Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

190 γρ κουβερτούρα 52%-55%

250 γρ. βούτηρο

190 γρ. ζαχαρη

4 αυγα

120 αλευρι

250 καρύδια

οκ πανω κατω η ιδια ειναι.... αλλα σου βγαινει με τοσο λιγο αλευρι??

εμενα μου φαινεται λιγο... παρολα αυτα μου βγαινει σχετικα λεπτο... οχι σαν αυτα που σερβιρουνε εξω....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε???

Εγώ γύρισα από τη δουλειά πριν μια ώρα και είμαι απλά πτώμα.Εντωμεταξύ περιμένω και κάτι φίλους να έρθουν και να δω πως θα τους υποδεχτω.Κομμάτια είμαι.Και αύριο πάλι θα δουλέψω για κανένα δύωρο.Ευτυχώς λίγο!!!

Δημητρούλα και Λινάκι να χαίρεστε τα αντράκια σας!!!Να είστε πάντα μαζί ευτυχισμένοι.

Λαμπρινούλα μου να χαίρεσαι την κορούλα σου.

Ρε Μορφάκι τι είναι αυτό που είπες???Τρελάθηκα!!!Ένα παιδάκι κλαίει και δεν δίνει κανείς σημασία???Για όνομα πια.Και η μαμά του αμέσως να το μαλώσει???Εντάξει σε όλους μπορεί να συμβεί αυτό ειδικά σε τόσο μεγάλους χώρους και με κόσμο,αλλά να τα μαλώσει έτσι που ήταν τρομαγμένο???Βέβαια θα είχε τρομάξει και αυτή πολύ!!!

Αρτεμάκι μου χαίρομαι που είσαι καλά.Πολλή κούραση τραβάς ρε κοπέλα.Τα δίδυμα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση,αλλά που θα πάει θα μεγαλώσουν.Να μου τα φιλήσεις.

Μαρθούλα καλώς ήρθες στην παρέα μας.Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σου!!!

150 γρ κουβερτούρα

180 γρ βούτυρο

150 γρ ζάχαρη κοινή

3 αβγά

90 γρ αλεύρι

180 γρ καρύδια ψίχα

Εκτέλεση:

Λιώνουμε τη σοκολάτα με μπεν μαρι στους 40 βαθμούς μαζι με το βούτυρο

Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν

Ρίχνουμε το μείγμα της σοκολάτας στο μείγμα των αβγών, ανακατεύουμε με μια κουταλα και προσθέτουμε το αλεύρι και τα καρύδια.

Στρώνουμε λαδοκολα με μικρό ταψί 20χ20 και αδειάζουμε το μείγμα.

Ψήνουμε ακριβώς στους 160-170 για 25 λεπτά ακριβώς.

Το έχω κάνει πολλές φορές και πάντα πετυχαίνει!

Είναι ακριβώς από την εκπομπή που έκανε στο μεγκα.

Χωρίς παραλλαγές.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Τι έγινε καλέ???Τα προκομένα κορίτσια του φόρουμ ανταλλάσσουν συνταγές???Να παίρνω μαθήματα εγώ η ανεπρόκοπη.Καλά βέβαια εγώ γλυκά δεν φτιάχνω ούτε παίρνουμε σπίτι γιατί θα γίνουμε και οι δύο τόφαλοι!!!

Διαφημίσεις

Τι έγινε καλέ???Τα προκομένα κορίτσια του φόρουμ ανταλλάσσουν συνταγές???Να παίρνω μαθήματα εγώ η ανεπρόκοπη.Καλά βέβαια εγώ γλυκά δεν φτιάχνω ούτε παίρνουμε σπίτι γιατί θα γίνουμε και οι δύο τόφαλοι!!!

Άστα να πάνε! Και μόνο που τα διαβάζω ανεβαίνει το ζάχαρο μου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

οκ πανω κατω η ιδια ειναι.... αλλα σου βγαινει με τοσο λιγο αλευρι??

εμενα μου φαινεται λιγο... παρολα αυτα μου βγαινει σχετικα λεπτο... οχι σαν αυτα που σερβιρουνε εξω....

Ναι μωρό μου και είναι και πάρα πολύ ωραίο...είναι κλασικό μπράουνι..θα δοκιμασω και την δική σου....ετσι και αλλίως και είναι από τα γλυκά που δεν τρώει το μωρό και μπορώ να πειραματιστώ άφοβα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

τί κανεις Ναντιάκι μου? καλησπερα.... η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν τα φτιαχνω συχνα γιατι η χολιστερινη θα βαρεσει κοκκινο:-P

Γειά σου Ναντιακι μου ...κουράστηκες κουκλίτσα μου???

Καλά ρε κορίτσια 3 συνταγές και οι 3 διαφορετικές...αλλά του Παρλιάρου...τι να πω???Εγώ την έχω από τις γλυκιές ιστορίες το περιοδικό του...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μωρό μου και είναι και πάρα πολύ ωραίο...είναι κλασικό μπράουνι..θα δοκιμασω και την δική σου....ετσι και αλλίως και είναι από τα γλυκά που δεν τρώει το μωρό και μπορώ να πειραματιστώ άφοβα...

σιγουρα θα ειναι ωραιο... ισως εμενα το πυρεξ μου ειναι λιγο μεγαλυτερο... νομιζω...

δεν του αρεσει το μπραουνι ε? ειναι των σιροπιαστων??

Καλά ρε κορίτσια 3 συνταγές και οι 3 διαφορετικές...αλλά του Παρλιάρου...τι να πω???Εγώ την έχω από τις γλυκιές ιστορίες το περιοδικό του...

Εγώ την εχω απο το site του μεγκα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

εμενα απο εκδοση της Κυριακατικης Ελευθεροτυπιας:cool:

τί κανεις Ναντιάκι μου? καλησπερα.... η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν τα φτιαχνω συχνα γιατι η χολιστερινη θα βαρεσει κοκκινο:-P

Καλά είμαι κορίτσια μου.

Τι να πω σας διαβάζω και από τη μια μου τρέχουν τα σάλια και από την άλλη σκέφτομαι τι ακαμάτα που είμαι!!!Τυχερά τα αντράκια σας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...