Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Και εγώ τώρα που ζηλεύω τι θα κάνω?

Δύο φιλενάδες μου είναι έγκυες...χαιρομαι...αλλά και ζηλεύω ταυτόχρονα...

Δεν πρέπει το ξέρω, άλλωστε δυσκολευτήκαν πολύ και αυτές...

Αλλα τα συναισθήματα είναι συναοσθημάτα και δεν μου αρέσει καθόλου να ζηλέυω....

Και προχτές είχα πάει σε μια άλλη φίλη και μου έλεγε ότι ο άντρας της θέλει να κάνουν προσπάθεια για παιδί το Μαϊο επειδή θέλει λέει να γεννηθεί Ιχθυς.

Τι να πεις???

Ξέρεις την σοφή παροιμία του λαού μας?

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΖΗΛΙΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ!

Αυτο ειναι....και μη νιωθεις ασχημα! Ολες εχουμε νιώσει έτσι! Δε θέλουμενα συμβει κατι κακο στον αλλο απλα λυπούμαστε και πληγωνομαστε που δεν ειμαστε και μεις στην ιδια θεση..... :?

Αυτο με την προγραμματισμένη συλληψη για ζώδια και αδειες στο Δημοσιο τα ακούω και γω συχνά :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Καλα κανουν αφού μπορούν...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Απλα ακούγεται κάπως σε αυτους που δυσκολεύονται.....

Εμείς Αναστασούλα μου τι θα κάνουμε με τους μαμακες τους γιατρούς που κυκλοφορούν και τους έχουμε ανάγκη...:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ναι, μια σελίδα με τις ομάδες!!! ;)

Εγώ την ξεκίνησα επίσημα σήμερα.

Εκανα ενα γευμα το πρωϊ με μαυρο ψωμί και απαχα τυριά και ενα τώρα στις 12 με βραστά αυγά και 2 φέτες γαλοπούλα. Το μεσημέρι θα φάω ψάρι και το βραδυ κανενα φρούτο....

Το θεμα ειναι να μη μπερδευεις τροφές απο διαφορετικες ομάδες σε κάθε γευμα.

Κια πινω πολυ νερό και πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη...

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ..????????

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ..?????

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ε..?????????

ΚΙ ΑΝ ΦΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ....ΠΑΛΙ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..????? ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΑΝΑΜΕΣΑ....ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΥΡΙ....ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΥΡΙ..???????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ..????????

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ..?????

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ε..?????????

ΚΙ ΑΝ ΦΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ....ΠΑΛΙ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..????? ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΑΝΑΜΕΣΑ....ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΥΡΙ....ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΥΡΙ..???????

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ! Ο καφές πίνεται σκέτος αλλά ειδικά το πράσινο τσάι δεν πινεται χωρίς λίγο γλυκαντικό...Ειμαι πολύ γλυκατζου!!!!!!!!!!!!!!!!! Δώσε μου τρούφες, γλυκά και kit kat και πάρε μου την ψυχή! :P

Απλα θα αγοράσω στέβια που ειναι βιολογικο και υποκατάστατο της ζάχαρης...Μέχρι τότε προσωρινά βάζω canderel, ενα δισκιάκι ισοδυναμει με μια κουταλια ζάχαρης και εχει 0 θερμίδες.

Ναι μπορεις να φας ολη τη μερα 4 φορες το ιδιο γευμα, την ιδια ομάδα.

Η ομάδα με το ψωμι εχει 2 ωρες αναμονη μεχρι να ξαναφας...αλλα εγω και σε αυτη αφήνω 4 ώρες, απλα αυτο που εφαγα το πρωί ηταν μπαμπατσκο που λεμε και αντεξα ανετα 4 ώρες. Ψωμί πάνω, ψωπί κάτω, 2 φέτες mielner και ανθότυρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

πολλη ησυχια εχει οντως,βγηκανε τα αποτελεσματα που περιμενες;τι ακριβως δειχνει αυτη η εξεταση ;

Πάει τώρα το μανάρι να τα πάρει.

