Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και από μένα!

Πρόεδρε καλή επιτυχία σήμερα με τις εξετάσεις σου!Μας ενημερώνεις όταν έχεις νέα!

Dada μου άσε φρίκαρα χθες που διάβαζα!!!!!Γράφανε τα κιλά τους και δεν πίστευα στα μάτια μου γιατί ήθελαν να κάνουν δίαιτα!!!Παίζουν με τον πόνο μας!!!!!Συμφωνώ απόλυτα με την πρότασή σου.Για δίαιτα θα μιλάμε μόνο εμείς που την έχουμε και ανάγκη στο κάτω κάτω!Εσύ κοπελάρα μου είσαι και ψηλή μια κούκλα θα είσαι!!!!!Πόσο μου αρέσουν οι ψηλές γυναίκες!!!!!Ζηλεύω - με την καλή έννοια πάντα - τα ψηλά πόδια!!!!Μπορεί να κάθομαι με τις ώρες να χαζεύω γυναίκες με ψηλά πόδια!!!!Τι να κάνουμε ό,τι του λείπει του καθένα!

Αναστασία μου και εσύ ψηλή είσαι!Σε φαντάζομαι μια κούκλα!!!Στο τέλος της ημέρας βέβαια μετράει αυτό που λες εσύ,η προσωπικότητά μας και ο χαρακτήρας μας!Απλά σε ρίχνει λίγο ψυχολογικά,όταν κάποια στιγμή αντιλαμβάνεσαι ότι αφέθηκες.Τουλάχιστον αυτό έπαθα εγώ.Δεν μου φταίει κανείς βέβαια παρά μόνο ο εαυτός μου.Τι να κάνω ρε κορίτσια μου αρέσει το φαγητό.

Διαφημίσεις

Πρόεδρε καλή επιτυχία σήμερα με τις εξετάσεις σου!Μας ενημερώνεις όταν έχεις νέα!

Dada μου άσε φρίκαρα χθες που διάβαζα!!!!!Γράφανε τα κιλά τους και δεν πίστευα στα μάτια μου γιατί ήθελαν να κάνουν δίαιτα!!!Παίζουν με τον πόνο μας!!!!!Συμφωνώ απόλυτα με την πρότασή σου.Για δίαιτα θα μιλάμε μόνο εμείς που την έχουμε και ανάγκη στο κάτω κάτω!Εσύ κοπελάρα μου είσαι και ψηλή μια κούκλα θα είσαι!!!!!Πόσο μου αρέσουν οι ψηλές γυναίκες!!!!!Ζηλεύω - με την καλή έννοια πάντα - τα ψηλά πόδια!!!!Μπορεί να κάθομαι με τις ώρες να χαζεύω γυναίκες με ψηλά πόδια!!!!Τι να κάνουμε ό,τι του λείπει του καθένα!

Αναστασία μου και εσύ ψηλή είσαι!Σε φαντάζομαι μια κούκλα!!!Στο τέλος της ημέρας βέβαια μετράει αυτό που λες εσύ,η προσωπικότητά μας και ο χαρακτήρας μας!Απλά σε ρίχνει λίγο ψυχολογικά,όταν κάποια στιγμή αντιλαμβάνεσαι ότι αφέθηκες.Τουλάχιστον αυτό έπαθα εγώ.Δεν μου φταίει κανείς βέβαια παρά μόνο ο εαυτός μου.Τι να κάνω ρε κορίτσια μου αρέσει το φαγητό.

Esu den exis facebook ;;;

Yv7Sp2.png

Να με μαλώνετε που μιλάω για δίαιτες.... να στεναχωριέμαι....έτσι μου κοβεται η όρεξη...:P:p:p:p:p

Κοριτσάκια μου κακά τα ψέμματα οι γυναίκες είμαστε αδικημενες συγκριτικα με τους άντρες στο θέμα των κιλών..

