό και έτσι απελευθερώθηκαν οι μέρες τις γυναίκας.Καλή αρχή και καλή συνέχεια(κυρίως καλή συνέχεια).

Μμμμμμ...ωραίο φαγητάκι έχετε σήμερα...μου αρέσουν πάρα πολύ τα ψάρια...

Εγώ σκέφτομαι για ένα μπανάκι μετά το φαγητό....σήμερα μαγειρεύει η πεθερά, έχουμε πολύ καιρό να κατέβουμε και σκέφτηκα να πάμε όλες τις Κυριακές μέχρι να κάτσω για να μην μουρμουράει μετά....αν και ικανή την έχω...

Εμένα να σου πω δεν μου πολυαρέσουν,αλλά στα πλαίσια της ισορροπημένης διατροφής πρέπει να τρώμε μια φορά την εβδομάδα ψαράκι,οπότε το έβαλα στο πρόγραμμα.

Μωρέ ικανές είναι οι πεθερές ό,τι κι αν κάνεις για όλα,αλλά εσύ καλά κάνεις και πας για να είσαι στο κάτω κάτω καλά με το αντράκι σου και να του δείχνεις ότι δεν έχεις τίποτα με την μανούλα,οπότε να μην έχεις γκρίνιες!!!

Πάω για λίγο κουζίνα και επανέρχομαι.

Νόμιζα ότι τα είχατε βρει με την προηγούμενη...τελικά δεν κόλλησε??

Δυστυχώς όχι. Παρόλο που ο μικρός την δέχτηκε χωρίς πολλή γκρίνια, υπηρχαν πολλά που δεν μου άρεσαν. Εβγαζε γενικά μια κακία για όλους και για όλα. Τη μερα μάλιστα που ειχα και τη γυναικα που μου καθαρίζει το σπίτι ειχε μια απιστευτα κακιασμένη συμπεριφορά απένταντί της. Γενικα εβγαζε πολλές φορές κακία για διαφορα πραγματα και πρόσωπα χωρίς λόγο. Δεν ακουγε τι της ελεγα και δυο φορές που χτυπησε ο μικρός μου ειπε ψεμματα οτι δεν χτυπησε και οτι απλως φοβηθηκε γι'αυτό και κλαιει. Ελα όμως που το καρούμπαλο στο κεφαλι τη διεψευσε ...τότε και μόνο τότε αναγκαστηκε να μου πει οτι επεσε ο Δεν λεω, εννοείται οτι θα πεσει, θα χτυπησει, παιδάκι είναι. Αλλά όχι να μου λες και ψέμματα...αλλά σου λέω deal breaker για μενα ηταν η κακία που ειχε για όλους και για όλα...αυτό δεν το αντεχα...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς όχι. Παρόλο που ο μικρός την δέχτηκε χωρίς πολλή γκρίνια, υπηρχαν πολλά που δεν μου άρεσαν. Εβγαζε γενικά μια κακία για όλους και για όλα. Τη μερα μάλιστα που ειχα και τη γυναικα που μου καθαρίζει το σπίτι ειχε μια απιστευτα κακιασμένη συμπεριφορά απένταντί της. Γενικα εβγαζε πολλές φορές κακία για διαφορα πραγματα και πρόσωπα χωρίς λόγο. Δεν ακουγε τι της ελεγα και δυο φορές που χτυπησε ο μικρός μου ειπε ψεμματα οτι δεν χτυπησε και οτι απλως φοβηθηκε γι'αυτό και κλαιει. Ελα όμως που το καρούμπαλο στο κεφαλι τη διεψευσε ...τότε και μόνο τότε αναγκαστηκε να μου πει οτι επεσε ο Δεν λεω, εννοείται οτι θα πεσει, θα χτυπησει, παιδάκι είναι. Αλλά όχι να μου λες και ψέμματα...αλλά σου λέω deal breaker για μενα ηταν η κακία που ειχε για όλους και για όλα...αυτό δεν το αντεχα...

Αν ήταν κακιασμένη καλά έκανες...και εμένα το μόνο που δεν μου αρέσει είναι αυτό...όλοι έχουμε τα "κατσίκια" μας αλλά όταν υπάρχει λόγος...όχι έτσι...

Οταν μιλήσεις με την καινούργια να της πεις να κάνει και καμιά δουλίτσα στην καθημερινότητα...εσύ δεν θα έχεις καθόλου χρόνο με τα διδυμα..

I81rp3.png

Εμένα να σου πω δεν μου πολυαρέσουν,αλλά στα πλαίσια της ισορροπημένης διατροφής πρέπει να τρώμε μια φορά την εβδομάδα ψαράκι,οπότε το έβαλα στο πρόγραμμα.

Μωρέ ικανές είναι οι πεθερές ό,τι κι αν κάνεις για όλα,αλλά εσύ καλά κάνεις και πας για να είσαι στο κάτω κάτω καλά με το αντράκι σου και να του δείχνεις ότι δεν έχεις τίποτα με την μανούλα,οπότε να μην έχεις γκρίνιες!!!

