Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπερα! Μολις γυρισα απο το γιατρο το μωρακι μας ειναι μια χαρα ειναι ήδη 3κg και μας ειπε αρχες Οκτωβρη να παμε για την γεννα θα ξαναπαω στις 23 να με δει είπε να μην κουράζομαι καθόλου να ειμαι χαλαρη οσο μπορω.

Ειρηνουλα μου Καλη αρχη γλυκεια μου αχ τι καλα ξεκινας πρώτη ε? ευχομαι σύντομα να εχουμε τα καλα νεα.

Αννιτακι μου τρελλο ξεκινας και εσυ τι ωραια μπραβο με το καλο ευχομαι να ερθουν τα τρελλοαννιτακια να κολλησουν στην κοιλιτσα σου.

Αναστασια θεα εσυ θα κάνεις κόρη ειμαι σίγουρη μια δίμετρη ξανθα κορακλα με το καλο γλυκουλα μου να δεχτεις τα εμβρυακια σου καλοστεργιωμενα, χαμος θα γινει απο θετικες χοριακες!

Πολλα φιλια σε ολες

Maranth ρωτησα τον Αρκ για σενα μου ειπε ειναι ευκολη περίπτωση θα εχουμε εγκυμοσύνη αλλα μου ειπε να μην σου το πω. χι χι.

Φιλια πολλα:P

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Οχι βρε.Θα σε βρω εδω καπου.Αμα θες θα ερθω στο κεντρο σου να συναντηθουμε απ εξω οταν θα εχεις ραντεβου.(αν μπερδευεσαι με τοποθεσιες εδω)Ετσι κι αλλιως εγω καθομαι δεν με πειραζει.

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΔΩ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ...ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ..!!!!

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΡΘΩ, ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΟΩΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ (ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΩΣ ΕΚΕΙ)...!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ..!!!!!!!! ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩ..????:P:p:p

ΑΧ, ΤΙ ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΟΛΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΙΝΙΑ ΣΑΣ...!!!!!:P;);)

ΘΑ σε παρακολουθεί γυναικολόγος στο νησί???

Αν όλα πάνε καλά θα έρθω...επειδή θα ξεκινήσω και εγώ τα πάνω κάτω στην Αθήνα τότε....μη πέσω σε καμιά ωοληψία ή εμβρυομεταφορά γιατί εγώ θα κάνω το τοσοδούλι πρωτόκολλο...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ναι Αθήνα....τι πρόβλημα έχουν????Πες της να μην αγχώνεται πάρα πολύ συνήθως ότι εχει να κάνει με σπέρμα φτιάχνεται...

Αυτο της ειπα κι εγω.Αμα ολα τα αλλα ειναι καλα μςε την εξωσωματικη θα παει καλα.Τωρα η αληθεια ειναι οτι παιζει να βρουν κι αλλα στη πορεια αλλα δεν ηθελα να την τρομαξω και να την αγχωσω χειροτερα γιατι εχει πολυκυστικες και ειχε θεμα με τη περιοδο ενα διαστημα...Ε τουλαχιστον απο ωαρια θα εχει να φανε και οι κοτες.Της ειπα στειλε και κανενα σε μενα αμα κανεις την εξωσωματικη:tongue: τουλαχιστον την εκανα και γελασε...

Εχουν προβλημα με τη κινητικοτητα νομιζω 5% μου ειπε και με τον αριθμο των σπερματοζωαριων ειναι πολυ λιγα λεει.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΔΩ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ...ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ..!!!!

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΡΘΩ, ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΟΩΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ (ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΩΣ ΕΚΕΙ)...!!!!!!!!

Ααα καταλαβα.Οποτε αμα ειναι θα στα στειλω.Ελπιζω να μην πουν οτι δεν γινεται.Θα σου πω την Τριτη.Ειναι 2 των 300.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Μολις γυρισα απο το γιατρο το μωρακι μας ειναι μια χαρα ειναι ήδη 3κg και μας ειπε αρχες Οκτωβρη να παμε για την γεννα θα ξαναπαω στις 23 να με δει είπε να μην κουράζομαι καθόλου να ειμαι χαλαρη οσο μπορω.

