Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Λετάκι μου μακαρι...

Αν και ο σύζυγος αγοράζει 5-5 τα πακέτα αυτές τις μέρες!

Αχχχχχ. ..

Τι θα φας σήμερα?

Δειξτου το μνμ...

ΚΥΡ ΜΙΜΙΤΡΟ...ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΔΩ...

ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....:evil::evil::evil::evil:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Οι κοκαλιάρες ξεδοντιάρες, χαχαχαχα...

xaxaxa:D καλοοοοοοοοοο! Θα χουμε πολύ πέραση έτσι! ασε που και χωρις δόντια δε θα τρώμε κιολας και δε θα εχουμε προβλημα να κάνουμε διαιτα! Ουουουουου πολύ καλή ιδέα. Να τα βγάλουμε! χαχαχα

mimitra OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII δεν ειναι η λύση τα τσιγάρα...... Τί κριμα να καπνίζει τόσο, ενώ καθαρά φάνηκε ότι μπορεί να βελτιωθεί μόνο και μόνο με το κόψιμο του τσιγάρου... Πρέπει να γίνεις λίγο πρηκτούλλα. Με νάζι και χάρη (ας σκεφτει κανενα κόλπο η ζέτα!) να τον πείσεις να το κόψει ξανά ΤΩΡΑ. Γιατί αν το κόψει τώρα θα θέλει πάλι δεν ξέρω τουλάχιστο κανα τρίμηνο να επανέλθει το σπέρμα....

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Εφαγα στις 12 2 βραστα αυγα και 2 φετες γαλοπούλα.....και το μεσημέρι μου εκανε η ΜΑΜΑ σουπιες στιφάδο !!! ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!

Θα τις φάω ομως χωρις ψωμί!!!!!!!

ΜΟΝΟ ENA 1 ΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ!

ΚΑι ο δικος μου καπνίζει...:(:(:(:(:(:(

Πολυ καλη ιδέα το στιφαδο! Μια χαρά πας!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΕΣ,ΒΡΗΚΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ.ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΙΛΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ

Θεά!!! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

xaxaxa:D καλοοοοοοοοοο! Θα χουμε πολύ πέραση έτσι! ασε που και χωρις δόντια δε θα τρώμε κιολας και δε θα εχουμε προβλημα να κάνουμε διαιτα! Ουουουουου πολύ καλή ιδέα. Να τα βγάλουμε! χαχαχα

mimitra OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII δεν ειναι η λύση τα τσιγάρα...... Τί κριμα να καπνίζει τόσο, ενώ καθαρά φάνηκε ότι μπορεί να βελτιωθεί μόνο και μόνο με το κόψιμο του τσιγάρου... Πρέπει να γίνεις λίγο πρηκτούλλα. Με νάζι και χάρη (ας σκεφτει κανενα κόλπο η ζέτα!) να τον πείσεις να το κόψει ξανά ΤΩΡΑ. Γιατί αν το κόψει τώρα θα θέλει πάλι δεν ξέρω τουλάχιστο κανα τρίμηνο να επανέλθει το σπέρμα....

Το ξέρω αυτό που λες για το τρίμηνο και το φοβάμαι πολύ.

Όμως μου λέει "μη με πιέζεις".

Γενικά έχει πρόβλημα με το θέμα πίεσης.

Δε θέλει να τον πιέζουν, δε το αντέχει, ουτε μπορεί να το διαχειριστεί.

Εμένα πχ αν μου λέει

"διαβασε! Έχεις μείνει πίσω! "

"Διαβασε! έχεις μεινει πισω"

Λεω "οκ"...

Αν όμως ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΩ:

"μήηηηηηπως να κάνεις μια εξέταση αίματος που εχεις να κάνεις τόσο καιρό"..?

Λέει

"Μη με πιέζεις σε παρακαλώ, εχω εκατον πενήντα χιλιάδες πράγματα στο κεφάλι μου να με αγχωνουν, εχω κι εσένα να μου τα πρήζεις, εχω και την αλλη την τρελή τη μάνα μου, τι θέλετε επιτέλους, να με τρελάνετε για να ησυχασετε, εχω και τον άλλο τον ηλιθιο στη δουλειά που με γεμίζει εκκρεμότητες, θα παω όποτε γουστάρω, γκεγκε??"

:shock::shock::shock:

Η αλήθεια είναι οτι ειναι ενας γλυκύτατος άνθρωπος, ο καλύτερος άντρας του κόσμου. ..

Αλλα αν τον πιέσεις....

