Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Tora se ligo tha fygw ...

Se genikes grames kala eimai.

Apla anipomono na ksekiniso kai na telionoume.

Esu pote ksekinas ????

Δουλειά Σαββατιάτικο Νταντακι; μην τους κακομαθαίνεις γιατι μετά θα σου ζηταν ότι τους ερθει...! Πληρωθηκατε τα υπολοιπα;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Χάθηκα ο ξέρω αλλα με 2 μωρα είμαι συνέχεια απασχολημένη. Ειρηνακι καπου ειδα οτι ρωταγες, νασαι καλα. σορρυ δεν ειδα ολα τα μνμ. Ηθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις κοπέλες που ξεκινούν προσπάθεια. Μακάρι με τη βοήθεια του θεού κ της Παναγίας να πετύχει η προσπάθεια σας και σύντομα να έχετε στην αγκαλιά σας τα βασανακια σας!

Οι εγκύουλες μου πως τα πανε? ελπίζω όλα να κυλούν ομαλά με τις εγκυμοσύνες σας! Λαμπρινη και πινκ πρέπει να κοντεψατε στο τέλος ε?

Εγώ ακόμη πάω τριφτη, δύσκολος ο αποκλειστικος θηλασμος δίδυμων...έπαθα και μαστιτιδα και με έφερε πολύ πίσω... Με αποτελεσμα να μη βαλουν καλο βαρος... ο ενας μαλιστα μονο 80γρ εβαλε σε 12 μερες.... ελπιζω την τεταρτη που θα ξαναπαμε να εχει βαλει...Τεσπα, κατα τα αλλα τα μωρα ειναι καλά και χαμογελαστά.

Φιλουθκια

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Δουλειά Σαββατιάτικο Νταντακι; μην τους κακομαθαίνεις γιατι μετά θα σου ζηταν ότι τους ερθει...! Πληρωθηκατε τα υπολοιπα;

Geia sou didimomanoulitsa mas !!!

Distixos eprepe na doulepso k simera :(

Tha plirothoume tin Deutera malon ... Tha doume.

Esu pos eisai?

Yv7Sp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Χάθηκα ο ξέρω αλλα με 2 μωρα είμαι συνέχεια απασχολημένη. Ειρηνακι καπου ειδα οτι ρωταγες, νασαι καλα. σορρυ δεν ειδα ολα τα μνμ. Ηθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στις κοπέλες που ξεκινούν προσπάθεια. Μακάρι με τη βοήθεια του θεού κ της Παναγίας να πετύχει η προσπάθεια σας και σύντομα να έχετε στην αγκαλιά σας τα βασανακια σας!

Οι εγκύουλες μου πως τα πανε? ελπίζω όλα να κυλούν ομαλά με τις εγκυμοσύνες σας! Λαμπρινη και πινκ πρέπει να κοντεψατε στο τέλος ε?

Εγώ ακόμη πάω τριφτη, δύσκολος ο αποκλειστικος θηλασμος δίδυμων...έπαθα και μαστιτιδα και με έφερε πολύ πίσω... Με αποτελεσμα να μη βαλουν καλο βαρος... ο ενας μαλιστα μονο 80γρ εβαλε σε 12 μερες.... ελπιζω την τεταρτη που θα ξαναπαμε να εχει βαλει...Τεσπα, κατα τα αλλα τα μωρα ειναι καλά και χαμογελαστά.

Φιλουθκια

Geia sou omorfh mpoureka mas !!!

Ax k i nifi mou epathe mastitida k taleporithike. Ipomoni vre koukla mou, den ginete alios.

Pos pas me ta kila tis egkimosinis?

Yv7Sp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Φιλουθκια

μας ελειψες κοριτσάκι. Σκεφτόμουν κιόλας σημερα να σου αφησω ενα πμ τουλάχιστον να μας ελεγες τι κάνεις. Εκτός απο τα μωράκια σου εσύ πως είσαι (ψυχικά και σωματικά); Κανε κουράγιο, ηδη ξεπετάχτηκαν τα παιδάκια σου και όσο παει θα γίνεται πιο εύκολο, ....Σε σκεφτόμαστε όλες. Πολλά φιλιά

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Geia sou didimomanoulitsa mas !!!

Distixos eprepe na doulepso k simera :(

Tha plirothoume tin Deutera malon ... Tha doume.

Esu pos eisai?

Καλά είμαι Νταντακι μου, τίποτα νεότερο...! Μεχρι τι ώρα θα είσαι στη δουλειά; αντε πηγε 3:30...να παρεις μια μερα αδεια μεσα στην εβδομάδα

kOZcp3.png

Καλά είμαι Νταντακι μου, τίποτα νεότερο...! Μεχρι τι ώρα θα είσαι στη δουλειά; αντε πηγε 3:30...να παρεις μια μερα αδεια μεσα στην εβδομάδα

Gyrisa epitelous ...

Spiti mou spitaki mou ...

Meta to dikastirio gia arthro 99, pou den tha mpoume sigoura, tha eimai se adeia sinexia.

Klinoume 4 magazia. To dikastirio einai 23.9.

Yv7Sp2.png

Καλύτερα είμαι ψυχικά..... Στις αρχές έχανα την υπομονή μου πιο εύκολα... Αλλά δεν το κρύβω ότι και τώρα ώρες ώρες απελπιζομαι κλαίω και θέλω να σκάσω το κεφάλι μο στον τοίχο :D..... Αμα χαμογελούν όμως ειναι οα τα λεφτά.

