Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

δουλεύει ενας γνωστός σε βαφείο και θα το βάψει...του έδωσα ενα ξεθωριασμένο μαυρο παντελόνι...και έγινε καινούργιο....

πάλι καλά, άντε να το βάψεις μπας και το φορέσεις...Και δεν το έκανες πιο πριν να το έχεις για την Κυριακή....Πάντως εγώ λέω μην αγοράσεις κι' άλλο...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

πάλι καλά, άντε να το βάψεις μπας και το φορέσεις...Και δεν το έκανες πιο πριν να το έχεις για την Κυριακή....Πάντως εγώ λέω μην αγοράσεις κι' άλλο...

αν βρώ κάτι φθηνό....θα δω...σε αφήνω...έχει ένα έργο.........μπας και κοιμήθώ....φιλάρες

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΠΙΝΕΖΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΠΑΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ...!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ, ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......!!!!!!!!!;););)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΠΙΝΕΖΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΠΑΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ...!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ, ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......!!!!!!!!!;););)

καλημερα απο την κρύα πόλη των σερρών!χειμωνιασε εδω στο βορρα!χρονια πολλα!ξεχασα οτι σημερα ειναι του σταυρου!!!

Ξεκινησα να σας διαβαζω κ εχετε γραψει πολλα απο χθες το πρωι. καποια κοπελα ειπε για εξωτερικου κεντρο εξωσωματικης εγω στη λιστα που ειχα κανει ειχα κ το Πανεπιστήμιο της Αλεξανδρουπολης /θεσσαλιας /ιωαννινων/παπαγεωργιου. Γιατι να φυγουμε εξωτερικο ολοι οπως ειχε πει ο γιατρος μου εχουν τις επιτυχιες κ τις αποτυχιες τους. Εγω αν δεν ειχα το αποτελεσμα θετικο θα ξεκινουσα με της Αλεξ/πολης γιατι ειχα διαβασει πολυ καλα πραγματα στο parents και ο γιατρος μου ειχε κανει στο πανεπιστημιο ειδικοτητα οποτε πιστευα θα με βοηθουσε κ δεν ειχα τα χρηματα για ιδιωτικα μετα ειχα τη Λαρισα, μετα ιωαννινων κ μετα θεσσαλονικη Παπαγεωργιου.Νομιζω στην επαρχια γινεται καλη δουλεια.

Διαφημίσεις

καλημερα απο την κρύα πόλη των σερρών!χειμωνιασε εδω στο βορρα!χρονια πολλα!ξεχασα οτι σημερα ειναι του σταυρου!!!

Ξεκινησα να σας διαβαζω κ εχετε γραψει πολλα απο χθες το πρωι. καποια κοπελα ειπε για εξωτερικου κεντρο εξωσωματικης εγω στη λιστα που ειχα κανει ειχα κ το Πανεπιστήμιο της Αλεξανδρουπολης /θεσσαλιας /ιωαννινων/παπαγεωργιου. Γιατι να φυγουμε εξωτερικο ολοι οπως ειχε πει ο γιατρος μου εχουν τις επιτυχιες κ τις αποτυχιες τους. Εγω αν δεν ειχα το αποτελεσμα θετικο θα ξεκινουσα με της Αλεξ/πολης γιατι ειχα διαβασει πολυ καλα πραγματα στο parents και ο γιατρος μου ειχε κανει στο πανεπιστημιο ειδικοτητα οποτε πιστευα θα με βοηθουσε κ δεν ειχα τα χρηματα για ιδιωτικα μετα ειχα τη Λαρισα, μετα ιωαννινων κ μετα θεσσαλονικη Παπαγεωργιου.Νομιζω στην επαρχια γινεται καλη δουλεια.

Καλημέρα κορίτσι. .. καλώς ήρθες στην παρέα μας. ...

Θέλεις να μας εξηγήσεις λίγο τι είναι η εμβρυοτοξικοτητα που έχεις αναφέρεις? Και πως ακριβώς το ανακαλυψατε?

Και αν θέλεις πες μας και κάτι για σένα για να σε γνωρίσουμε. ...

Εγω είμαι η Ζεττα.

Καλό χειμώνα να έχουμε. ...

url]

Καλημέρα σε όλα μου τα κοριτσάκια. ..

Πως πάνε τα κέφια σήμερα?