Ειτε εχουμε 1, είτε 2 είτε 20 παραπανισια τα χανουμε ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ απο εναν αντρα λόγω των γυναικείων ορμονών και του παραπανου λιπους που εχουμε. Να τα λετε στους αντρούλες σας οταν γκρινιαζουν που πήρατε κιλά.

Αφήστε που με το τρομπαρισμα των εξωσωματικών δεν χανονται ευκολα! :shock:

Την υγειά μας να εχουμε, να κάνουμε ένα παιδάκι κια να χουμε τον συντροφο μας γερο και δίπλα μας!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ......

Φυσικά και σου μιλαωωωωωωωωωωωωωω! Τί κάνεις μπουμπού μου??? Πότε κανεις υστεροσκόπιση???

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Καλημέρα μανούλα!

Σήμερα θα κανω προλακτίνη. ..

Ειναι η μόνη εξέταση που δεν εχω κανει και μου την προτεινε η Λαμπρινή μας- να είναι καλά.

Άντε να δούμε και η προλακτίνη τι λέει! Μια χαρά θα είναι θα δεις! χχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Το ταλαιπωρείται το Ανιτάκι μας κακούργες!!!

Μια δεν μεταφέρεστε στο αλλο φορουμ, μια θελετε να συναντηθειτε χωρίς αυτο, μια νομιζει οτι θυμώσατε....:cool::cool::cool:

ΕΙΔΕΣ ΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ.?????????????:(:(:(

Φυσικά και σου μιλαωωωωωωωωωωωωωω! Τί κάνεις μπουμπού μου??? Πότε κανεις υστεροσκόπιση???

ΣΤΙΣ 18/4 ΜΑΛΛΟΝ..!!

ΑΝΙΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Στα ξανάστειλα...Για δες.....

Γιατι δεν τα πήρες?????:(:(:(

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ....:shock::shock::shock:

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ....ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ...????????:confused::confused::confused:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Dada μου όχι δεν έχω facebook.Δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο.Μόνο με εσάς στο φόρουμ θέλω να σχολούμαι και αυτό αν μου το έλεγε κανείς πριν από κάποιο διάστημα ότι θα το κάνω δεν θα το πίστευα.Αλλά σας αγάπησα,τι να κάνω!

leuta μου δεν είναι το μόνο θέμα στο οποίο είμαστε αδικημένες σε σχέση με τους άντρες!Τουλάχιστον ο δικός μου όσον αφορά σε αυτό το θέμα δεν μου λέει τίποτα.Από τη μια αυτό είναι καλό γιατί δεν με κάνει να νιώθω άσχημα,από την άλλη όμως αφήνομαι και δεν με "ξυπνάει".Τελικά με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένες!Υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως αφού χάσω τα κιλά που θέλω θα είμαι πιο συγκρατημένη,γιατί εκεί εντοπίζεται το δικό μου πρόβλημα.Άμα βλέπω ότι έχω περιθώριο αρχίζω και δεν σταματάω.Σκέφτηκα λοιπόν πως αφού χάσω τα κιλά θα κάνω τις κουτσουκέλες μου μόνο το ΣΚ και μετά όλη την εβδομάδα θα είμαι κυρία!!!!Έτσι και δεν θα στερούμαι και θα συγκρατούμαι!

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ....:shock::shock::shock:

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ....ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ...????????:confused::confused::confused:

Ναι, μια σελίδα με τις ομάδες!!! ;)

Εγώ την ξεκίνησα επίσημα σήμερα.

Εκανα ενα γευμα το πρωϊ με μαυρο ψωμί και απαχα τυριά και ενα τώρα στις 12 με βραστά αυγά και 2 φέτες γαλοπούλα. Το μεσημέρι θα φάω ψάρι και το βραδυ κανενα φρούτο....

Το θεμα ειναι να μη μπερδευεις τροφές απο διαφορετικες ομάδες σε κάθε γευμα.

