Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Kalhmera agaph !!!!

Perimeno kai egw me agonia ta apotelesmata sou !!!!

Makari na deis auto pou thelis !!!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου!

Εγω ή που θα εχω πολλά νέα ή καθόλου! !

Ξέχασα να σας πω οτι αύριο θα πάω να πάρω ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ! !

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσι μου!

Εγω ή που θα εχω πολλά νέα ή καθόλου! !

Ξέχασα να σας πω οτι αύριο θα πάω να πάρω ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ! !

Η ιστολογικη απο που ειναι Δημητρούλα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Απο την αποξεση!

Την είχα ξεχάσει εντελώς, νομίζω πάλι η Λαμπρινούλα μας μου τη θύμισε-καλή της ώρα! :-)

Νόμιζα το ειχατε δει αυτο...

Ναι ειναι σημαντικα τα ευρήματα αυτής της εξέτασης....μπορεί να σας βοηθήσει! ;)

Χαίρομαι που το πήρες ζεστά και το ψάχνεις...και φυσική συλλήψη να εχεις που στο ευχομαι πρεπει να ξερεις γιατι ειχες παλλινδρομη και ανεμβρυικη...;);) αν και..μαλλον ηταν τυχαια Δημητρούλα και τώρα που φτάξατε το σπέρμα και θα ξανακοψετε το τσιγάρο αληθεια το πιστευω οτι θα μεινεις απο μόνη σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ακοριτσια ξεχασα να σας πω εχασα 1 κιλο απο τα σαββατο με το δοντι μου,θα παω να τα βγαλω ολα,θα αδυνατισω,δεν θα αδυνατισω;χαχα

xaxaxaxaxaxxaaxxaaxaxaxaxaxaxxaxaxxaxaxaxxaxa!!!!!!!!!!!

Eymorfia μου κανετε και μπιζεδες στο μαγαζί ή μονο εδω στις Σερρες τα εχουμε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

:shock: ρε παιδια ζυμωνετε ψωμί? :shock:

Δοκίμασε να φτιάξεις Δημητρούλα, δεν είναι τίποτα και ειδίκά αν καμια μέρα έχεις πολύ στρες...θα δεις...το ζύμωμα κάνει θαύματα...

Καλή επιτυχία με την απάντηση της ιστολογικής μωρό μου.

Λέτα πολύ ωραία αυτά τα λουλούδια...αλλά εγώ δεν βάζω άλλα...ζουγκλα το έχω καταντήσει το σπίτι.Το πήρες το γιασεμί το μπλέ?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

xaxaxaxaxaxxaaxxaaxaxaxaxaxaxxaxaxxaxaxaxxaxa!!!!!!!!!!!

Eymorfia μου κανετε και μπιζεδες στο μαγαζί ή μονο εδω στις Σερρες τα εχουμε?

Κανουμε μαρη Σερραια,αλλα μονο με παραγγελεια,και πως μαρεσουνε

Νόμιζα το ειχατε δει αυτο...

Ναι ειναι σημαντικα τα ευρήματα αυτής της εξέτασης....μπορεί να σας βοηθήσει! ;)

Χαίρομαι που το πήρες ζεστά και το ψάχνεις...και φυσική συλλήψη να εχεις που στο ευχομαι πρεπει να ξερεις γιατι ειχες παλλινδρομη και ανεμβρυικη...;);) αν και..μαλλον ηταν τυχαια Δημητρούλα και τώρα που φτάξατε το σπέρμα και θα ξανακοψετε το τσιγάρο αληθεια το πιστευω οτι θα μεινεις απο μόνη σου!

Λετάκι μου μακαρι...

Αν και ο σύζυγος αγοράζει 5-5 τα πακέτα αυτές τις μέρες!

Αχχχχχ. ..

Τι θα φας σήμερα?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Κανουμε μαρη Σερραια,αλλα μονο με παραγγελεια,και πως μαρεσουνε

AX!!!! Ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οταν κανουμε συναντηση με τις Αθηναιες...θα τους παμε!!!! :P:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Λετάκι μου μακαρι...

Αν και ο σύζυγος αγοράζει 5-5 τα πακέτα αυτές τις μέρες!

Αχχχχχ. ..

Τι θα φας σήμερα?

Εφαγα στις 12 2 βραστα αυγα και 2 φετες γαλοπούλα.....και το μεσημέρι μου εκανε η ΜΑΜΑ σουπιες στιφάδο !!! ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!

Θα τις φάω ομως χωρις ψωμί!!!!!!!

ΜΟΝΟ ENA 1 ΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ!

ΚΑι ο δικος μου καπνίζει...:(:(:(:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Δοκίμασε να φτιάξεις Δημητρούλα, δεν είναι τίποτα και ειδίκά αν καμια μέρα έχεις πολύ στρες...θα δεις...το ζύμωμα κάνει θαύματα...

Καλή επιτυχία με την απάντηση της ιστολογικής μωρό μου.

Λέτα πολύ ωραία αυτά τα λουλούδια...αλλά εγώ δεν βάζω άλλα...ζουγκλα το έχω καταντήσει το σπίτι.Το πήρες το γιασεμί το μπλέ?

Οχι δεν το πήρα ακόμα γιατι με τετοιο καιρο δεν πήγαμε σε φυτώρια. Τους βολβούς που φυτε'υω αυτο τον καιρό τους παρήγγειλα απο το ιντερνετ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΕΣ,ΒΡΗΚΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ.ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΙΛΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΕΣ,ΒΡΗΚΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ.ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΙΛΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ

Οι κοκαλιάρες ξεδοντιάρες, χαχαχαχα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...