Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γιατι πονας;Τι εγινε;;

χαααααα σε τσάκωσα ... δε διαβάζεις τα προηγούμενα ...

πήγα στον οδοντίατρο και έκανα σφράγισμα στο φρονιμίτη ... και πονάει πολύ το μαμημένο ...

url]

έλα μπουμπούκι τι κάνεις ???

όλα καλά ??? ξεκίνησες δλδ ??? σε τι φάση είσαι καμάρι μου ???

μόλις διάβασα το μνμ σου, ναι μωρό μου, μπορώ να σου στείλω το ένα γτ δε νομίζω να μου χρειαστούν όλα ... και άλλη εξω δεν θα κάνω όπως και να έχει. ..

ΝΑΙ, ΞΕΚΙΝΑΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ...;);)

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΖΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ....ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΑΣ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

πήγα στον οδοντίατρο και έκανα σφράγισμα στο φρονιμίτη ... και πονάει πολύ το μαμημένο ...

Πρώτη φορά ακούω να πονάει τόσο πολύ ένα σφράγισμα....

Χασάπης είναι ο δικός σου?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ, ΞΕΚΙΝΑΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ...;);)

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΖΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ....ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΑΣ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..!!!!:P:p

έλα βρε μωρό μου, μεταξύ μας δε χρειάζεται ... μακάρι όλες να πετύχουμε αυτήν τη φορά ... πότε περιμένεις λολίτσα μου ???

url]

Σχεδον ποτε δεν τα διαβαζω εκτος κι αν δεν ειναι καμια μεσα:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Πρώτη φορά ακούω να πονάει τόσο πολύ ένα σφράγισμα....

Χασάπης είναι ο δικός σου?

γειάααααα

όχι ρε δεν είναι χασάπης ... αλλά μάλλον σήμερα είναι bad day και για τους 2 μας ... ήμουν 1,5 ώρα στην αναμονή γτ αργούσε με τους προηγούμενους ... μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι ... του την είπα μετά .... και δεν ξέρω γτ αλλά απο την ώρα που έφυγε η αναισθησία με πονάει ...

url]

γειάααααα

όχι ρε δεν είναι χασάπης ... αλλά μάλλον σήμερα είναι bad day και για τους 2 μας ... ήμουν 1,5 ώρα στην αναμονή γτ αργούσε με τους προηγούμενους ... μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι ... του την είπα μετά .... και δεν ξέρω γτ αλλά απο την ώρα που έφυγε η αναισθησία με πονάει ...

Την λένε βρε στον οδοντίατρο???

Την πάτησες....χεχεχεχεχεχεχε

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Την λένε βρε στον οδοντίατρο???

Την πάτησες....χεχεχεχεχεχεχε

μα μου ανέβηκε σου λέω το αίμα στο κεφάλι ... δεν άντεχα άλλο ... 1,5 ώρα αναμονή ... έλεος δλδ ... παραλίγο θα έβγαζα το κολατσιό μου ...

δεν άντεξα ... του είπα έτσι όπως πας δεν με βλέπω να ξανάρχομαι και πάω χρόνια σε αυτόν ...

Εσύ καμάρι μου πήγες για καλλιέργεια ε ??? άντε καλά αποτελέσματα αν και είμαι σίγουρη πως είσαι τζετε ...

url]

δεν προλαβαίνω να διαβασω τα νεακια σας

εφάκι το διάβασμα το πόρισμα εικάζω θα είναι οριστικό μετά και από την επίσκεψη του Οκτωβριου! θα σου γραψω τη γνωμη μου σε πμ αυριο

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...