Βρες τρύπα να κρυφτείς!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Το ξέρω αυτό που λες για το τρίμηνο και το φοβάμαι πολύ.

Όμως μου λέει "μη με πιέζεις".

Γενικά έχει πρόβλημα με το θέμα πίεσης.

Δε θέλει να τον πιέζουν, δε το αντέχει, ουτε μπορεί να το διαχειριστεί.

Εμένα πχ αν μου λέει

"διαβασε! Έχεις μείνει πίσω! "

"Διαβασε! έχεις μεινει πισω"

Λεω "οκ"...

Αν όμως ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΩ:

"μήηηηηηπως να κάνεις μια εξέταση αίματος που εχεις να κάνεις τόσο καιρό"..?

Λέει

"Μη με πιέζεις σε παρακαλώ, εχω εκατον πενήντα χιλιάδες πράγματα στο κεφάλι μου να με αγχωνουν, εχω κι εσένα να μου τα πρήζεις, εχω και την αλλη την τρελή τη μάνα μου, τι θέλετε επιτέλους, να με τρελάνετε για να ησυχασετε, εχω και τον άλλο τον ηλιθιο στη δουλειά που με γεμίζει εκκρεμότητες, θα παω όποτε γουστάρω, γκεγκε??"

:shock::shock::shock:

Η αλήθεια είναι οτι ειναι ενας γλυκύτατος άνθρωπος, ο καλύτερος άντρας του κόσμου. ..

Αλλα αν τον πιέσεις....

Βρες τρύπα να κρυφτείς!

Πιστευω οτι θα το κοψει αλλά μην τον πιέσεις. Ζοριστηκε αυτην την περίοδο και παρόλα αυτά και πάλι θέλησε να παει να κάνει εξετάσεις. Οπότε νομίζω οτι ξέρει και θα το κόψει απλώς δώστου λίγο χρόνο.

ΑΑΑ! να σημειωσω. Εχτες εμαθα οτι μια φίλη μου (38 στα 39) ειναι εγκυος ...να φανταστεις οτι με την συγκεκριμένη που δεν μιλαει καθόλου, το μόνο που μου ειχε πει ήταν "δοκιμασαμε τα πάντα δεν γινεται τιποτα τα παρατάμε". Αυτό τα περασμένα Χριστούγεννα. ΄Σημερα ειναι 3 μηνων έγκυος...! Αρα οταν το ελεγε ηταν μια ανασα απο την εγκυμοσυνη.

αυτο για να σας εμψυχωσω λιγακι..

kOZcp3.png

Πιστευω οτι θα το κοψει αλλά μην τον πιέσεις. Ζοριστηκε αυτην την περίοδο και παρόλα αυτά και πάλι θέλησε να παει να κάνει εξετάσεις. Οπότε νομίζω οτι ξέρει και θα το κόψει απλώς δώστου λίγο χρόνο.

ΑΑΑ! να σημειωσω. Εχτες εμαθα οτι μια φίλη μου (38 στα 39) ειναι εγκυος ...να φανταστεις οτι με την συγκεκριμένη που δεν μιλαει καθόλου, το μόνο που μου ειχε πει ήταν "δοκιμασαμε τα πάντα δεν γινεται τιποτα τα παρατάμε". Αυτό τα περασμένα Χριστούγεννα. ΄Σημερα ειναι 3 μηνων έγκυος...! Αρα οταν το ελεγε ηταν μια ανασα απο την εγκυμοσυνη.

αυτο για να σας εμψυχωσω λιγακι..

Μπράβο στη φίλη σου!

Και στα δικά σου!!

Η θεία μου, που ξέρει οτι προσπαθούμε καιρό, μου λεει οτι οι ψυχουλες ερχονται όποτε το θελήσουν αυτές. .

Οταν είναι η ώρα τους.

Εγω να σου πω, ναι μεν ελέγχω κάποια πράγματα για να δω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να λυθεί, αλλά ως εκεί.

Το εχω πει ξανά και ξανα με κίνδυνο να γινω βαρετή, θα πω ξανά, εμείς να είμαστε καλά και ολα θα γίνουν!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Labrinibo μου βοήθεια!

Κατάφερα να γραφτω στο φόρουμ αλλα δεν βρίσκω πως μπορώ να στείλω μήνυμα. .. :-(

Μπαίνω απο το κινητό βέβαια και ισως γι αυτό δεν βλέπω καλα τη σελίδα. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα δεν αγχωνομαστε και με το φορουμ οταν με το καλο το αποφασίσετε ελατε κι απο εκει εξαλλου το διορθώνουμε για να μας βολευει οσο γίνεται,

mimitra εχει μια μωβ μπαρα που λεει μπειτε στο φορουμ μας ή στην κοινοτητα μας σε πορτοκαλι μπαρα εκει θα δεις ενοτητα χαλαραααααα καφε.

