Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ....ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ....!!!!!!!!

ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΥΘΕΩΣ.....ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ....ΘΕΛΕΙ ΠΟΝΗΡΙΑ...!!!!!!!:wink::wink::wink:

ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

"ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ..."

ΤΟΤΕ, ΑΥΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...!!!!!!!!!:-P:razz::-P

Πολύ διακριτικά θα του το πει ρε Ανιτάκι, χαχαχα.Θα φρικάρει ο άνθρωπος....

ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.....!!!!!!!!!!

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ( ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ), ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ ΕΠΙΘΕΣΗ"......ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ "ΜΟΥΛΑΡΩΝΟΥΝ"....!!!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙΣ Ή ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ...!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Se euxaristo Anastasia mou! Panta me skeftesai Kai me kathisixazeis! Tha ta filiso tora. Kalinixta Kai Oneida glika! Xxxx

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ...ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ...!!!!!!!!!

Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ.....ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ....ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΜΕΣΩΣ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ....ΧΑΧΑΧΑ....ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ..!!!!!!!

Κορίτσια τι θα γίνει θα συναντηθούμε την Κυριακή 14/4?Ανυπομονώ να σας γνωρίσω μοντέλα μου!!!!!

Ανιτάκι εσύ κάνε πως δεν ακούς θα σε συναντήσουμε και εσένα μια εβδομάδα αργότερα.Δώσε την άδεια σου πρόεδρε της δημοκρατίας μην είσαι τοσο σκληρή.Μετα τη δική μας συνάντηση στις 21/4 δεν θα είναι και εύκολο να ξανασυναντηθούμε γιατί έρχεται και το Πάσχα,οπότε θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό.Ε?Τι λές?Σε έπεισα?

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Δημητρούλα μου πολύ χάρηκα με τις εξετάσεις σου.Όλα καλά λοιπόν.Πάντως όλοι οι άντρες είναι λίγο πολύ έτσι με τους γιατρούς!!!!και εγώ λέω στον δικό μου να κάνει εξετάσεις αίματος και όλο το αναβάλει.Το μόνο που έκανε αμέσως ήταν να κόψει το τσιγάρο,δόξα τω Θεώ,αυτό το έκανε αμέσως και ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι,αλλά στα άλλα πάμε με σπρώξιμο!!!!

Ξέρω ότι εσένα σε τρώει,αλλά χρειάζεται χρόνο.Προσπάθησε όσο μπορείς με κουβέντα και χωρίς να γίνεσαι ιδιαίτερα φορτική!!!!

Μπράβο Ανιτάκι πολύ ωραία ιδέα!!!!Και πάνω απ'όλα πολύ διακριτική!!!Χαχαχα!

leuta μου και εσύ πανάθα?Μπράβο κοπελάρα μου!!!!

pink hat τι κάνουν τα ζουζούνια σου?

Χριστινάκι τα δικά σου είναι ήσυχα μωρέ γιατί δεν θέλουν να ταλαιπωρούν τη μαμά από τώρα.Περιμένουν να έρθουν στον κόσμο πρώτα και μετά!Μην ανησυχείς καθόλου!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΝΑΙ, ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ....

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ...!!!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι θα γίνει θα συναντηθούμε την Κυριακή 14/4?Ανυπομονώ να σας γνωρίσω μοντέλα μου!!!!!

Ανιτάκι εσύ κάνε πως δεν ακούς θα σε συναντήσουμε και εσένα μια εβδομάδα αργότερα.Δώσε την άδεια σου πρόεδρε της δημοκρατίας μην είσαι τοσο σκληρή.Μετα τη δική μας συνάντηση στις 21/4 δεν θα είναι και εύκολο να ξανασυναντηθούμε γιατί έρχεται και το Πάσχα,οπότε θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό.Ε?Τι λές?Σε έπεισα?

ΟΧΙ ΔΕ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ....!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ....!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

φυσικά και σε θέλω, είναι δυνατόν να μην θέλω την κουμπάρα ....

τι κάνεις? πως πάει το δόντι?

Αστα ακομα με ποναει,εκανα μια βλακεια,κατι με ενοχλουσε και πηρα την οδοντογλυφιδα να δω και τραβηξα το ραμα και τωρα με ενοχλει πιο πολυ.Λες να πειραζει;

Αστα ακομα με ποναει,εκανα μια βλακεια,κατι με ενοχλουσε και πηρα την οδοντογλυφιδα να δω και τραβηξα το ραμα και τωρα με ενοχλει πιο πολυ.Λες να πειραζει;

έβγαλες το ράμα? πάρε τον γιατρό αύριο πρωί πρωί μην πάθεις καμιά μόλυνση.

ελπίζω να μην πειράζει αλλά παρτον καλού κακού. Ω ρε γμτ φαντάζομαι τώρα πονάει πολύ....

url]

έβγαλες το ράμα? πάρε τον γιατρό αύριο πρωί πρωί μην πάθεις καμιά μόλυνση.

ελπίζω να μην πειράζει αλλά παρτον καλού κακού. Ω ρε γμτ φαντάζομαι τώρα πονάει πολύ....

Δεν το εβγαλα απλα το τραβηξα,και κρεμεται,Αμα ανοιξω το στομα μου το βλεπω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...