Εγώ βρήκα φόρεμα εχθές ... Τώρα πρέπει να ψαξω πέδιλα ή γοβες.... θα ψαξω αν το έχει πουθενά στο νετ να σας το ποσταρω να το δείτε. ...

Φιλάκια σε όλες

url]

ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...!!!!!!!!

ΑΝΑΚΡΙΣΗ: ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.??? ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΩΡΑ..???

ΧΑΧΑΧΑ.....ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΣ..!!!!!:P:p:p

Καλημέρα σε όλα μου τα κοριτσάκια. ..

Πως πάνε τα κέφια σήμερα?

Εγώ βρήκα φόρεμα εχθές ... Τώρα πρέπει να ψαξω πέδιλα ή γοβες.... θα ψαξω αν το έχει πουθενά στο νετ να σας το ποσταρω να το δείτε. ...

Φιλάκια σε όλες

Καλημέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε???

Εγώ κάνω κάποιες δουλίτσες για να φύγω να πάω δουλειά.

Χρόνια πολλά!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΔΥΟ ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΜΑΤΕΣ...!!!!!!!!;);)

ΖΕΤΤΑ, ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ..!!!!!!:P:p

ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.!!!!!!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Kalhmera foulitses !!!

Den eimai kai poli kala simera. Eimai para poli kourasmeni kai eimai sto grafeio kai simera !!! Ti na kanw ...

Avrio tha koimithoooo mexri tis 3 to mesimeri !!!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ..?????

Καλημέρα κορίτσι. .. καλώς ήρθες στην παρέα μας. ...

Θέλεις να μας εξηγήσεις λίγο τι είναι η εμβρυοτοξικοτητα που έχεις αναφέρεις? Και πως ακριβώς το ανακαλυψατε?

Και αν θέλεις πες μας και κάτι για σένα για να σε γνωρίσουμε. ...

Εγω είμαι η Ζεττα.

Καλό χειμώνα να έχουμε. ...

καλημερα.μολις τωρα μου εφεραν πρωινο η μαμα μου.γαλα με τσιριος υπεροχα!!

στη λιστα με τις εξετασεις μου ειχε βαλει κ αυτες οταν ψαχνεσαι κανεις τα παντα.εξετασεις αιματολογικες ειναι,κ εγραφε embryotoxic positive αυτα πριν ενα χρονο.

ειμαι η μαρθα μενω εδω κ 6 χρονια σερρες (νυφη στα ΣΕΡΡΑΣ ο ανδρας μου ειναι απο εδω)ειμαι στα 35 .προσπαθουσαμε 4 χρονια απο την ωρα του γαμου ομως κ πιο μπροστα δεν μας προεκοιψε ποτε τιποτα.:(

τωρα ειμαι στην 27η εβδομαδα εγκυος σε διδυμα αυτα τι αλλο να σας πω?Α!σημερα μου ειπε ο γιαννης πως μας ηρθε κ η εφορια 2500 θα πληρωσουμε.

Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ για να φθασουμε τις 32 εβδομαδες για αυτο κ εχω χρονο να γραφω

καλημερα.μολις τωρα μου εφεραν πρωινο η μαμα μου.γαλα με τσιριος υπεροχα!!

στη λιστα με τις εξετασεις μου ειχε βαλει κ αυτες οταν ψαχνεσαι κανεις τα παντα.εξετασεις αιματολογικες ειναι,κ εγραφε embryotoxic positive αυτα πριν ενα χρονο.

ειμαι η μαρθα μενω εδω κ 6 χρονια σερρες (νυφη στα ΣΕΡΡΑΣ ο ανδρας μου ειναι απο εδω)ειμαι στα 35 .προσπαθουσαμε 4 χρονια απο την ωρα του γαμου ομως κ πιο μπροστα δεν μας προεκοιψε ποτε τιποτα.:(

τωρα ειμαι στην 27η εβδομαδα εγκυος σε διδυμα αυτα τι αλλο να σας πω?Α!σημερα μου ειπε ο γιαννης πως μας ηρθε κ η εφορια 2500 θα πληρωσουμε.

Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ για να φθασουμε τις 32 εβδομαδες για αυτο κ εχω χρονο να γραφω

Γεια σου Μαρθα !!! Καλωσόρισες στην παρέα μας ...

Εγώ είμαι η Ντανιέλα.

Έκανες εξωσωματική?

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...