Κι εγώ κάπως έτσι είμαι με τα ψάρια, δεν μου πολυαρέσουν αλλά επειδή πρέπει να τα φάμε φτιαχνουμε που και που. Να φανταστείς ότι εμενα, αν εξαιρέσω σολωμό, τόνο και μπακαλιάρο, ολα τα άλλα μου φαίνονται ιδια. Οπότε ειτε τσιπουρες,είτε λαυρακι, ειτε σαρδελες, το ιδιο και το αυτό.... αλλά πρέπει...και πρέπει να μαθει και το παιδί να τρωει οπότε δεν μπορω πλεον να κάνω και διαφορετικά.

kOZcp3.png

Τρελαίνομαι για ψάρια...κοίτα αν δεν σου αρέσουν στείλτα από δω....

Δεν έχω γκρίνια για το θέμα πεθερά...σε γενικές γραμμές....του έχω εξηγήσει 5 πράγματα και ελπίζω ότι τα έχει καταλάβει...

I81rp3.png

Αν ήταν κακιασμένη καλά έκανες...και εμένα το μόνο που δεν μου αρέσει είναι αυτό...όλοι έχουμε τα "κατσίκια" μας αλλά όταν υπάρχει λόγος...όχι έτσι...

Οταν μιλήσεις με την καινούργια να της πεις να κάνει και καμιά δουλίτσα στην καθημερινότητα...εσύ δεν θα έχεις καθόλου χρόνο με τα διδυμα..

Κοιτα εχω γυναικα για καθαριότητα οπότε δεν με πειράζει και πολύ. Θα κάνει σιγουρα σίδερο και θα κραταει σε μια αξιοπρεπή κατασταση την κουζίνα. Δεν χρειαζομαι και τίποτα άλλο. Ισως μονο το μαγειρεμα για το παιδί...θα δουμε,ας ερθει εκείνη η ώρα με το καλο.

Εσύ ποτε ξεκινας; μεσα στην εβδομάδα σωστα;

kOZcp3.png

Κοιτα εχω γυναικα για καθαριότητα οπότε δεν με πειράζει και πολύ. Θα κάνει σιγουρα σίδερο και θα κραταει σε μια αξιοπρεπή κατασταση την κουζίνα. Δεν χρειαζομαι και τίποτα άλλο. Ισως μονο το μαγειρεμα για το παιδί...θα δουμε,ας ερθει εκείνη η ώρα με το καλο.

Εσύ ποτε ξεκινας; μεσα στην εβδομάδα σωστα;

Ναι βρε δεν λέω να σου κάνει γενική...2-3 πραγματάκια σε καθημερινή βάση για να μην κουράζεσαι εσύ...

Μες τη βδομάδα περιμένω την Αλέκα....και ξεκινάω...

Κοριτσάκια μου σας αφήνω για την ώρα...πάω να φάω...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε δεν λέω να σου κάνει γενική...2-3 πραγματάκια σε καθημερινή βάση για να μην κουράζεσαι εσύ...

Μες τη βδομάδα περιμένω την Αλέκα....και ξεκινάω...

Κοριτσάκια μου σας αφήνω για την ώρα...πάω να φάω...

αντε καλη όρεξη και μην ξεχάσεις να φορέσεις το ωραιότερο χαμόγελο για την πεθερούλα...:tongue:. Φιλάκια

kOZcp3.png

Καλημερα! Ευχαριστω για τις ευχες σας ειχαμε παρτυ χθες κι μαζευτηκαν 40 ατομα και 10 μικρα γι αυτο χαθηκα ειχα κι κατι πονακια και φοβηθηκα αλλα ολα καλα δεν κουραστηκα τα εκαναν ολα οι γονεις και ήταν και στην αυλη κι ετσι γλιτωσαμε καθαρισμα.

Δημητρουλα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου κι εσυ Ναντια? και μη λες ποτε οτι δεν πιστευεις οτι θα μεινεις φυσιολογικα αφου συνεβη μια φορα γιατι οχι και παλι, κι εσυ Nastazia εχεις ελπιδες αφου δεν υπαρχει θεμα.

Λινακι μου με το καλο η νεα και τυχερη προσπαθεια που θα φερει επιτελους το μπεμπακι σας.

Αννιτουλα σε ευχαριστω για τις ευχες ποτε πας για υπέρηχο? εχεις αγωνια?

Rikaki ολα καλα με την μετακόμιση? ηρεμησατε.

Πηνελοπη ασε κι εγω δεν κοιμαμαι καθόλου καλα ξυπναει κι η μικρη ζεσταινομαι δεν με περνει ευκολα ο ύπνος τα χω δει ολα. Ελπίζω η νεα γυναικα να ειναι αυτο που ψαχνετε!

Αρτεμις πολλα φιλια στα μπεμπακια σου!

Βρε Μορφω θα μας τρελλανεις εσυ τώρα ανυπομονεις ε? αχ καλα κανεις γιατι αυτη τη φορα θα μεινεις.

