Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα λέμε λέμε!

Τι κάνετε? Νανάκια μάλλον. .

Εγώ ξύπνησα για τουαλέτα και αντε να κοιμηθώ τώρα.

Ευχαριστώ και τις υπόλοιπες κοπέλες για τις ευχές σας!

Αυτό το μήνα και τον άλλο τα έχουμε όλα μαζί με τον άντρα οπότε θα βαρεθείτε να μου λετε χρόνια πολλά!

Ξεκίνησε χθες με τη γιορτή του άντρα, μετά έχω εγώ γενέθλια μετά ο άντρας γενέθλια και τέλος εγώ γιορτή!

Όλα μαζί!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα λέμε λέμε!

Τι κάνετε? Νανάκια μάλλον. .

Εγώ ξύπνησα για τουαλέτα και αντε να κοιμηθώ τώρα.

Ευχαριστώ και τις υπόλοιπες κοπέλες για τις ευχές σας!

Αυτό το μήνα και τον άλλο τα έχουμε όλα μαζί με τον άντρα οπότε θα βαρεθείτε να μου λετε χρόνια πολλά!

Ξεκίνησε χθες με τη γιορτή του άντρα, μετά έχω εγώ γενέθλια μετά ο άντρας γενέθλια και τέλος εγώ γιορτή!

Όλα μαζί!

καλημέρα ζουζου. Αχ, αυτό το κατουρημα. Εμένα με χτυπάει περιπου στις 6 το πρωι και πολλές φορές δεν καταφέρνω να ξανακοιμηθώ οπότε γυρίζω σαν αρνι στη σουβλα στο κρεβατι μου μεχρι που κατά τις 8 ξυπναει ο σουλτάνος. Βεβαια σηκωνεται ο αντρας μου να τον ταισει κλπ αλλά οι φωνουλες δεν ειναι και από αυτές που θα μπορουσαν να σε αφησουν να κοιμηθεις. Το πρόβλημα είναι οτι με αυτά τα ωράρια ειμαι συνεχώς πτωμα. Πονάει η πλάτη μου γιατι και ο υπνος ειναι πλεον δυσκολος . Να φανταστείς για να γυρίσω πλευρο ειναι ολόκληρη μετακόμιση...μαξιλαρια, σεντονια για σκεπασμα μιας που αρχισε και λιγη δροσίά ...Ασε και από ότι ξέρω όσο πάει και χειροτερεύει. Αντε κουράγιο σε μας...ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ

kOZcp3.png

Καλημέρα κοριτσια μου,τι κάνετε σήμερα???

Υποφέρετε οι εγκυούλες με τον ύπνο ε???Υπομονή αγαπούλες μου.Που θα πάει θα περάσει γρήγορα ο καιρός.

Πηνελοπάκι τι έγινε με την γυναίκα???Πώς πάτε???

Στέλνω σε όλες τα φιλιά μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα...

Τι κάνετε??

Ρε κορίτσια αυτό με το πιπι εγώ το έχω μόνιμα χωρίς να είμαι έγκυος.....

Τι θα πάθω άραγε όταν θα μείνω????

θα βάζεις πάνες ακράτειας ... :tongue::tongue::tongue:

κι αν βρεις σε προσφορά αγόρασε γτ πλησιάζει ο καιρός που θα τις χρειαστείς ....

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια ... πάω να πιω καφεδάκι ... στην ενδοχώρα ... του σπιτιού μου ...

url]

κι αν βρεις σε προσφορά αγόρασε γτ πλησιάζει ο καιρός που θα τις χρειαστείς ....

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια ... πάω να πιω καφεδάκι ... στην ενδοχώρα ... του σπιτιού μου ...

Καλημέρα και σε σένα Ορέστη....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΦΡΟΥΦΡΟΥΔΕΝΙΕΣ...!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΕΣΤΕΙΛΑ ΧΘΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΕΥΧΗΘΩ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ....

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΣΑΣ...!!!!!!!!!!!!;);):tongue::tongue:

ΜΟΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΝΙΝΙΑ ΣΑΣ...!!!!!!!!!!!:D:D:tongue::tongue:

ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ....!!!!!!!!!!:P:p:p

ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ.....ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΕΡΝΑΣ....ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ 7 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ....ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΑΚΟΥΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΑΜΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ...!!!!!:P:p;);)

ΑΡΤΕΜΙΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΣΟΥ....ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΓΕΛΑΝΕ...... Ε.??????? ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ...!!!!!!!!!:P:p:p

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΣΤΕΛΝΩ...!!!!!!:P:p;)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλημέρα και σε σένα Ορέστη....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χιχιχιχιχιχιχιχιχι......ΩΡΑΙΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΑΤΑΚΕΣ!!!!:P:P:p

Διαφημίσεις

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.........ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΦΒ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.....:(:(:(

ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΦΙΛΗ ΣΟΥ.?????:confused::confused::confused:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.........ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΦΒ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.....:(:(:(

ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΦΙΛΗ ΣΟΥ.?????:confused::confused::confused:

Kαλησπέρα Ανίτα...τι κάνεις??

Δεν μου έχεις κάνει...εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω...

Πότε έρχεσαι Αθήνα???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!Δεν βλέπω πολλή κίνηση σήμερα!!!!Απολαμβάνετε την Κυριακή σας με τα αντράκια σας ε?

Εγώ γύρισα από το μάθημα και λέω σιγά σιγά να πάω να φτιάξω τις τσιπουρίτσες που έχουμε για σήμερα και να τακτοποιήσω λίγο την κουζίνα γιατί χθες ήμουν πτώμα και δεν έκανα τίποτα.

Αναστασούλα μου και εγώ πάω σχετικά συχνά τουαλέτα.Δεν ξέρω τι θα γίνει σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.Μάλλον με την λεκάνη αγκαλιά.Χιχιχιχιχι!:tongue::tongue::tongue:

Ανιτάκι μου πως πάει με τις ενέσεις???Πότε πας για υπέρηχο???

Καλημέρα κοριτσια μου,τι κάνετε σήμερα???

Υποφέρετε οι εγκυούλες με τον ύπνο ε???Υπομονή αγαπούλες μου.Που θα πάει θα περάσει γρήγορα ο καιρός.

Πηνελοπάκι τι έγινε με την γυναίκα???Πώς πάτε???

Στέλνω σε όλες τα φιλιά μου!!!

Ναντια μου την ειδαμε την γυναίκα την Παρασκευή και κατληξαμε οτι θα την παρουμε γιατί με την άλλη δεν γινόταν. Δεν ακουγε τι της ελεγα και ελεγε και ψεμματα χωρίς λόγο. Οπότε την Παρασκευή της ειπαμε οτι δεν συννενοούμαστε , της δωσαμε το μισο μηνιάτικο και πηρε το δρόμο της. Από Δευτέρα ερχεται η καινουρια και αντε παλι απο την αρχη η γνωριμία με το μικρο, με εμας, με τις συνηθειες κλπ. Ελπίζω αυτη τη φορά να λειτουργήσει η σχεση γιατι δεν εχω άλλο χρονο, αν χρειαστεί να την αλλάξω κι αυτή καηκα...θα γεννάω και δεν θα εχω άνθρωπο να προσέχει το γιο μου...

Σ'ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια. Πραγματικά το να εχεις και μια συσταση απο καπου ειναι σημαντικο.

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια (μάλλον καλησπέρα..)

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...