Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

εύκολο....την άλλη φορά που θα έχω όρεξη να κάνω γλυκό...θα κάνω αυτό....πότε θα μου έρθει δεν ξέρω....!:P:p:p:p:p

ναι ειναι ευκολο και δεν εχει επιπλεον ζαχαρη... οτι εχει οι κουβερτουρες και τα μπισκοτα..... και εμενα γι αυτο μ 'αρεσει γιατι ειναι και ελαφρυ:-P

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια...

Δήμητρα και Λίν να χαίρεστε τα αντράκια σας...Λαμπρινούλα και εσύ να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου...

Αρτεμις πολύ χάρηκα που έγραψες νεα σου σε σκεφτόμουν...

Δήμητρα μετέφερε τα χρόνια πολλά στο αντράκι σου από εμένα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

καλά είμαι.....ένα συγκεκριμένο με τραβάει...το κοιτάω και λέω τώρα θα σπάσει ύστερα θα σπάσει....θα είναι στην κλινική μετά τις 8..

ποτε σου ειπε οτι μπορεις να επιστρεψεις? φανταζομαι οχι ακομα... ε?

ναι ειναι ευκολο και δεν εχει επιπλεον ζαχαρη... οτι εχει οι κουβερτουρες και τα μπισκοτα..... και εμενα γι αυτο μ 'αρεσει γιατι ειναι και ελαφρυ:-P

Το δικό μου είναι καλύτερο...:tongue::tongue::tongue:

I81rp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια...

Δήμητρα και Λίν να χαίρεστε τα αντράκια σας...Λαμπρινούλα και εσύ να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου...

Αρτεμις πολύ χάρηκα που έγραψες νεα σου σε σκεφτόμουν...

Δήμητρα μετέφερε τα χρόνια πολλά στο αντράκι σου από εμένα...

τί κανεις Αναστασάκι?? εμεις εδω ανταλλασουμε συνταγες!

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια σήμερα πήγα στα τσαμπο....και βλέπω ενα αγοράκι να κλαίει...του λέω τι έπαθες;έχασα την μαμά μου λέει...τον παίρνω απο το χέρι...ο καημένος έκλαιγε πολύ....τον πάω στα ταμεία και λέω την κοπέλα το μωρό χάθηκε....θα φώναζαν απο τα μεγάφωνα την μαμά του....ο έρμος απο την ταραχή του ξέχασε το όνομα της μαμάς του....τελος ήρθε η μαμά του...και της λέει ο μικρός εσύ φταις που με έχασες :P...μου έκανε εντύπωση όμως που κανένας άλλος δεν ενδιαφέρθηκε να δεί γιατί κλαίει ο μικρός....τόση αδιαφορία ρε γαμώτο;γιατί αδιαφορούμε έτσι;ένα παιδάκι κλαίει μόνο του...και εμάς δεν μας νοιάζει... γιατί έχουμε καταντήσει έτσι;....

τί κανεις Αναστασάκι?? εμεις εδω ανταλλασουμε συνταγες!
μπα?:tongue::tongue:

Καλά είμαι...αλλά πάρα πολύ κουρασμένη....πτώμα...

Τι μπα μαρή αφού είναι καλύτερο...εχω φτιάξει και το δικό σου και της Αργυρώς με το ζαχαρούχο...τι οποίο είναι αίσχος....μην το φτιάξετε ποτέ...

I81rp3.png

ρε κορίτσια σήμερα πήγα στα τσαμπο....και βλέπω ενα αγοράκι να κλαίει...του λέω τι έπαθες;έχασα την μαμά μου λέει...τον παίρνω απο το χέρι...ο καημένος έκλαιγε πολύ....τον πάω στα ταμεία και λέω την κοπέλα το μωρό χάθηκε....θα φώναζαν απο τα μεγάφωνα την μαμά του....ο έρμος απο την ταραχή του ξέχασε το όνομα της μαμάς του....τελος ήρθε η μαμά του...και της λέει ο μικρός εσύ φταις που με έχασες :P...μου έκανε εντύπωση όμως που κανένας άλλος δεν ενδιαφέρθηκε να δεί γιατί κλαίει ο μικρός....τόση αδιαφορία ρε γαμώτο;γιατί αδιαφορούμε έτσι;ένα παιδάκι κλαίει μόνο του...και εμάς δεν μας νοιάζει... γιατί έχουμε καταντήσει έτσι;....

Μα καλά ρε και αυτή η αθεόφοβη που το παράτησε το μικρό της...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαι...αλλά πάρα πολύ κουρασμένη....πτώμα...

Τι μπα μαρή αφού είναι καλύτερο...εχω φτιάξει και το δικό σου και της Αργυρώς με το ζαχαρούχο...τι οποίο είναι αίσχος....μην το φτιάξετε ποτέ...

και το δικο μου της Αργυρως ειναι.... απλα εγω δεν συμπαθω το κακαο γι αυτο το λεω...:P

οντως πολυ αδιαφορία.... και εγω το ιδιο αναρωτιεμαι ωρες ωρες.... πολλα γαιδουρια κυκλοφορουνε:confused:

οντως πολυ αδιαφορία.... και εγω το ιδιο αναρωτιεμαι ωρες ωρες.... πολλα γαιδουρια κυκλοφορουνε:confused:

μπορεί αύριο ...να χαθεί το δικό μας παιδί.....δεν μπορώ να το καταλάβω...

και το δικο μου της Αργυρως ειναι.... απλα εγω δεν συμπαθω το κακαο γι αυτο το λεω...:P

Εχεις δοκιμάσει να κάνεις αυτόν με το ζαχαρούχο???Τον έκανα πριν κανα 2 χρόνια και ο άντρας μου με έβριζε τρεις μέρες....

Είναι πολύ γλυκατζής και έχει τρομερή άποψη για τα γλυκά...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...