Σιγα σιγα θα τα καταφερουμε καθε αρχη και δύσκολη κι εγω δεν το πίστευα ποτε οτι θα κάνω κατι τετοιο αυτο που πραγματικα με νοιαζει ειναι να βοηθηθουμε και να βοηθήσουμε μεσα απο εκει να πουμε πραγματα που θα διαβάσουν αλλες κοπελες και θα παρουν κουραγιο απο εμας να ανταλλαξουμε γνωσεις γιατι εχουμε γίνει ειδικες πια.

Mimitra καλη επιτυχία στις εξετάσεις μακαρι να εχεις προλακτίνη και ως το καλοκαιρι να εχουμε τα ευχαριστα το πιστευω.

Pink hat συγχαρητήρια στη φίλη σου, ειδες καμια φορα που αν το βγαλουμε απο το μυαλο και δεν υπαρχει και θεμα πχ σαλπιγγες κτλ ερχεται.

Αχ αυτο το κωλοτσιγαρο κι εμενα καπνιζει αλλα ειναι τυχερος με το σπέρμα αλλα να το κόψει λεει προσπαθει κι ολο στην προσπάθεια μενει λίγο με το ηλεκτρονικό τα καταφερε αλλα κατρακύλησε παλι. Του ειχα κανει και δωρο συνεδρια στα ΑΝΤΙΚΑΠ εκει το εκοψε 6 μηνες αλλα μετα αρχισε παλι μολις πεθανε ο πατερας του, τι να πω ειναι ναρκωτικό το ατιμο θελει χαρακτήρα απόφαση και δύναμη να το κόψεις.

Πολλα φιλια σε ολες.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Γεια σας κοριτσάρες μου,

mimitroula μου καλά αποτελέσματα να έχεις και να να είναι αυτή η τελευταία εξέταση που θα βοηθήσει για να έρθει επιτέλους το μωράκι σας...

Εγώ δε το σχολιάζω το τσιγάρο γιατί και εγώ καπνίζω, i know το καλύτερο θα έιναι να το κόψω, αλλά είναι εξάρτηση. Προσπαθώ και λίγο με το ηλεκτρονικό αλλά μόλις αγχωθώ με κάτι είναι η διέξοδος μου.

Χριστινούλα πότε θα ξαναδείς τα extreme boys? Πως πάει το ποδόσφαιρο?

kale, roubies, leuta, evmorfia, dada, labrinipo, anastasia, christine, pepsi, anitaki, zettaki, sweety, maty, rodo, kelly πολλά φιλιά σε όλες και ελπίζω να μη ξέχασα καμία....

cOiVp2.png

Και εγώ τώρα που ζηλεύω τι θα κάνω?

Δύο φιλενάδες μου είναι έγκυες...χαιρομαι...αλλά και ζηλεύω ταυτόχρονα...

Δεν πρέπει το ξέρω, άλλωστε δυσκολευτήκαν πολύ και αυτές...

Αλλα τα συναισθήματα είναι συναοσθημάτα και δεν μου αρέσει καθόλου να ζηλέυω....

Και προχτές είχα πάει σε μια άλλη φίλη και μου έλεγε ότι ο άντρας της θέλει να κάνουν προσπάθεια για παιδί το Μαϊο επειδή θέλει λέει να γεννηθεί Ιχθυς.

Τι να πεις???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Και εγώ τώρα που ζηλεύω τι θα κάνω?

Δύο φιλενάδες μου είναι έγκυες...χαιρομαι...αλλά και ζηλεύω ταυτόχρονα...

Δεν πρέπει το ξέρω, άλλωστε δυσκολευτήκαν πολύ και αυτές...

Αλλα τα συναισθήματα είναι συναοσθημάτα και δεν μου αρέσει καθόλου να ζηλέυω....

Και προχτές είχα πάει σε μια άλλη φίλη και μου έλεγε ότι ο άντρας της θέλει να κάνουν προσπάθεια για παιδί το Μαϊο επειδή θέλει λέει να γεννηθεί Ιχθυς.

Τι να πεις???

Αλλο η ζήλια με την κακή έννοια και αλλο να λες "αχ μακάρι να ήμουν κι εγω"...

Αυτο δεν λέγεται ζήλια μωράκι μου.

Μάκια♡

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...