Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου φευγω για λίγο...πάω να κάνω ένα καφεδάκι να πιω για να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά να δούμε το μπασκετ με το μωρό...

Σας φιλώ όλες...

Και πάλι χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στην εορτάζουσα...

φιλακια:-P

Διαφημίσεις

Είμαι σίγουρη ότι και οι άλλες δυο είναι ωραίες θα τις κρατήσω να τις κάνω....

Ναι Νατάσα μου είναι και του σιροπιαστού και του παραδοσιακού θα έλεγα...

Ας πούμε εγώ λυσσάω να βγω για να φάω βάφλα...το μωρό ζητάει ένα χαλβά σιμιγδαλένιο και είναι οκ..

Ο καθένας με τα γούστα του...:wink:;-)

Και εγώ τα σοκολατοειδή προτιμώ.Τα λατρεύω!!!!Ο άντρας πάλι τα τρώει,αλλά προτιμά πιο ελαφριά γλυκά!!!!

Κοριτσάκια μου φευγω για λίγο...πάω να κάνω ένα καφεδάκι να πιω για να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά να δούμε το μπασκετ με το μωρό...

Σας φιλώ όλες...

Και πάλι χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στην εορτάζουσα...

Να πας κοριτσάκι!!!Τα λέμε!!!

Διαφημίσεις

ευχαριστώ νάντι...μακάρι για όλες μας...

Μακάρι ρε Μορφάκι μου!!!Θα μας κάνουν τα κορίτσια καλή αρχή και θα πάμε εμείς μετά να ακολουθήσουμε.Εγώ θα πάω Γενάρη και εσύ Φλεβάρη ε???Κοντά θα είμαστε!!!!

ε ...καλά μπορεί και να μην πάρω...

Ρε συ μας δουλεύεις???Πάρε παιδάκι μου τον άνθρωπο να του το πεις.Σίγουρα θα θέλει να ξέρει αν έχεις κάποια ενόχληση!!!Αφού θα είναι στην δουλειά έτσι κι αλλιώς δεν θα τον ενοχλήσεις!!!

Μακάρι ρε Μορφάκι μου!!!Θα μας κάνουν τα κορίτσια καλή αρχή και θα πάμε εμείς μετά να ακολουθήσουμε.Εγώ θα πάω Γενάρη και εσύ Φλεβάρη ε???Κοντά θα είμαστε!!!!

γιατί λες γενάρη....αφού θα μείνεις χωρίς εξωσω...είπαμε...

να παρεις....:-P και με την ευκαιρια να τον ρωτησεις τί δεν κανει να τρως

Μπράβο Νατασούλα.Πες και εσύ καμία κουβέντα!!!

Εσύ κοριτσάκι δεν έχεις αποφασίσει ακόμα πότε θα ξαναπροσπαθήσεις ε???

Κάνε εσύ βέβαια τις ζουζουνίες σου με τον αντρούλη σου και ίσως να μην χρειαστεί να ξαναπροσπαθήσεις μετά.Στο εύχομαι από καρδιάς!!!

Διαφημίσεις

Ρε συ μας δουλεύεις???Πάρε παιδάκι μου τον άνθρωπο να του το πεις.Σίγουρα θα θέλει να ξέρει αν έχεις κάποια ενόχληση!!!Αφού θα είναι στην δουλειά έτσι κι αλλιώς δεν θα τον ενοχλήσεις!!!

πήρα μαρή....μου είπε δεν πειράζει....αλλά αν με ενοχλεί πολύ να πάω να μου το βγάλει απο εβδομάδα.........

γιατί λες γενάρη....αφού θα μείνεις χωρίς εξωσω...είπαμε...

Ρε Μορφάκι είναι πάρα πολύ δύσκολο με το σπέρμα που έχουμε.Πόσες φορές πια μπορεί να συμβεί ένα θαύμα???Στατιστικά και μόνο να το δεις δεν είναι εύκολο.Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω καθόλου αυτό και αν ο γιατρός μου το επέτρεπε θα ξεκινούσα από τώρα για να μην χάνω χρόνο,αλλά όπως είπαμε ο ντοκ έχει άλλη γνώμη.

πήρα μαρή....μου είπε δεν πειράζει....αλλά αν με ενοχλεί πολύ να πάω να μου το βγάλει απο εβδομάδα.........

Καλά μαρή μην φωνάζεις!!!Εσύ είπες ότι δεν είχες πάρει.Μια χαρά λύση σου έδωσε ο άνθρωπος.

Μπράβο Νατασούλα.Πες και εσύ καμία κουβέντα!!!

Εσύ κοριτσάκι δεν έχεις αποφασίσει ακόμα πότε θα ξαναπροσπαθήσεις ε???

Κάνε εσύ βέβαια τις ζουζουνίες σου με τον αντρούλη σου και ίσως να μην χρειαστεί να ξαναπροσπαθήσεις μετά.Στο εύχομαι από καρδιάς!!!

δεν ξερουμε ακομα αγαπη, δεν εχουμε τα χρηματα:confused:

τις ζουζουνιες τις κανουμε, αλλα νομιζω οτι αμα ητανε θα ειχα μεινει φυσιολογικα. 4 χρονια ειναι αυτα... ειναι πολλα νομιζω:confused:

σου ευχομαι να μην χρειαστεις να κανεις τον Γεναρη... αν και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερετε μονοι τα Χριστουγεννα;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...