Αναστασια μου μπανακι ε? ζηλευω θελω κι εγω!

Αθανασια μου πολλα φιλια σε ευχαριστω για το μην.

Ζεττακι πανυγυρι ε? τι ωραια! μου χουν λειψει τα πανηγύρια τι καλα. Να περνατε καλα!

Φιλια σε ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Κι εγώ κάπως έτσι είμαι με τα ψάρια, δεν μου πολυαρέσουν αλλά επειδή πρέπει να τα φάμε φτιαχνουμε που και που. Να φανταστείς ότι εμενα, αν εξαιρέσω σολωμό, τόνο και μπακαλιάρο, ολα τα άλλα μου φαίνονται ιδια. Οπότε ειτε τσιπουρες,είτε λαυρακι, ειτε σαρδελες, το ιδιο και το αυτό.... αλλά πρέπει...και πρέπει να μαθει και το παιδί να τρωει οπότε δεν μπορω πλεον να κάνω και διαφορετικά.

Άστα και εγώ μια από τα ίδια.Μου αρέσουν μόνο τα μεγάλα ψάρια και δεν θέλω καθόλου τα τηγανιτά.Τώρα το έβαλα στο πρόγραμμα μια φορά την εβδομάδα,γιατί αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλω στο σπίτι.

Πάντως η γυναίκα απ'ότι ξέρω έκανε ψιλοδουλίτσες στη φίλη μου.Θα σου είπε και εκείνη σίγουρα,αφού μιλήσατε,γιατί και η φίλη μου για τις χοντρές δουλειές έχει γυναίκα.Δεν ξέρω το αγοράκι σου Νελάκι μου,αλλά ξέρω το κοριτσάκι της φίλης μου και είναι πραγματικά δύσκολο παιδί.Απ'όλους τους φίλους που έχω με παιδιά είναι το πιο δύσκολο που ξέρω και την γυναίκα αυτή την αγαπούσε,οπότε ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τον μικρό σου,αλλά και γενικότερα.

Kαλησπέρα Ανίτα...τι κάνεις??

Δεν μου έχεις κάνει...εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω...

Πότε έρχεσαι Αθήνα???

ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.....ΘΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΩ....

ΚΑΤΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημερα! Ευχαριστω για τις ευχες σας ειχαμε παρτυ χθες κι μαζευτηκαν 40 ατομα και 10 μικρα γι αυτο χαθηκα ειχα κι κατι πονακια και φοβηθηκα αλλα ολα καλα δεν κουραστηκα τα εκαναν ολα οι γονεις και ήταν και στην αυλη κι ετσι γλιτωσαμε καθαρισμα.

Δημητρουλα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου κι εσυ Ναντια? και μη λες ποτε οτι δεν πιστευεις οτι θα μεινεις φυσιολογικα αφου συνεβη μια φορα γιατι οχι και παλι, κι εσυ Nastazia εχεις ελπιδες αφου δεν υπαρχει θεμα.

Λινακι μου με το καλο η νεα και τυχερη προσπαθεια που θα φερει επιτελους το μπεμπακι σας.

Αννιτουλα σε ευχαριστω για τις ευχες ποτε πας για υπέρηχο? εχεις αγωνια?

Rikaki ολα καλα με την μετακόμιση? ηρεμησατε.

Πηνελοπη ασε κι εγω δεν κοιμαμαι καθόλου καλα ξυπναει κι η μικρη ζεσταινομαι δεν με περνει ευκολα ο ύπνος τα χω δει ολα. Ελπίζω η νεα γυναικα να ειναι αυτο που ψαχνετε!

Αρτεμις πολλα φιλια στα μπεμπακια σου!

Βρε Μορφω θα μας τρελλανεις εσυ τώρα ανυπομονεις ε? αχ καλα κανεις γιατι αυτη τη φορα θα μεινεις.

Αναστασια μου μπανακι ε? ζηλευω θελω κι εγω!

Αθανασια μου πολλα φιλια σε ευχαριστω για το μην.

Ζεττακι πανυγυρι ε? τι ωραια! μου χουν λειψει τα πανηγύρια τι καλα. Να περνατε καλα!

Φιλια σε ολες!

Λαμπρινούλα μου και πάλι να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και με το καλό να πάρεις το αντράκι σου αγκαλιά.Είχτε παρτάκι χθες ε???Πολλά άτομα ρε παιδί μου.Ευτυχώς έχετε αυλή και δεν έγινε το σπίτι άνω κάτω,όπως και να έχει όμως είναι μια κούραση.Αφού σε βοήθησαν όμως όλα καλά.Υπομονή ρε αγαπούλα λίγο ακόμα.Ξέρω είναι εύκολο να το λες και δύσκολο να το κάνεις,αλλά σκέψου ότι το περισσότερο πέρασε και τώρα είσαι στην τελική ευθεία.Να μην μου κουράζεσαι ναι???

Σε φιλώ γλυκά και σένα και τα παιδάκια σου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...