Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ Μορφάκι μου!

Φέτος δε θα κάνουμε γιορτή λόγω του πένθους, όμως έκανα ενα εύκολο γλυκό για το καλό της ημέρας!

Μου έδωσε τη συνταγή η Αναστασία έκανα κορμό, ωραίος βγήκε γιαμ γιαμ!!

Γιορτάζει και η κόρη της Λαμπρινης της έστειλα μήνυμα.

στείλε μου λίγο.....θέλω γλυκό.....και πήγα στο μαγαζί....αλλά λέω δεν θα πάρω....αλλά τώρα θέεεεεεελω...:P:p

στείλε μου λίγο.....θέλω γλυκό.....και πήγα στο μαγαζί....αλλά λέω δεν θα πάρω....αλλά τώρα θέεεεεεελω...:P:p

Άστα να πάνε. .. το μισό μπήκε κατάψυξη!

Το άλλο το έφαγα με το κουτάλι!

Τι λιχούδο που είμαι!

Στο μαγαζί πήγες για βόλτα φαντάζομαι ... Σωστά? ?

Μην υποψιαστώ ότι δουλεψες!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Άστα να πάνε. .. το μισό μπήκε κατάψυξη!

Το άλλο το έφαγα με το κουτάλι!

Τι λιχούδο που είμαι!

Στο μαγαζί πήγες για βόλτα φαντάζομαι ... Σωστά? ?

Μην υποψιαστώ ότι δουλεψες!

όχι για βόλτα πήγα........μου αρέσει ο κορμός...δεν μου γράφεις τα υλικά να πάω να πάρω για να κάνω;

Διαφημίσεις

όχι για βόλτα πήγα........μου αρέσει ο κορμός...δεν μου γράφεις τα υλικά να πάω να πάρω για να κάνω;

Βεβαίως.

200 γρ βούτυρο Όλυμπος ή αντόρο ή λουρπακ (οχι βιταμ)

1 φλιτζάνι τσαγιού κακάο ιον

1 πακέτο πτι μπερ

1 ποτήρι ζάχαρη άχνη

Ελάχιστο γάλα

Ελάχιστο κονιάκ

Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου και το χτυπάς στο μίξερ μαζί με κακάο και άχνη.

Όταν γίνει ενιαίο μείγμα σπας τα μπισκότα και τα ρίχνεις μέσα.

Απο πανω ρίχνεις λίγο γάλα και το κονιάκ και ανακατεύεις με το χέρι ή με σπάτουλα.

Εγώ έβαλα σπάτουλα.

Ξαναλέω συνταγή ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ!!

Μη της κλέψω και τη δοξα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Βεβαίως.

1 πακέτο πτι μπερ

1 ποτήρι ζάχαρη άχνη

Ελάχιστο γάλα

Ελάχιστο κονιάκ

Απο πανω ρίχνεις λίγο γάλα και το κονιάκ και ανακατεύεις με το χέρι ή με σπάτουλα.

Εγώ έβαλα σπάτουλα.

εχω και εγω μια πολυ καλη συνταγη για κορμο. με πιο λιγα υλικα και πιο ευκολο.. αν θελετε σας την λεω:-P

Βεβαίως.

1 πακέτο πτι μπερ

1 ποτήρι ζάχαρη άχνη

Ελάχιστο γάλα

Ελάχιστο κονιάκ

Εγώ έβαλα σπάτουλα.

ευχαριστώ.....πήγα τα πήρα τα υλικά....

Διαφημίσεις

τι κανεις Μορφακι? πως πας? σε τραβανε ακομα τα ραμματα? τηλ. στον γιατρο?

τι κανεις Μορφακι? πως πας? σε τραβανε ακομα τα ραμματα? τηλ. στον γιατρο?

καλά είμαι.....ένα συγκεκριμένο με τραβάει...το κοιτάω και λέω τώρα θα σπάσει ύστερα θα σπάσει....θα είναι στην κλινική μετά τις 8..

για πέστην.....καλησπέρα....

2 κουβερτουρες

λιγο φρεσκο βουτυρο

ελαχιστο γαλα

1 πακετο πτι-μπερ

Λιωνουμε τις κουβερτουρες μπεν μαρι μαζι με το βουτυρο(1 κουταλια σουπας) και προσθετουμε προς το τελος το γαλα. το αφηνουμε να κρυωσει.

σπαμε τα μπισκοτα σε μικρα κομματια με το χερι. ριχνουμε την σοκολατα και ανακατευουμε.

παιρνουμε 1 μεγαλο κομματι λαδοκολλα και τοποθετουμε το μειγμα σε σχημα σαλαμι(μακροστενο). τυλιγουμε τη λαδοκολλα και της δινουμε σχημα καραμελας. το βαζουμε στο ψυγειο για 2-3 ωρες. Ετοιμο:P

2 κουβερτουρες

λιγο φρεσκο βουτυρο

ελαχιστο γαλα

1 πακετο πτι-μπερ

Λιωνουμε τις κουβερτουρες μπεν μαρι μαζι με το βουτυρο(1 κουταλια σουπας) και προσθετουμε προς το τελος το γαλα. το αφηνουμε να κρυωσει.

σπαμε τα μπισκοτα σε μικρα κομματια με το χερι. ριχνουμε την σοκολατα και ανακατευουμε.

παιρνουμε 1 μεγαλο κομματι λαδοκολλα και τοποθετουμε το μειγμα σε σχημα σαλαμι(μακροστενο). τυλιγουμε τη λαδοκολλα και της δινουμε σχημα καραμελας. το βαζουμε στο ψυγειο για 2-3 ωρες. Ετοιμο:P

εύκολο....την άλλη φορά που θα έχω όρεξη να κάνω γλυκό...θα κάνω αυτό....πότε θα μου έρθει δεν ξέρω....!:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...