Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

κοριτσια μου ειμαστε σε γλεντι προ γαμου. Ολα τελεια αλλα πολυ κρυο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

εχουμε πιει απο 2 κιλα ρετσινα και μας ειπαν οχι πολυ αλκοολ! :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

αυτή την κυριακή θα βαφτίσει ο άλλος μου αδερφός το παιδί του...πειράζει αν φορέσω το ίδιο φόρεμα ...που φόρεσα στην άλλη βάφτιση;....μόνο η νύφη μου και οι γονείς της με είδανε...

Διαφημίσεις

κοριτσια μου ειμαστε σε γλεντι προ γαμου. Ολα τελεια αλλα πολυ κρυο!
εχουμε πιει απο 2 κιλα ρετσινα και μας ειπαν οχι πολυ αλκοολ! :P

Πιές να ζεσταθείς Εφάκι και άστους να λένε...Να περάσετε σούπερ...:P:p:p:p

cOiVp2.png

αυτή την κυριακή θα βαφτίσει ο άλλος μου αδερφός το παιδί του...πειράζει αν φορέσω το ίδιο φόρεμα ...που φόρεσα στην άλλη βάφτιση;....μόνο η νύφη μου και οι γονείς της με είδανε...

Φόρα το παιδάκι μου, ετσι κάνουμε πάντα δίνουμε λεφτά για κάτι καλό και το βάζουμε μια φορά με κάτι τέτοια κολλήματα...Βάλτο να το ευχαριστηθείς, είναι και ωραίο...

cOiVp2.png

Φόρα το παιδάκι μου, ετσι κάνουμε πάντα δίνουμε λεφτά για κάτι καλό και το βάζουμε μια φορά με κάτι τέτοια κολλήματα...Βάλτο να το ευχαριστηθείς, είναι και ωραίο...

δοκίμασα μια φόρμα....αλλά δεν είμαι άνετα....θα δω αύριο αν δεν βρω τίποτα,...φθηνό...

Διαφημίσεις

Αξίζει τα λεφτά που θα δώσεις για να το κάνεις μάυρο???

δουλεύει ενας γνωστός σε βαφείο και θα το βάψει...του έδωσα ενα ξεθωριασμένο μαυρο παντελόνι...και έγινε καινούργιο....

είναι και πρησμένη η κοιλιά μου...όλοι μου λένε αδυνάτισα....αλλά εγώ νοιώθω την κοιλιά μου τούμπανο...

Ε εσύ μπορέι να το αισθάνεσαι...Δεν έχεις ζυγισθεί καθόλου να δεις???

cOiVp2.png

Ε εσύ μπορέι να το αισθάνεσαι...Δεν έχεις ζυγισθεί καθόλου να δεις???

δεν ζυγίστηκα....είναι πρησμένη...δεν το αισθάνομαι...αφου ανοίχτηκε ρε...θα φορέσω λαστέξ μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...