Είναι μια ορμόνη που αν ειναι εκτός φυσιολογικών τιμών, προκαλεί υπογονιμοτητα και αποβολές. .

Εχω κανει δεκάδες εξετάσεις αλλά οχι αυτή.

Η Λαμπρινη μου την είπε-να 'ναι καλά!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

By the way, σε ενα τοπικ στο παλιό φόρουμ έχουν κανει λιστα με αναμονες χοριακων!

Από εμας θα το ειδαν! :-)

ναι πραγματι, το ειδα κι εγω. ειναι για εκεινες μια εβδομαδα γεματη χοριακες. Οτι δηλαδη συνεβαινε με εμας πριν περίπου ενα μηνα. Μήπως να κανουμε μια κρουση να τις ενημερωσουμε για το site της Λαμπρινης;

Μimitra μου ισως επειδη γενικα δεν πολυ συμμετεχω στις συζητησεις μαλλον με εχεις μπερδεψει με καποια άλλη. Βασικα εγω ειναι εγκυος 8 εβδομάδων σε διδυμα...ειχα ξαναπει οτι για μενα το δυσκολο δεν ειναι η εγκυμοσυνη αλλα το περας αυτης αλλα ας μην μιλαμε πάλι για τετριμενα..τα εχω πει πολλες φορες και γινομαι κουραστικη.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια sos.

Μου είπε ο άντρας μου στο τηλέφωνο τα αποτελεσματα αλλά τωρα που τα είδα απο κοντά νομίζω δεν ειναι καλά.

Λέει

Προλακτινη : 19, 22 ng/ml με φυσιολογικά ορια 3.0-27.0

ΝΟΜΊΖΩ οτι ειναι υψηλή για το σκοπό μας έτσι δεν είναι?

Ναι μεν είναι στα φυσιολογικά πλαίσια αλλά ειναι υψηλή.

Labrinipo βοήθεια. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Σήμερα γυρισα νωρίς σπίτι αλλα θα σας δω αυριο το πρωϊ..εχει ματς

Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος

δεν υπάρχει άλλος πιο δυναμικός

και χιλιάδες φίλοι, μόλις δουν τριφύλλι,

ζήτω λένε ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ

Παναθηναϊκέ μεγάλε και τρανέ.

Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ

πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινέ.

Σ' έχουνε δοξάσει οι γνωστοί σου άσσοι

που λεβέντες είναι όλοι με καρδιά.

Χαίρεται η Ελλάδα που 'χει τέτοια ομάδα,

που της νίκης έχει πάντα τα κλειδιά.

Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ

Παναθηναϊκέ μεγάλε και τρανέ.

Παναθηναϊκέ-Παναθηναϊκέ

πρωταθλητή σ' όλα τα σπορ παντοτινέ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ρε κορίτσια sos.

Μου είπε ο άντρας μου στο τηλέφωνο τα αποτελεσματα αλλά τωρα που τα είδα απο κοντά νομίζω δεν ειναι καλά.

Λέει

Labrinipo βοήθεια. .

Νομίζω ειναι καλή...εχω ακουσει για 85 και τετοια οταν ειναι υψηλές...

Αλλα τι να σου πω Δημητρούλα μου δεν το ξερω και πολυ καλά το θέμα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Νομίζω ειναι καλή...εχω ακουσει για 85 και τετοια οταν ειναι υψηλές...

Αλλα τι να σου πω Δημητρούλα μου δεν το ξερω και πολυ καλά το θέμα...

Προβληματίστηκα ρε γμτ.

:|

Ευχαριστώ πάντως.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ρε κορίτσια sos.

Λέει

Labrinipo βοήθεια. .

Κοριτσάκι μου μια χαρά είναι η προλακτίνη έχει δίκιο η Λέτα για να μην είναι καλή πρεπει να είναι πάνω από 80.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...