Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ωπ!!!! Μπραουνι έχω την καλύτερη του πλανήτη!

Παρλιαρος....

που εισαι μπεμπα?? και η δικια μου του παρλιαρου ειναι αλλα με λιγες παραλλαγες.... δικες μου παντα:P

που εισαι μπεμπα?? και η δικια μου του παρλιαρου ειναι αλλα με λιγες παραλλαγες.... δικες μου παντα:P

Εδώ κοπελαρα μου, είμαι πάνω απο το ψυγείο και μετράω τις ώρες για να κόψω τον κορμό να φάω!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ρε κοριτσια και εγώ του Παρλιάρου κάνω αλλά δεν έχει δεν είναι σαν αυτή που έγραψε η Νατάσα...θα την βρω αυριο και θα σας την γράψω...για πες την δική σου ρε Δήμητρα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια και εγώ του Παρλιάρου κάνω αλλά δεν έχει δεν είναι σαν αυτή που έγραψε η Νατάσα...θα την βρω αυριο και θα σας την γράψω...για πες την δική σου ρε Δήμητρα...

απο που την βρηκες?? εγω σε ενα περιοδικο

Νομίζω ότι πρέπει να ρωτήσεις Μορφω...εγώ ξέρω ότι οι επεμβάσεις αυτές θέλουν κανα τρίμηνο ειδική διατροφή...

σιγά καλέ κήλη έκανα....εμένα δεν μου είπανε τίποτα....

Διαφημίσεις

σιγά καλέ κήλη έκανα....εμένα δεν μου είπανε τίποτα....

και η πεθερουλα μου η γλυκεια που εκανε τον Οκτωβρη της δωσανε διατροφη... νομιζω οχι λαχανικα και γενικα οτι φουσκωνουνε την κοιλια και ερεθιζουνε το εντερο.... ισως γι αυτο σε τραβανε τα ραμματα

οταν ειχα κανει σκωλεικοειδιτιδα που δωσανε διατροφη... που ειναι πιο απλη επεμβαση απο την δικια σου

και η πεθερουλα μου η γλυκεια που εκανε τον Οκτωβρη της δωσανε διατροφη... νομιζω οχι λαχανικα και γενικα οτι φουσκωνουνε την κοιλια και ερεθιζουνε το εντερο.... ισως γι αυτο σε τραβανε τα ραμματα

οταν ειχα κανει σκωλεικοειδιτιδα που δωσανε διατροφη... που ειναι πιο απλη επεμβαση απο την δικια σου

Συμφωνώ νομίζω ότι ειδικά τα όσπρια απαγορεύονται...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...