Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Α και τωρα που το σκεφτομαι.Αν μου πει την αλλη βδομαδα οτι δεν θα τα χρειαστω τα πουρεγκον να στα φερω εκει να στα αφησω;Ληγουν κιολας τον οκτωβριο (βασικα γι αυτο μου τα δωσαν....)η να τα δωσω στην Ανιτα.Ανιτα που μενεις;

ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΕΝΩ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ....ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ...!!!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Αυτό καλύτερα να το ρωτήσει η Ανίτα από εκεί που είναι....μπορεί να μην έχουν πολλές μεταφορικές εταιρείες στο νησί...και το θέμα είναι αυτές που υπάρχουν να μπορούν να μεταφέρουν σε ψυγείο...

Καλα βλεπουμε.Την Τριτη θα ξερω.Απο οτι καταλαβα εδω αθηνα θα την κανει την εξωσωματικη ε;.Αν ειναι θα τη βρω εδω καπου;)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Δε θυμαμαι χαχαχχαχα τοσο καλα νομιζω 25;Καπου εκει

Πω πω με την σειρά θα το πάμε....ανα βδομάδα η μια από την άλλη....

Αντε Ειρήνηηηηηηηη πρώτη σύρε το χορό.....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Πάντα ήμασταν...όμως πολύ με είχες νευριάσει....τώρα είμαι καλύτερα και ελπίζω από δω και πέρα να είμαστε ΟΛΕΣ καλύτερα....

ΝΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ....ΤΟ ΞΕΡΩ....:oops::oops::oops::oops:

ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...!!!!:P:p:P

Χμμ θα ρωτησω τοτε.Στελνουν φαρμακα ομως ε;Αν μου πουνε οτι δεν στελνουν επειδη θελουν ψυγειο;:confused::confused:

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛES.....KAI ACS KAI SPINTEX KAI ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ...

ΑΚΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΒΑΛΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΒΑΛΕ ΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΓΟΚΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

Διαφημίσεις

Τελικα κανεναν καλο ουρολογο στην αθηνα ξερει καμια;;οεο;;;;Να βοηθησω και τη φιλη μου που ειναι χαλια...

Εγώ δεν ξέρω...είχαμε πάει σε κάποιον Μπουζαλά...καλός ήταν απλά δεν ξέρω αν είναι και πρώτο όνομα...

I81rp3.png

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛES.....KAI ACS KAI SPINTEX KAI ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ...

ΑΚΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΒΑΛΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΒΑΛΕ ΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΓΟΚΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

Οχι βρε.Θα σε βρω εδω καπου.Αμα θες θα ερθω στο κεντρο σου να συναντηθουμε απ εξω οταν θα εχεις ραντεβου.(αν μπερδευεσαι με τοποθεσιες εδω)Ετσι κι αλλιως εγω καθομαι δεν με πειραζει.

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγώ δεν ξέρω...είχαμε πάει σε κάποιον Μπουζαλά...καλός ήταν απλά δεν ξέρω αν είναι και πρώτο όνομα...

Εδω αθηνα ειχατε ερθει;Θα κοιταξω να βρω κι αλλους γιατρους απο το φορουμ και θα της πω.Θα της πω και τον δικο σας.Πολυ χαλια την ακουσα.Στενοχωρηθηκα ρε γαμωτο:(

3231580x15ta1yz3w.gif

Ανίτα πότε έρχεσαι Αθήνα???

ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ..!!!!!!!! ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩ..????:P:p:p

Πω πω με την σειρά θα το πάμε....ανα βδομάδα η μια από την άλλη....

Αντε Ειρήνηηηηηηηη πρώτη σύρε το χορό.....

ΑΧ, ΤΙ ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αχ τι ωραια που μενεις στη Ζακυνθο Ανιτα!!!

ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΟΛΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΙΝΙΑ ΣΑΣ...!!!!!:P;);)

Εδω αθηνα ειχατε ερθει;Θα κοιταξω να βρω κι αλλους γιατρους απο το φορουμ και θα της πω.Θα της πω και τον δικο σας.Πολυ χαλια την ακουσα.Στενοχωρηθηκα ρε γαμωτο:(

Ναι Αθήνα....τι πρόβλημα έχουν????Πες της να μην αγχώνεται πάρα πολύ συνήθως ότι εχει να κάνει με σπέρμα φτιάχνεται...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...