Ειρηνουλα μου Καλη αρχη γλυκεια μου αχ τι καλα ξεκινας πρώτη ε? ευχομαι σύντομα να εχουμε τα καλα νεα.

Αννιτακι μου τρελλο ξεκινας και εσυ τι ωραια μπραβο με το καλο ευχομαι να ερθουν τα τρελλοαννιτακια να κολλησουν στην κοιλιτσα σου.

Αναστασια θεα εσυ θα κάνεις κόρη ειμαι σίγουρη μια δίμετρη ξανθα κορακλα με το καλο γλυκουλα μου να δεχτεις τα εμβρυακια σου καλοστεργιωμενα, χαμος θα γινει απο θετικες χοριακες!

Πολλα φιλια σε ολες

Maranth ρωτησα τον Αρκ για σενα μου ειπε ειναι ευκολη περίπτωση θα εχουμε εγκυμοσύνη αλλα μου ειπε να μην σου το πω. χι χι.

Γειά σου ρε λαμπρινή...πάντα με ένα καλό λόγο για όλες...είσαι φοβερή...

I81rp3.png

Πολλα φιλια σε ολες

ΑΧ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ...ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ...!!!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΑΛΙ....ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΕΣ...!!!!!:-D:-D

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Αυτο της ειπα κι εγω.Αμα ολα τα αλλα ειναι καλα μςε την εξωσωματικη θα παει καλα.Τωρα η αληθεια ειναι οτι παιζει να βρουν κι αλλα στη πορεια αλλα δεν ηθελα να την τρομαξω και να την αγχωσω χειροτερα γιατι εχει πολυκυστικες και ειχε θεμα με τη περιοδο ενα διαστημα...Ε τουλαχιστον απο ωαρια θα εχει να φανε και οι κοτες.Της ειπα στειλε και κανενα σε μενα αμα κανεις την εξωσωματικη:tongue: τουλαχιστον την εκανα και γελασε...

Εχουν προβλημα με τη κινητικοτητα νομιζω 5% μου ειπε και με τον αριθμο των σπερματοζωαριων ειναι πολυ λιγα λεει.

Τι μου θύμισες...να σας πώ να γελάσετε...

Πάω σήμερα μετά την καλλιέργεια στο μαγαζί που δουλεύουν 2 φίλες να τους πω ένα γειά...τα είπαμε λίγο στα όρθια και μου λέει η μια σε τι φάση είσαι???Ξέρουν ...τους λέω εν ολίγοις...μου λέει η μια γιατί ρε δεν κάνεις αυτό που πέρνουν το ωάριο από τις θήκες και το βάζουν με το σπερματοζωριο να μείνεις έγκυος να ησυχάσεις...το κάνει λέει η γυναίκα του θειου μου και πέτυχε...έχει βάλει 2 στο ψυγείο και θα πάει τέλος του μήνα να τα βάλει και θα είναι έγκυος...της λέω αυτό κάνω....αλλά για να πεις ότι πέτυχε είτε φρέσκα είτε κατεψυγμένα θα πρέπει να πάει πρώτα να τα βαλει μέσα της και μετά να πάρει θετική χοριακή...

Τι άλλο θα ακουσω Θεε μου...βέβαια μακάρι το κορίτσι να πετύχει...

I81rp3.png

Τι μου θύμισες...να σας πώ να γελάσετε...

Πάω σήμερα μετά την καλλιέργεια στο μαγαζί που δουλεύουν 2 φίλες να τους πω ένα γειά...τα είπαμε λίγο στα όρθια και μου λέει η μια σε τι φάση είσαι???Ξέρουν ...τους λέω εν ολίγοις...μου λέει η μια γιατί ρε δεν κάνεις αυτό που πέρνουν το ωάριο από τις θήκες και το βάζουν με το σπερματοζωριο να μείνεις έγκυος να ησυχάσεις...το κάνει λέει η γυναίκα του θειου μου και πέτυχε...έχει βάλει 2 στο ψυγείο και θα πάει τέλος του μήνα να τα βάλει και θα είναι έγκυος...της λέω αυτό κάνω....αλλά για να πεις ότι πέτυχε είτε φρέσκα είτε κατεψυγμένα θα πρέπει να πάει πρώτα να τα βαλει μέσα της και μετά να πάρει θετική χοριακή...

