Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Τρατζικ λεμε!:lol::lol::lol::lol:

Για τον ανδρολογο που εγραψα πιο πριν με ρωτησε τωρα η φιλη μου με sms.Ρε σεις μου λεει εχει ο αντρας της κυρσοκηλη:confused: αυτο θελει οπωσδηποτε επεμβαση;Κι αμα ειναι να κανουν εξωσωματικη εχει νοημα τωρα η επεμβαση;Εχει κανει καμιας ο αντρας απο εδω;

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ....ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ.....

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Οχι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι...είπαμε ότι το σπέρμα το διαλέγουν και κάνουν και τη μικρογονιμοποιήση...ας μιλήσει πρώτα με εξωσωματικό και να μην αγχώνεται...

Ασε με ρε...εγώ τόσα χρόνια νόμιζα ότι φταίει το σπέρμα που δεν μένω και τελικά είναι το πιο απλό...μακάρι να ήταν αυτο

Καλα τωρα της φαινεται βουνο...Σιγα σιγα θα το ξεπερασει πιστευω.Ε δεν ειναι και λιγο και να σου πω κατι;Οταν το πρωτομαθαινεις οσο να ναι παθαινεις; ενα σοκ.Εγω για να χωνεψω το θεμα της δοτριας που ειμαι ο αλλος ο βλακας περασαν και 1μιση χρονος.Και πανω που το ξεπερασα ας πουμε κι εμεινα και εγκυος μου ηρθαν αλλα που επρεπε να ξεπερασω...:(:evil::evil::evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ....ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.... ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ.....

Α τελεια.Και γιατι ρε παιδια λενε να την κανουν;Μας δουλευουν;

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλα τωρα της φαινεται βουνο...Σιγα σιγα θα το ξεπερασει πιστευω.Ε δεν ειναι και λιγο και να σου πω κατι;Οταν το πρωτομαθαινεις οσο να ναι παθαινεις; ενα σοκ.Εγω για να χωνεψω το θεμα της δοτριας που ειμαι ο αλλος ο βλακας περασαν και 1μιση χρονος.Και πανω που το ξεπερασα ας πουμε κι εμεινα και εγκυος μου ηρθαν αλλα που επρεπε να ξεπερασω...:(:evil::evil::evil:

Λογικό είναι..απλά να μην εστιάσει στο θέμα σπέρμα και κάνει κανα χρόνο να αποφασίσει....αν ψαχτεί και ως προς τον δικό της παράγοντα..

Ποσο χρονών είναι??

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΘΑ σε παρακολουθεί γυναικολόγος στο νησί???

Αν όλα πάνε καλά θα έρθω...επειδή θα ξεκινήσω και εγώ τα πάνω κάτω στην Αθήνα τότε....μη πέσω σε καμιά ωοληψία ή εμβρυομεταφορά γιατί εγώ θα κάνω το τοσοδούλι πρωτόκολλο...

ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΡ@ΜΗΝΑ...!!!!!!!!!;);)

ΑΧ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ....ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ...!!!!:P:p

Ααα καταλαβα.Οποτε αμα ειναι θα στα στειλω.Ελπιζω να μην πουν οτι δεν γινεται.Θα σου πω την Τριτη.Ειναι 2 των 300.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...!!!!!!:P:p

Λογικό είναι..απλά να μην εστιάσει στο θέμα σπέρμα και κάνει κανα χρόνο να αποφασίσει....αν ψαχτεί και ως προς τον δικό της παράγοντα..

Ποσο χρονών είναι??

33 ειναι ισα ειμαστε.Δε νομιζω να θελει να το αφησει γιατι εχει δει τα δικα μου κι ας ειμαι 33 κι εγω...

3231580x15ta1yz3w.gif

Α τελεια.Και γιατι ρε παιδια λενε να την κανουν;Μας δουλευουν;
Και φανταζομαι θα κοστιζει και αρκετα.Ποσο παει το μαλλι κοριτσια;Ιδιωτικα γινεται αυτη;

Εμείς μέσα στην ατυχία μας ήμασταν τυχεροι....επειδή ο άντρας μου είχε κρυψορχία...άρα αυτή την στιγμή έχει έναν λειτουργικό όρχι πέσαμε σε καλό ουρολόγο και μας είπε με τίποτα χειρουργείο...μη χάσουμε και αυτό που έχουμε...

Δεν ξέρω πόσο κοστίζει αλλά όσο να ναι θα κάνει...

Πάντως όχι και με τίποτα...να της πεις να χαλαρώσει και ότι με το σπέρμα θα βρούνε άκρη...αρκεί ολα τα άλλα να είναι καλά...

I81rp3.png

Εμείς μέσα στην ατυχία μας ήμασταν τυχεροι....επειδή ο άντρας μου είχε κρυψορχία...άρα αυτή την στιγμή έχει έναν λειτουργικό όρχι πέσαμε σε καλό ουρολόγο και μας είπε με τίποτα χειρουργείο...μη χάσουμε και αυτό που έχουμε...

Πάντως όχι και με τίποτα...να της πεις να χαλαρώσει και ότι με το σπέρμα θα βρούνε άκρη...αρκεί ολα τα άλλα να είναι καλά...

Τελος παντων κι εγω ετσι πιστευω.Απλα θα ταλαιπωρηθουνε λιγο...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΚΡΥΨΟΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΡΕ ΜΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ...:twisted::twisted::twisted::twisted:

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΚΡΥΨΟΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΡΕ ΜΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ...:twisted::twisted::twisted::twisted:

Δεν κανουν επεμβαση γι αυτο οταν ειναι μικροι;;Γινεται καποια ζημια;;

3231580x15ta1yz3w.gif

κανονικά την κάνουν μικροί...εμάς οι γονείς του δεν το κοιτάξαν ή δεν ξέραν ή δεν δώσαν την απαραίτητη σημασία την έκανε μεγάλος και μόνος του...χωρίς να το πει και σε κανέναν....η ζημιά όμως είχε γίνει ότι έπρεπε να γίνει ήταν μέχρι 3 χρονών..

I81rp3.png

Μα δεν τους το ειπε ενας γιατρος μονο.Τι να πω..Για τα λεφτα δλδ το κανουν;

ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ....ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ...:evil::evil::evil:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΥΨΟΡΧΙΑ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...