Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γιαυτό είπα με νάζι διότι ξέρω ότι στους περισσότερους δεν αρέσει να τους πρήζουν... Βέβαια ότι κι αν κάνεις με μερικούς δεν μπορείς να το αποφύγεις... Μακάρι να το αποφασίσει μόνος του μιμιτρα μου καί σύντομα.

ΡΙΚΑ μου καλά είμαι! Είναι πολύ φρόνιμα τα αγόρια σήμερα και ανησυχώ λιγάκι... εσύ πως είσαι τί νεα???

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ! Ο καφές πίνεται σκέτος αλλά ειδικά το πράσινο τσάι δεν πινεται χωρίς λίγο γλυκαντικό...Ειμαι πολύ γλυκατζου!!!!!!!!!!!!!!!!! Δώσε μου τρούφες, γλυκά και kit kat και πάρε μου την ψυχή! :P

Απλα θα αγοράσω στέβια που ειναι βιολογικο και υποκατάστατο της ζάχαρης...Μέχρι τότε προσωρινά βάζω canderel, ενα δισκιάκι ισοδυναμει με μια κουταλια ζάχαρης και εχει 0 θερμίδες.

Ναι μπορεις να φας ολη τη μερα 4 φορες το ιδιο γευμα, την ιδια ομάδα.

Η ομάδα με το ψωμι εχει 2 ωρες αναμονη μεχρι να ξαναφας...αλλα εγω και σε αυτη αφήνω 4 ώρες, απλα αυτο που εφαγα το πρωί ηταν μπαμπατσκο που λεμε και αντεξα ανετα 4 ώρες. Ψωμί πάνω, ψωπί κάτω, 2 φέτες mielner και ανθότυρο.

ΛΕΤΑΚΙ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ.....ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑ.....ΤΟ ΘΕΛΩ.....ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΟ ΓΛΥΚΟΟΟΟΟΟΟΟ....!!!!!!!!!

ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ε..????????????

Κοριτσάκια έχουμε αποτέλεσμα.

Η προλακτίνη μας είναι φυσιολογική.

Όμως θα την ξανακάνω για να ειμαι σιγουρη!

Χιχιχιχι!

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ....ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ....!!!!!!!!

ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΥΘΕΩΣ.....ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ....ΘΕΛΕΙ ΠΟΝΗΡΙΑ...!!!!!!!;););)

ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

"ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ..."

ΤΟΤΕ, ΑΥΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...!!!!!!!!!:P:p:p

Σήμερα γυρισα νωρίς σπίτι αλλα θα σας δω αυριο το πρωϊ..εχει ματς

Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος

δεν υπάρχει άλλος πιο δυναμικός

και χιλιάδες φίλοι, μόλις δουν τριφύλλι,

ζήτω λένε ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ

Παναθηναϊκέ μεγάλε και τρανέ.

Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ

πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινέ.

Σ' έχουνε δοξάσει οι γνωστοί σου άσσοι

που λεβέντες είναι όλοι με καρδιά.

Χαίρεται η Ελλάδα που 'χει τέτοια ομάδα,

που της νίκης έχει πάντα τα κλειδιά.

Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ

Παναθηναϊκέ μεγάλε και τρανέ.

Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ

πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινέ.

ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΕ-ΟΛΕ...!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

Τι με λες τωρα;τι με λες;Τα νευρα μου

ΡΕ ΕΥΜΟΡΦΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑ....

ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ..!!!!:tongue::tongue::tongue:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΥΘΕΩΣ.....ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ....ΘΕΛΕΙ ΠΟΝΗΡΙΑ...!!!!!!!;););)

"ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ..."

ΤΟΤΕ, ΑΥΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...!!!!!!!!!:P:p:p

ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΕ-ΟΛΕ...!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

ΡΕ ΕΥΜΟΡΦΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑ....

ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ..!!!!:tongue::tongue::tongue:

Χμ.....

Πολυ δίκιο έχεις κυρία Ανίτα. ..

Αυτό θα κάνω!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Γιαυτό είπα με νάζι διότι ξέρω ότι στους περισσότερους δεν αρέσει να τους πρήζουν... Βέβαια ότι κι αν κάνεις με μερικούς δεν μπορείς να το αποφύγεις... Μακάρι να το αποφασίσει μόνος του μιμιτρα μου καί σύντομα.

ΡΙΚΑ μου καλά είμαι! Είναι πολύ φρόνιμα τα αγόρια σήμερα και ανησυχώ λιγάκι... εσύ πως είσαι τί νεα???

Μπουμπού τα extreme boys είναι μια χαρά, κάθονται ήσυχα μέσα στην κοιλίτσα της μαμας τους και μόλις έρθει ώρα και έρθουν στον κόσμο θα σου βγάλουνε το λάδι...Μην ξεχάσεις να μου τα φιλήσεις...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΥΘΕΩΣ.....ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ....ΘΕΛΕΙ ΠΟΝΗΡΙΑ...!!!!!!!:wink::wink::wink:

ΤΟΤΕ, ΑΥΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...!!!!!!!!!:-P:razz::-P

Πολύ διακριτικά θα του το πει ρε Ανιτάκι, χαχαχα.Θα φρικάρει ο άνθρωπος....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Μπουμπού τα extreme boys είναι μια χαρά, κάθονται ήσυχα μέσα στην κοιλίτσα της μαμας τους και μόλις έρθει ώρα και έρθουν στον κόσμο θα σου βγάλουνε το λάδι...Μην ξεχάσεις να μου τα φιλήσεις...

Se euxaristo Anastasia mou! Panta me skeftesai Kai me kathisixazeis! Tha ta filiso tora. Kalinixta Kai Oneida glika! Xxxx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Δημητρούλα μου πολύ χάρηκα με τις εξετάσεις σου.Όλα καλά λοιπόν.Πάντως όλοι οι άντρες είναι λίγο πολύ έτσι με τους γιατρούς!!!!και εγώ λέω στον δικό μου να κάνει εξετάσεις αίματος και όλο το αναβάλει.Το μόνο που έκανε αμέσως ήταν να κόψει το τσιγάρο,δόξα τω Θεώ,αυτό το έκανε αμέσως και ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι,αλλά στα άλλα πάμε με σπρώξιμο!!!!

Ξέρω ότι εσένα σε τρώει,αλλά χρειάζεται χρόνο.Προσπάθησε όσο μπορείς με κουβέντα και χωρίς να γίνεσαι ιδιαίτερα φορτική!!!!

Μπράβο Ανιτάκι πολύ ωραία ιδέα!!!!Και πάνω απ'όλα πολύ διακριτική!!!Χαχαχα!

leuta μου και εσύ πανάθα?Μπράβο κοπελάρα μου!!!!

pink hat τι κάνουν τα ζουζούνια σου?

Χριστινάκι τα δικά σου είναι ήσυχα μωρέ γιατί δεν θέλουν να ταλαιπωρούν τη μαμά από τώρα.Περιμένουν να έρθουν στον κόσμο πρώτα και μετά!Μην ανησυχείς καθόλου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...