Τι άλλο θα ακουσω Θεε μου...βέβαια μακάρι το κορίτσι να πετύχει...

αχαχχαα ελοςςς ρεεε.Τρατζικ!!!!!!!!

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Για γέλια είναι ή για κλάματα???Τρατζικ εντελώς...

Τρατζικ λεμε!:lol::lol::lol::lol:

Για τον ανδρολογο που εγραψα πιο πριν με ρωτησε τωρα η φιλη μου με sms.Ρε σεις μου λεει εχει ο αντρας της κυρσοκηλη:confused: αυτο θελει οπωσδηποτε επεμβαση;Κι αμα ειναι να κανουν εξωσωματικη εχει νοημα τωρα η επεμβαση;Εχει κανει καμιας ο αντρας απο εδω;

3231580x15ta1yz3w.gif

Τρατζικ λεμε!:lol::lol::lol::lol:

Για τον ανδρολογο που εγραψα πιο πριν με ρωτησε τωρα η φιλη μου με sms.Ρε σεις μου λεει εχει ο αντρας της κυρσοκηλη:confused: αυτο θελει οπωσδηποτε επεμβαση;Κι αμα ειναι να κανουν εξωσωματικη εχει νοημα τωρα η επεμβαση;Εχει κανει καμιας ο αντρας απο εδω;

Πες της να μπει να μας πει τι της είπαν...

Οσο για την κιρσοκήλη έχει ο δικός μου...αν την αφαιρέσεις μέχρι τα 25 έχει αποτέλεσμα αν όχι δεν υπάρχει νόημα...άσε που μπορει να κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στον όρχι....να την αφήσει ως έχει...

I81rp3.png

Πες της να μπει να μας πει τι της είπαν...

Οσο για την κιρσοκήλη έχει ο δικός μου...αν την αφαιρέσεις μέχρι τα 25 έχει αποτέλεσμα αν όχι δεν υπάρχει νόημα...άσε που μπορει να κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στον όρχι....να την αφήσει ως έχει...

Ελααα σοβαρα;Πω πωω.Κι εγω νομιζω οτι αμα ειναι να κανουν εξωσωματικη δεν εχει και νοημα.Ποσο πια να φτιαξει;Οχι οτι εχω και εμπειρια αλλα ετσι φανταζομαι.Δεν κανουν και θαυματα οι επεμβασεις...

Δεν μπαινει στο νετ γι αυτο της ειπα θα ρωτησω εγω.Κοιτα ο αντρας της ειναι 36 αν θυμαμαι καλα.Αντε 35...Εγω απλα της ειπα να μιλησουν και με εξωσωματικο πρωτα πριν κανουν επεμβασεις κλπ μηπως και δεν χρειαζεται.Εσυ τι λες;

3231580x15ta1yz3w.gif

Ελααα σοβαρα;Πω πωω.Κι εγω νομιζω οτι αμα ειναι να κανουν εξωσωματικη δεν εχει και νοημα.Ποσο πια να φτιαξει;Οχι οτι εχω και εμπειρια αλλα ετσι φανταζομαι.Δεν κανουν και θαυματα οι επεμβασεις...

Δεν μπαινει στο νετ γι αυτο της ειπα θα ρωτησω εγω.Κοιτα ο αντρας της ειναι 36 αν θυμαμαι καλα.Αντε 35...Εγω απλα της ειπα να μιλησουν και με εξωσωματικο πρωτα πριν κανουν επεμβασεις κλπ μηπως και δεν χρειαζεται.Εσυ τι λες;

Οχι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι...είπαμε ότι το σπέρμα το διαλέγουν και κάνουν και τη μικρογονιμοποιήση...ας μιλήσει πρώτα με εξωσωματικό και να μην αγχώνεται...

Ασε με ρε...εγώ τόσα χρόνια νόμιζα ότι φταίει το σπέρμα που δεν μένω και τελικά είναι το πιο απλό...μακάρι να ήταν αυτο

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...