Κια πινω πολυ νερό και πράσινο τσάι χωρίς ζάχαρη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Dada μου όχι δεν έχω facebook.Δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο.Μόνο με εσάς στο φόρουμ θέλω να σχολούμαι και αυτό αν μου το έλεγε κανείς πριν από κάποιο διάστημα ότι θα το κάνω δεν θα το πίστευα.Αλλά σας αγάπησα,τι να κάνω!

leuta μου δεν είναι το μόνο θέμα στο οποίο είμαστε αδικημένες σε σχέση με τους άντρες!Τουλάχιστον ο δικός μου όσον αφορά σε αυτό το θέμα δεν μου λέει τίποτα.Από τη μια αυτό είναι καλό γιατί δεν με κάνει να νιώθω άσχημα,από την άλλη όμως αφήνομαι και δεν με "ξυπνάει".Τελικά με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένες!Υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως αφού χάσω τα κιλά που θέλω θα είμαι πιο συγκρατημένη,γιατί εκεί εντοπίζεται το δικό μου πρόβλημα.Άμα βλέπω ότι έχω περιθώριο αρχίζω και δεν σταματάω.Σκέφτηκα λοιπόν πως αφού χάσω τα κιλά θα κάνω τις κουτσουκέλες μου μόνο το ΣΚ και μετά όλη την εβδομάδα θα είμαι κυρία!!!!Έτσι και δεν θα στερούμαι και θα συγκρατούμαι!

Και γω να δω το σκ πως θα κρατηθω εκει στο εξοχικό που μαγειρευουμε πολλα και νοστιμα! :shock: Και κάνω και ψωμι σε αρτοποιητή που ειναι τελειο....αλλα δε θα φάω ...θα κάνω μαυρο για μένα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ανίτα είσαι μια μαλαγάνα εσύ...

Roubies ναι είμαι ψηλή, αλλά δεν θα έλεγα ότι εχώ μακριά πόδια, το σώμα μου θα το χαρακτήριζα ανάλογο, η αδερφή μου όμως είναι ίσα με μένα και έχει πόδια τρια μέτρα, να φανταστείς όταν καθόμαστε δίπλα διπλα καθιστές εγώ κλέβω στο μάτι και φαίνομαι πιο αδύνατη επειδή κόβει η μέση μου και έχω πιο λεπτά χέρια από εκείνη, όταν όμως μας βλέπεις όρθιες αυτή φαίνεται και πιο ψηλή και πιο αδύνατη, άσε που όσα κιλά και να πάρει μπουτι και ποπό δεν κάνει καθόλου....μου σπάει τα νεύρα....

Λετάκι και εγώ κάνω ψωμί..το ζυμώνω με το χέρι όμως είναι εντελώς αντιαγχωλιτικό το ζύμωμα μετα χέρια...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Άστα Αναστασία αυτά είναι τα εκνευριστικά!!!!:PΕίχα κάποτε μια φίλη που έτρωγε παιδιά απίστευτα πράγματα.Πραγματικά πάρα πολύ και δεν έπαιρνε γραμμάριο τόσο που ανησύχησε και η ίδια και πήγε στον γιατρό γιατί νόμιζε ότι ήταν άρρωστη και δεν έπαιρνε βάρος!Τελικά ο γιατρός της είπε ότι δεν έχει απολύτως τίποτα,απλά έχει εξαιρετικό μεταβολισμό!!!!Τι να πω υπάρχουν και αυτά!

Σας αφήνω τώρα γιατί πρέπει να πάω στην δουλειά!Τα λέμε το βράδυ!!!

Φιλάκια!

Ανίτα είσαι μια μαλαγάνα εσύ...

Roubies ναι είμαι ψηλή, αλλά δεν θα έλεγα ότι εχώ μακριά πόδια, το σώμα μου θα το χαρακτήριζα ανάλογο, η αδερφή μου όμως είναι ίσα με μένα και έχει πόδια τρια μέτρα, να φανταστείς όταν καθόμαστε δίπλα διπλα καθιστές εγώ κλέβω στο μάτι και φαίνομαι πιο αδύνατη επειδή κόβει η μέση μου και έχω πιο λεπτά χέρια από εκείνη, όταν όμως μας βλέπεις όρθιες αυτή φαίνεται και πιο ψηλή και πιο αδύνατη, άσε που όσα κιλά και να πάρει μπουτι και ποπό δεν κάνει καθόλου....μου σπάει τα νεύρα....

