Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλημερα.μολις τωρα μου εφεραν πρωινο η μαμα μου.γαλα με τσιριος υπεροχα!!

στη λιστα με τις εξετασεις μου ειχε βαλει κ αυτες οταν ψαχνεσαι κανεις τα παντα.εξετασεις αιματολογικες ειναι,κ εγραφε embryotoxic positive αυτα πριν ενα χρονο.

ειμαι η μαρθα μενω εδω κ 6 χρονια σερρες (νυφη στα ΣΕΡΡΑΣ ο ανδρας μου ειναι απο εδω)ειμαι στα 35 .προσπαθουσαμε 4 χρονια απο την ωρα του γαμου ομως κ πιο μπροστα δεν μας προεκοιψε ποτε τιποτα.:(

τωρα ειμαι στην 27η εβδομαδα εγκυος σε διδυμα αυτα τι αλλο να σας πω?Α!σημερα μου ειπε ο γιαννης πως μας ηρθε κ η εφορια 2500 θα πληρωσουμε.

Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ για να φθασουμε τις 32 εβδομαδες για αυτο κ εχω χρονο να γραφω

καταρχήν κοριτσάκι συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, να σου πάνε όλα καλά και να προσέχεις αφού πρέπει να είσαι ξάπλα .... με το καλό να έρθει η ώρα να πάρεις τα αγγελούδια σου στην αγκαλιά σου.

Μη στεναχωριέσαι για τα 4 χαμένα χρόνια να είσαι ευτυχισμένη για το τώρα, αυτό εξάλλου μετράει ...

συνεχίζω να έχω απορία για την εμβρυοτοξικότητα ... δλδ η εξέταση αίματος αυτή λέγεται embryotoxic ή είναι ένα σύνολο απο εξετάσεις ??? γτ εδώ μέσα όλες σχεδόν έχουμε κάνει οτι κυκλοφορεί σε εξετάσεις ... :confused: και πως το αντιμετωπίσατε ... πήρες θεραπεία ???

συγνώμη για την ανάκριση ...

και πάλι όλα καλά να σου πάνε κοριτσάκι ...

α και όσο για την εφορία ... άσε δράμα για όλους η κατάσταση ...

url]

Διαφημίσεις

Pou eisai vre koritsaki mou ????

Edw sto grafeio teleporoume .... :(:(

Ti kaneis ???

εγώ σπίτι μωρέ καλά ...

αμαν βρε μωρό μου και σήμερα στη δουλειά ...

τι ώρα υπολογίζεις να τελειώσεις να πας να ξεκουραστείς και εσύ λιγάκι ...

κατα τα άλλα είσαι καλά ???

url]

ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΔΥΟ ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΜΑΤΕΣ...!!!!!!!!;);)

ΖΕΤΤΑ, ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ..!!!!!!:P:p

ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.!!!!!!!!:tongue::tongue:

γεια σου Ανιτάκι μου,

όλα καλά ???

url]

Διαφημίσεις

Geia sas filenaditses mou....!!!!!!

Mpika apo to kinito na sas pw ena geia eimai ektos spitiou,shmera exei genethlia o giannis k vgika na tou parw doraki.

Tha ksana mpo pio vradaki giati to apogeuma exw vaftisi.

Ta filia mou k tin agapi mou se oles!!!!!!!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

image.php?u=35426&dateline=1369653980

στη λιστα με τις εξετασεις μου ειχε βαλει κ αυτες οταν ψαχνεσαι κανεις τα παντα.εξετασεις αιματολογικες ειναι,κ εγραφε embryotoxic positive αυτα πριν ενα χρονο.

ειμαι η μαρθα μενω εδω κ 6 χρονια σερρες (νυφη στα ΣΕΡΡΑΣ ο ανδρας μου ειναι απο εδω)ειμαι στα 35 .προσπαθουσαμε 4 χρονια απο την ωρα του γαμου ομως κ πιο μπροστα δεν μας προεκοιψε ποτε τιποτα.:(

τωρα ειμαι στην 27η εβδομαδα εγκυος σε διδυμα αυτα τι αλλο να σας πω?Α!σημερα μου ειπε ο γιαννης πως μας ηρθε κ η εφορια 2500 θα πληρωσουμε.

Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ για να φθασουμε τις 32 εβδομαδες για αυτο κ εχω χρονο να γραφω

ΧΑΡΗΚΑ ΜΑΡΘΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΙΤΑ, 40 ΕΤΩΝ, ΜΕΝΩ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΧΘΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΜΟΥ (ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ) ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ...!!!;);)

ΣΥΓΝΩΜΗ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ.... (ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ)......ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΓΚΥΟΣ Ή ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ..???:confused::confused:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Mpika apo to kinito na sas pw ena geia eimai ektos spitiou,shmera exei genethlia o giannis k vgika na tou parw doraki.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

έλα βρε Λινάκι, χρόνια σας πολλά και του χρόνου να γιορτάσετε 3 ή και 4.

Άντε και μην χάνεσαι ... περιμένουμε να μας λες τα νέα σου ...

φιλάκια ...

url]

ΧΑΡΗΚΑ ΜΑΡΘΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΙΤΑ, 40 ΕΤΩΝ, ΜΕΝΩ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΧΘΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΜΟΥ (ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ) ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ...!!!;);)

ΣΥΓΝΩΜΗ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ.... (ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ)......ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΓΚΥΟΣ Ή ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ..???:confused::confused:

ξανθούλα μου λολίτσα εσύ ...

φυσιολογικά είπε οτι έμεινε το κορίτσι ...

url]

Διαφημίσεις

Geia sou Anitaki mou !!!

Kathomastan poles meres kai mazeytike poli doulia. Prepei na timologisoume tin Feutera kai den prolava extes na telioso.

Ase megali taleporia ...

ΑΝΤΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΕΙΡΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..!!!!!!;);)

γεια σου Ανιτάκι μου,

όλα καλά ???

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΕΣΥ ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ..?????:P:p

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ....ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ...!!!!!!!!;);)

ΧΑΙΝΤΕ-ΧΑΙΝΤΕ....ΤΑ ΕΧΩ "ΠΑΙΞΕΙ" ΤΕΛΕΙΩΣ..:rolleyes::rolleyes:

ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΜΑΡΘΑ ΜΟΥ, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ..!!!!!!:P:p

ξανθούλα μου λολίτσα εσύ ...

φυσιολογικά είπε οτι έμεινε το κορίτσι ...

ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....!!!!!!!:P:p:p:p

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΔΥΜΑ..???????:confused::confused::confused:

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΜΑΡΘΟΥΛΑ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ..!!!!!!!!:P:p;)

εγώ σπίτι μωρέ καλά ...

αμαν βρε μωρό μου και σήμερα στη δουλειά ...

τι ώρα υπολογίζεις να τελειώσεις να πας να ξεκουραστείς και εσύ λιγάκι ...

κατα τα άλλα είσαι καλά ???

Tora se ligo tha fygw ...

Se genikes grames kala eimai.

Apla anipomono na ksekiniso kai na telionoume.

Esu pote ksekinas ????

Yv7Sp2.png

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Geia sou Linaki !!!

Na xerese ton androuli sou !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...