Σωματικά είμαι παρά πολυ κουρασμένη κ να φανταστείτε ότι όλα α επι του σπιτιού τα ανέλαβε ο άντρας μου. Πολυ σημαντικο να έχεις τέτοιο στήριγμα. Εννοείται ότι αν δε θηλαζα θα ήταν πιο απλά πράγματα.

Τεσπα με τα κιλά μου έμειναν 3-4. Σιγά σιγά. Αν καταφέρω να κάνω κ γυμναστική σε κάποια φάση θα τα χάσω. Δίαιτα ομως δεν κάνω καθόλου! Τρώω απλά προσέχω τα καυτερα κρεμμύδια μπροκολα κτλ να μη πειραξουν τα μωρα.

Πηνελοπη μου ποτέ γεννας?

Νταντακι ξεκινάς ε? καλή τύχη ολόψυχα!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλύτερα είμαι ψυχικά..... Στις αρχές έχανα την υπομονή μου πιο εύκολα... Αλλά δεν το κρύβω ότι και τώρα ώρες ώρες απελπιζομαι κλαίω και θέλω να σκάσω το κεφάλι μο στον τοίχο :D..... Αμα χαμογελούν όμως ειναι οα τα λεφτά.

Σωματικά είμαι παρά πολυ κουρασμένη κ να φανταστείτε ότι όλα α επι του σπιτιού τα ανέλαβε ο άντρας μου. Πολυ σημαντικο να έχεις τέτοιο στήριγμα. Εννοείται ότι αν δε θηλαζα θα ήταν πιο απλά πράγματα.

Τεσπα με τα κιλά μου έμειναν 3-4. Σιγά σιγά. Αν καταφέρω να κάνω κ γυμναστική σε κάποια φάση θα τα χάσω. Δίαιτα ομως δεν κάνω καθόλου! Τρώω απλά προσέχω τα καυτερα κρεμμύδια μπροκολα κτλ να μη πειραξουν τα μωρα.

Πηνελοπη μου ποτέ γεννας?

Νταντακι ξεκινάς ε? καλή τύχη ολόψυχα!

Tha peraso tin epitropi prota 18.10. k malon Noemvri ta kanw ...

Se euxaristw agapoula mou ...

Filakia pola k stous 3 !!!

Yv7Sp2.png

καταρχήν κοριτσάκι συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, να σου πάνε όλα καλά και να προσέχεις αφού πρέπει να είσαι ξάπλα .... με το καλό να έρθει η ώρα να πάρεις τα αγγελούδια σου στην αγκαλιά σου.

Μη στεναχωριέσαι για τα 4 χαμένα χρόνια να είσαι ευτυχισμένη για το τώρα, αυτό εξάλλου μετράει ...

συνεχίζω να έχω απορία για την εμβρυοτοξικότητα ... δλδ η εξέταση αίματος αυτή λέγεται embryotoxic ή είναι ένα σύνολο απο εξετάσεις ??? γτ εδώ μέσα όλες σχεδόν έχουμε κάνει οτι κυκλοφορεί σε εξετάσεις ... :confused: και πως το αντιμετωπίσατε ... πήρες θεραπεία ???

συγνώμη για την ανάκριση ...

και πάλι όλα καλά να σου πάνε κοριτσάκι ...

α και όσο για την εφορία ... άσε δράμα για όλους η κατάσταση ...

εχουμε ενα χρονο hol tv δεν ηξερα ουτε πως δουλευει κ σημερα ξεκινησα να βλεπω ταινιες!τι αλλο να κανω?δεν περνανε οι ωρες δε θελω κ κοσμο κοιμαμαι ξυπναω ο ανδρας μου ειναι με φιλους για ουζα.

υπεροχα ε?πως θα περασω 5 εβδομαδες τουχαλιστον ακομη ξαπλα?συνολο 2 μηνες11!!!!!

οσο για τις εξετασεις μου πηρε αιμα ο ανθρωπος κ το εστειλε σε εργαστηριο το χαρτι που ειχα παρει ειχε ενα χωρο μετρησεις κ απλα στην εμβρυοτοξικοτητα ηταν κοκκινο. μου εκαναν μια θεραπεια με ανοσοσφαιρηνη κ μια σπερματεγχυση μετα απο 6 εβδομαδες.να πω την αληθεια δεν το πιστευα γιατι ειχα κανει κ πριν 4 χρονια σχεδον δυο σπερματεγχυσεις με 0 αποτελεσματα σε καποιο κεντρο της θεσσαλονικης.για αυτο μου εκανε ο ανθρωπος την τελευταια κ ειπα παω για εξωσωματικη αν δεν πετυχει.τελικα πετυχε!

Διαφημίσεις

γειά σας κορίτσια.....δημητρούλα μου να χαίρεσαι τον άντρα σου.....λινάκι και εσύ να χαίρεσαι τον δικό σου......

Σε ευχαριστώ πολύ Μορφάκι μου!

Φέτος δε θα κάνουμε γιορτή λόγω του πένθους, όμως έκανα ενα εύκολο γλυκό για το καλό της ημέρας!

Μου έδωσε τη συνταγή η Αναστασία έκανα κορμό, ωραίος βγήκε γιαμ γιαμ!!

Γιορτάζει και η κόρη της Λαμπρινης της έστειλα μήνυμα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Christine χάρηκα που έγραψες κάτι!

Τα ζουζούνια σου δεν κάνει να πιουν καθόλου ξένο γάλα?

Ή αυτό το επιλέγεις εσύ?

Θυμάμαι η νύφη μου δεν ήθελε καθόλου το ξένο αλλά δεν ξέρω γιατί.

Θα το ψάξω όταν έρθει η ώρα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...