Λετάκι και εγώ κάνω ψωμί..το ζυμώνω με το χέρι όμως είναι εντελώς αντιαγχωλιτικό το ζύμωμα μετα χέρια...

Εμεις εχουμε αρτοποιητη αλλα δε βάζω αυγά και γάλα που λενε οι περισσοτερες συνταγες...εχω κανει αλλαγη στις συνταγες και βαζω μονο αλευρι, νερο, μαγια, ζαχαρη και αλατι και γινεται τελειο! Απλα θελει 3,5 ώρες να γινει....Πολλή ώρα! Οταν το βγάζουμε ζεστο με τον αντρα μου το εχουμε καθιερώσει να τρωμε απο μια ζεστη φέτα με βουτυρο..μιαμ μιαμ μιαμ!!!!!!!!!!!!!

Να ζυμώσω δε δοκίμασα ποτέ.....

ΤΟ ΣΚ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΧΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα φυτέψω και τα υπολοιπα φυτά μου και θα κλαδέψω τους καλλιστήμονες. Εχει καμια καλλιστήμονες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Άστα Αναστασία αυτά είναι τα εκνευριστικά!!!!:PΕίχα κάποτε μια φίλη που έτρωγε παιδιά απίστευτα πράγματα.Πραγματικά πάρα πολύ και δεν έπαιρνε γραμμάριο τόσο που ανησύχησε και η ίδια και πήγε στον γιατρό γιατί νόμιζε ότι ήταν άρρωστη και δεν έπαιρνε βάρος!Τελικά ο γιατρός της είπε ότι δεν έχει απολύτως τίποτα,απλά έχει εξαιρετικό μεταβολισμό!!!!Τι να πω υπάρχουν και αυτά!

Σας αφήνω τώρα γιατί πρέπει να πάω στην δουλειά!Τα λέμε το βράδυ!!!

Φιλάκια!

Roubies καλη δουλίτσα!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εμεις εχουμε αρτοποιητη αλλα δε βάζω αυγά και γάλα που λενε οι περισσοτερες συνταγες...εχω κανει αλλαγη στις συνταγες και βαζω μονο αλευρι, νερο, μαγια, ζαχαρη και αλατι και γινεται τελειο! Απλα θελει 3,5 ώρες να γινει....Πολλή ώρα! Οταν το βγάζουμε ζεστο με τον αντρα μου το εχουμε καθιερώσει να τρωμε απο μια ζεστη φέτα με βουτυρο..μιαμ μιαμ μιαμ!!!!!!!!!!!!!

Να ζυμώσω δε δοκίμασα ποτέ.....

ΤΟ ΣΚ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΧΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα φυτέψω και τα υπολοιπα φυτά μου και θα κλαδέψω τους καλλιστήμονες. Εχει καμια καλλιστήμονες?

Ούτε εγώ βάζω γάλα με αυγά στο ψωμί,όπως το κάνεις εσύ το κάνω αλλά πάντα με αλέυρι σκληρό...καλλιστήμονες δεν εχω...είναι αυτά τα κόκκινα τα χνουδωτά?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ούτε εγώ βάζω γάλα με αυγά στο ψωμί,όπως το κάνεις εσύ το κάνω αλλά πάντα με αλέυρι σκληρό...καλλιστήμονες δεν εχω...είναι αυτά τα κόκκινα τα χνουδωτά?

Και γω κάνω χωριατικο ψωμί με χωριατικο αλεύρι & σκληρό και γαλλικό ψωμί με μαλακο & σκληρό αλεύρι...Οταν εβαζα αυγα που ελεγε η συνταγη μου θυμιζε τσουρέκι....

Ναι αυτα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...