Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Βασικά ο Σεπτέμβρης είναι πολύ δύσκολος μήνας και γι'αυτό δεν τον συμπαθώ καθόλου.Λογικά στα τέλη του μήνα θα επανέλθω σε πιο φυσιολογικό πρόγραμμα.Βασικά αυτό που θα αλλάξει θα είναι ότι δεν θα τρέχω από το πρωί,αλλά από τις 12.30 και μετά.Και θα σχολάω πάλι στις 10 το βράδυ όπως κάθε χρονιά άλλωστε.Δεν με πειράζει όμως αφού έχω δουλειά.Θα ήμουν πολύ αχάριστη αν έκανα και παράπονα!!!

ωχ έφαγα πολλά σπόρια...και φούσκωσα....ναι ευτυχώς έχουμε τις δουλειές μας...τουλάχιστον δεν θα ξυπνάς πρωί...

Να της δώσεις πολλά φιλιά από μένα.Η μετακόμιση είναι μανίκι ρε γαμώτο!!!

θα της δώσω....ααααα...έχεις χαιρετίσματα απο την βροχερή...και όλα τα κορίτσια βέβαια...

ωχ έφαγα πολλά σπόρια...και φούσκωσα....ναι ευτυχώς έχουμε τις δουλειές μας...τουλάχιστον δεν θα ξυπνάς πρωί...

Δεν θα ξυπνάω πολύ πρωί,αλλά έχω και πολλή δουλειά στο σπίτι,οπότε κάπου πρέπει να την χώσω και αυτή.Θα τα καταφέρω.

Τι σπόρια τρως μαρή???

Δεν θα ξυπνάω πολύ πρωί,αλλά έχω και πολλή δουλειά στο σπίτι,οπότε κάπου πρέπει να την χώσω και αυτή.Θα τα καταφέρω.

Τι σπόρια τρως μαρή???

α ναι ξέχασα πως τα λέτε εσεις;πασατέμπο;χαχαχα

Διαφημίσεις

Τι γελάς ρε τρελάρα???Πού το βρίσκεις το αστείο???

Πες πασατέμπο να καταλάβουμε!!!Άκου σπόρια!!!!

τι πασατέμπο μαρήηηηηηη;σπόρια είναι....χαχαχα...αχ βρε αθηναίοι....κάποτε είχα έρθει με τον πρώην μου στην αθήνα...και πήγε στο περίπτερο και ζητάει σπόρια....αυτός του λέει πασατέμπο έχω....γυρνάει και μου λέει...δεν έχει σπόρια...πασατέμπο έχει...λέω το ίδιο είναι βρε....χαχαχαχ

τι πασατέμπο μαρήηηηηηη;σπόρια είναι....χαχαχα...αχ βρε αθηναίοι....κάποτε είχα έρθει με τον πρώην μου στην αθήνα...και πήγε στο περίπτερο και ζητάει σπόρια....αυτός του λέει πασατέμπο έχω....γυρνάει και μου λέει...δεν έχει σπόρια...πασατέμπο έχει...λέω το ίδιο είναι βρε....χαχαχαχ

Μην πιάσουμε τέτοια κουβέντα!!!Αυτό που παραδέχομαι ότι λέτε εσείς σωστά και εμείς λάθος είναι το σουβλάκι και το καλαμάκι.Εκεί μάλιστα έχετε δίκιο.Με το καλαμάκι πίνουμε καφέ και το σουβλάκι το τρώμε.

Εμείς όταν είχαμε πάει Χαλκιδική διάβασα σε έναν κατάλογο εστιατορίου την λέξη "αλοιφές".Τι αλοιφές μαρή???????Τις αλοιφές δεν τις τρώει ο κόσμος!!!!Χιχιχιχιχιχιχι!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μην πιάσουμε τέτοια κουβέντα!!!Αυτό που παραδέχομαι ότι λέτε εσείς σωστά και εμείς λάθος είναι το σουβλάκι και το καλαμάκι.Εκεί μάλιστα έχετε δίκιο.Με το καλαμάκι πίνουμε καφέ και το σουβλάκι το τρώμε.

Εμείς όταν είχαμε πάει Χαλκιδική διάβασα σε έναν κατάλογο εστιατορίου την λέξη "αλοιφές".Τι αλοιφές μαρή???????Τις αλοιφές δεν τις τρώει ο κόσμος!!!!Χιχιχιχιχιχιχι!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

αυτό δεν το έχω καταλάβει και εγω γιατί το λένε έτσι....θα μπεί και η ρίκα σε λίγο...

Διαφημίσεις

αυτό δεν το έχω καταλάβει και εγω γιατί το λένε έτσι....θα μπεί και η ρίκα σε λίγο...

Προφανώς επειδή είναι κάτι τόσο μαλακό όσο οι αλοιφές.Και το αλοίφεις και σε ψωμί ή οτιδήποτε άλλο.Δεν ξέρω υποθέτω!!!Πλάκα έχει όμως!!!!

Θα περιμένω λίγο να της πω μια καλησπέρα γιατί κατά τ'άλλα κλείνουν τα μάτια μου!!!

νυχτεριδούλες μου τι κάνετε???

Αντε μου έχει λείψει το παρεάκι μας, αλλά μια η μία μια ή άλλη όλο κάτι συμβαίνει και δεν συντονιζόμαστε....

Καλησπέρα Ρικάκι μου!!!Χαθήκαμε!!!Τρέχεις με την μετακόμιση ε???

Καλησπέρα Ρικάκι μου!!!Χαθήκαμε!!!Τρέχεις με την μετακόμιση ε???

Ναντιάκι μου τι κάνεις αγαπούλα...Τρέχω και δε τελειώνει με τίποτα...Anyway όλα θα γίνουν στο τέλος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...Τα λέγαμε προχθές με το Μορφάκι και γελάγαμε...Μας έλειψες αγαπούλα και δεν ήσουν και εδώ να της τα χώνουμε μαζί...Αααα μια μέρα είχα τη σοκολατένια παρεούλα και τη βάλαμε κάτω...Εεεεε Μορφάκι μου???? Ευτυχώς πήρε τα πάνω της....

Εσύ αγαπούλα μου τρέξιμο και κούραση εεεε...Θα περάσει ο Σεπτεμβρής, όπου νάναι και θα ηρεμήσεις λίγο...

cOiVp2.png

Ναντιάκι μου τι κάνεις αγαπούλα...Τρέχω και δε τελειώνει με τίποτα...Anyway όλα θα γίνουν στο τέλος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...Τα λέγαμε προχθές με το Μορφάκι και γελάγαμε...Μας έλειψες αγαπούλα και δεν ήσουν και εδώ να της τα χώνουμε μαζί...Αααα μια μέρα είχα τη σοκολατένια παρεούλα και τη βάλαμε κάτω...Εεεεε Μορφάκι μου???? Ευτυχώς πήρε τα πάνω της....

Εσύ αγαπούλα μου τρέξιμο και κούραση εεεε...Θα περάσει ο Σεπτεμβρής, όπου νάναι και θα ηρεμήσεις λίγο...

ευτυχώςςςςςςς...δεν συντονιζόσαστε,...χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...