Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ναντιάκι μου τι κάνεις αγαπούλα...Τρέχω και δε τελειώνει με τίποτα...Anyway όλα θα γίνουν στο τέλος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...Τα λέγαμε προχθές με το Μορφάκι και γελάγαμε...Μας έλειψες αγαπούλα και δεν ήσουν και εδώ να της τα χώνουμε μαζί...Αααα μια μέρα είχα τη σοκολατένια παρεούλα και τη βάλαμε κάτω...Εεεεε Μορφάκι μου???? Ευτυχώς πήρε τα πάνω της....

Εσύ αγαπούλα μου τρέξιμο και κούραση εεεε...Θα περάσει ο Σεπτεμβρής, όπου νάναι και θα ηρεμήσεις λίγο...

Ακούω για μετακόμιση και βγάζω μπιμπίκια.Πολλή δουλειά!!!Ελπίζω να τελειώνεις σύντομα τουλάχιστον.Και άμα υπάρχει και παιδί είναι ακόμα χειρότερα!!!Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

Εγώ τα γνωστά.Τρέχω με την δουλειά.Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι όπως τώρα χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να κρατήσεις τη δουλειά σου.Τι να κάνουμε θα περάσει και αυτό.Το κακό με εμένα είναι ότι έχω 2 διαφορετικούς εργοδότες και ο καθένας θέλει τα δικά του και προσπαθώ να τα συνδιάσω όλα και να τους ικανοποιώ και τους 2.

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια με τραβάνε τα ράμματα....να τον πάρω να τον πω...πως θα περιμένω 15 μέρες για να τα βγάλω;

Σε τραβάνε ρε ή σε τρώνέ, γιατί νομίζω οτι είναι φυσιολογικό...Αλλα αν είναι πολύ ενοχλητικό να τον πάρεις...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Σε τραβάνε ρε ή σε τρώνέ, γιατί νομίζω οτι είναι φυσιολογικό...Αλλα αν είναι πολύ ενοχλητικό να τον πάρεις...

με τραβάνε...φούσκωσε και η κοιλιά μου με τα σπόρια-πασατέμπο....και με τραβάνε..

Ακούω για μετακόμιση και βγάζω μπιμπίκια.Πολλή δουλειά!!!Ελπίζω να τελειώνεις σύντομα τουλάχιστον.Και άμα υπάρχει και παιδί είναι ακόμα χειρότερα!!!Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

Εγώ τα γνωστά.Τρέχω με την δουλειά.Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι όπως τώρα χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να κρατήσεις τη δουλειά σου.Τι να κάνουμε θα περάσει και αυτό.Το κακό με εμένα είναι ότι έχω 2 διαφορετικούς εργοδότες και ο καθένας θέλει τα δικά του και προσπαθώ να τα συνδιάσω όλα και να τους ικανοποιώ και τους 2.

Εδώ με 1 εργοδότη και καμιά φορά δε τα βγάζεις πέρα, φαντάζομαι εσένα που έχεις και 2...Αλλα ευτυχώς όπως λες που έχεις δουλίτσα...

Θα μπούμε μέσα την Κυριακή και μετά χαλαρα θα το φτιάχνω σιγά σιγα...Απλά πίεζε ο χρόνος για να πάμε και τύχαν και κάτι αναποδιες...

cOiVp2.png

Που θα πάει Μορφάκι θα περάσει λίγο ο καιρός και θα αρχίσουμε να συντονιζόμαστε πάλι.Και τότε......

Θα πεθυμήσεις τις νύχτες μοναξιάς καρδιά μου όταν συντονιστούμε....

cOiVp2.png

Εδώ με 1 εργοδότη και καμιά φορά δε τα βγάζεις πέρα, φαντάζομαι εσένα που έχεις και 2...Αλλα ευτυχώς όπως λες που έχεις δουλίτσα...

Θα μπούμε μέσα την Κυριακή και μετά χαλαρα θα το φτιάχνω σιγά σιγα...Απλά πίεζε ο χρόνος για να πάμε και τύχαν και κάτι αναποδιες...

Με το καλό να μπείτε λοιπόν την Κυριακή και μετά με την ησυχία σου κάνεις τις δουλειές σου!!!

Κοριτσάκια μου θα σας αφήσω δυστυχώς.Νυστάζω και αύριο έχω πάλι πρωινό ξύπνημα και θα αργήσω να γυρίσω από τη δουλειά γιατί έχουμε και συνεδρίαση το μεσημέρι και ένας Θεός ξέρει πότε θα τελειώσουμε!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!!

Διαφημίσεις

Με το καλό να μπείτε λοιπόν την Κυριακή και μετά με την ησυχία σου κάνεις τις δουλειές σου!!!

Κοριτσάκια μου θα σας αφήσω δυστυχώς.Νυστάζω και αύριο έχω πάλι πρωινό ξύπνημα και θα αργήσω να γυρίσω από τη δουλειά γιατί έχουμε και συνεδρίαση το μεσημέρι και ένας Θεός ξέρει πότε θα τελειώσουμε!!!

Σας φιλώ γλυκά!!!!

καλή ξεκούραση νάντι...

Σας φιλώ γλυκά!!!!

Αντε αγαπούλα να ξεκουραστείς και να μαζέψεις δυνάμεις...

Καληνύχτα και πολλά φιλάκια....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...